TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
19.10.20 17:40

@wena8621 ahoj krásné 🙂
Mě už i můj jediný příznak jako únava presla, spíš mě trápí že večer nemohu dlouho usnout. Jinak nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.10.20 18:34

Ahoj holky, mohla bych se taky přidat :)
Dneska bych měla být 5+3. Povedlo se nám pro druhem IUI minulý čtvrtek (15.10) jsem byla na ultrazvuku a byla tam vidět tečka to jsem měla být 4+6 další ultrazvuk mě čeká teď ve čtvrtek, jinak bojují docela s pálením žáhy jinak mi přijde že je vše v normálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
19.10.20 18:36

@Monka00
Tak to mě únava i nevolnosti trvají… ale se spánkem mám stejnou potíž… A přitom jsem normálně strašný spáč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
19.10.20 18:37

@Veruzka.D A nemůže to být spíš jen citlivosti testů? Já měla na 10 dálnici a na 25 skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
19.10.20 19:47

@wena8621 no tento má citlivost 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.10.20 19:50

@wena8621 Unava mě přešla v 7+0, ale možná je to i tím, že teď mám dovolenou a vstávám si kdy chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.10.20 20:29
@Veruzka.D píše:
@wena8621 no tento má citlivost píše: Více

to je nízká citlivost, ten ti může vyjít pozitivní klidně až týden po vynechání, tak buď v klidu, myslím, že všechny vyfocené dálnice ostatních holek jsou u testů s citlivostí 10 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
19.10.20 22:33

@Monka00 tak to závidím.. :D já jsem sice na PN ale díky online výuce, vstáváme každý den před 7…a Kdyz uz nemusím vstávat tak jsem třeba ve 4 vyspána :lol: holky také se Vám zdají různé šílené sny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
20.10.20 07:15

Nechuť k teplému jídlu

Ahojda, jdu se za vami poradit, pripadne zjistit, zda to nema nekdo podobne.
Posledni tyden mám absolutní nechuť k teplému jídlu a pití, de facto jsem živá jen z vody a chleba s marmeládou nebo šunkou. Jakmile cítím, vidím, nebo si jen představím teplé jídlo, tak se mi hned zvedá žaludek. Nezvracím (zatím) ale mám v kuse pocit nekončící kocoviny, dříve jen přes den, teď už mě i budí nevolnost v noci… v lékárně mi dali nějaká zázvorová lízátka a tabletky, ale to mi pomůže max na půl hodiny… jsem zoufalá, hladová :D nemáte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.20 14:15

Ahoj holky, mohu se přidat? Jsem těhotná poprvé a ačkoli má ségra 4 děti, tak přecejen je to prostě poprvé a jsem ze všeho hrozně vyplesklá a to jsem úplně na začátku. K doktorce jsem ještě nešla, ale mám pozitivní těhotenský test a podle poslední menstruace bych měla být těhotná 5+4 tedy TP někdy půlka června, ségra radí jít k doktorce až 8tt nejdřív, že jinak nic neuvidí, ale koukám, že některé z vás chodí dřív, co si o tom myslíte? Jinak co se příznaků týče, tak krom toho, že mě bolí prsa a mám pocit jako kdyby nabejvaly, tak mi nic není, blbě mi není, nic. Není to špatně? Jsem v podstatě bez příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.10.20 14:16

@sportyM neboj to bude dobrý.. Kdy jdeš na další kontrolu? Já jdu zítra jestli už bude :srdce: to budu 7+0… Uz se nemůžu dočkat…

@Rebeka bebe nestras s nevolnosti já se raduju že se mi zatím vyhýbá :lol: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
20.10.20 14:17

@Jaenavl já se taky radovala padl 7+0 a je nevolnost tady 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
20.10.20 14:18

@AndělkaJilemnická já měla první kontrolu 6+3 a srdíčko bilo ale tvoje ségra má pravdu pokud nemáš rizikové nemusíš k doktoru spěchat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.10.20 14:20

@AndělkaJilemnická doporučuje se ten 8tt z důvodu že už jde na utz vidět vše co je třeba. Já třeba chodím na kontroly už dřív jelikož jsem měla na začátku menší problémy… Jinak k těm příznakům, nemusíš je mít u syna mi celé tehu nic nebylo. Teď od minulého týdne mě bolí prsa a skoro 2 týdny mám noční nespavost. Jinak nic.. Takže se nestresuj… A dr. Zavolej a uvidíš co ti řekne ;) a jinak gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
20.10.20 14:21

@Rebeka bebe ojojoj tak snad to bude dobrý 😂 😂 😂 a tobe hlavně přeji ať se to nezhorsi a co nejdřív to přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí