Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rebeka bebe no… ale nebude to sranda🤣 už aby byl čtvrtek a já v sobě měla klid🙏 Kez by vše bylo v pořádku…
Zdravim zase po par dnech
A vitam nove prichozi
Jsem poslednich par dnu uplne vyrizena, je mi strasna zima, mota se mi hlava, zaludek na vode..
No moc produktivni nejsem… Snad to brzy prejde ![]()
Ahoj, já jsem byla dneska na krvi, ultrazvuku a dostala jsem průkazku. Vse v pořádku a příští týden si mam zavolat na genetiku a objednat se.Na kontrolu za měsíc.
Přidala bych fotku z ultrazvuku, ale nejde mi vložit
@Jorkima já ti gratuluju máš nádhernou fotecku můžu se zeptat kolik jsi? ![]()
@Jorkima to mas asi termín v květnu ne? Však tohle je tak 11-12tt
@Andys77 tak toho sem si nevšimla 🤣 tak to doufám že když budu 9+3 tak už budu mít taky karticku
@Sájoušek píše:
@IzzyBella Tak super treba se trefimeja Ti taky gratuluji
snad nam to rychle utece, moc se tesim! Ja teda zazivam klasicke prvni priznaky. Zacpa jako hrom, nauzea, citliva prsa, ledove nohy. Toto uz chci mit co nejdrive za sebou, a to je teprve zacatek vseho…
A jak se citis ty?
Já mám zas pupínky snad všude, obličej a krk hrůza a dnes jsem si všimla, že mám pár i na zádech, takže budu asi velká krasavica
možná díky bohu za roušky, alespoň to schovám.. A začínám mít žaludek na vodě, tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat. U syna jsem měla od rána do večera nevolnosti jak nejhorší kocovinu v životě a strašnou bolest hlavy.. Zkus jíst kompotované švestky, třeba to na tu zácpu pomůže.. Každopádně nám přeju ať moc netrpíme, jakoby nestačil porod, že 😃
@Rebeka bebe děkuji. Podle tohoto ultrazvuku 8+1.Podle ovulace 7+9 max.8+0 (včera)
@sportyM termín by měl být 2.6.
Nene v 11-12 týdnu je už vidět krásně miminko..
Ahoj všem já byla vcera na kontrole jsem cca 7+2 všechno v pořádku dospala jsem anapyrin vždy vecer 1× užíváte také někdo? Jinak je mi divně teplé jídlo nesnim jen studené v noci je mi zle skoro nespím ale furt polehavam jsem na neschopence ikyz teď stou distanční výukou to je mazec. Snad bude brzo líp příští týdne jdu na kontrolu štítné žlázy a mám se objednat na genetiku a 10.11 na kontrolu snad bude všechno dobré
![]()
@Jorkima tak už se těším i já zase na gyndu to bych tu průkazu už taky mohla dostat 🤣 ❤️️
Tak jsem včera volala doktorce a jsem objednaná 3.11., podle paní doktorky to stačí taky v 8. týdnu, tak snad bude všechno v pořádku, jsem z toho hrozně nervózní. Ségra měla potrat dvakrát takhle na začátku, tak mě to děsí.
@AndělkaJilemnická no snad bude brzy klid, je to hrozný. Tak ať vám svatba brzy vyjde a jste šťastní ![]()
@sportyM dekuju, jdu 14:15 tak pak napíšu jak jsem dopadla… ![]()
Jinak se holky začínám taky brutalne opupinkovavat. Akné jsem měla jen sem tam někdy a ted jsem jak puberťák a dokonce se mi udělalo i pár pupinku taky na zádech… Děs
![]()