Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sportyM @5Janka Holky to jsem ráda že nejsem jediná co furt něco jí.
jen co ráno rozlepím oči, tak musím jist, ideálně co hodinu. Dneska jsem měla ve 12 hodin oběd a v jednu hodinu mi kručelo v břiše jak kdybych od rána nejedla a začalo se mi dělat špatně z hladu
je to neskutečný.
@sportyM zlatíčko já jdu až 4.11 na další kontrolu budu 9+2
Tak holky zítra na mě myslete… kolem 9 bych tam měla být.♥️️🙏
@sportyM zlato musíš dát vědět a poslat fotecku budu se strašně těšit ❤️️❤️️❤️️
Ahoj holky, tak kvůli té slabší carce jsem byla v úterý na krev tj 5+1 dle ms a hodnota 252 což mi přijde strašně málo a dnes jedu na další krev, tak na mě myslete ať tam ta 1000 je ![]()
Ahooj🙂 já jdu na první prohlídku k doktorovi 26.10. to už bych měla být 8.tyden tak uvidíme, už se moc těším 🙏 gratuluji vám všem a ať to dopadne do zdárného porodu
![]()
Ahoj, dnes jsem byla na prohlídce, měla bych být 7+0, ale ještě je to malé, tak mám další prohlídku 3.11.
@Rebeka bebe děkuji ![]()
@sportyM neboj moc na tebe myslíme a držíme palečky ![]()
@Denni2020 proč malé? Já měla 6+4 necelých 6mm a odpovídalo to dle dr. Prý týden plus minus
bylo vidět
?
@wena8621 píše:
@Denni2020 proč malé? Já měla 6+4 necelých 6mm a odpovídalo to dle dr. Prý týden plus minusbylo vidět
?
Fakt? To jsi mě uklidnila, protože v nějaké aplikaci jsem viděla, že by to měl být 1 cm. Srdíčko ještě vidět nebylo, tak jsem z toho taková nějaká nesvá, ale doktor to nijak špatně nekomentoval, tak asi stresuji zbytečně dopředu.