Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rebeka bebe ja měla u predchoziho tehu preeklampsii, to je vysoky tlak. Tak jsem fakt rada, ze budu hlidana od začátku a doma na neschopence. Jinak jsem dneska teprv 5+2. Ty jsi dneska kolik? ![]()
@Týnka 25 to znám já mám zase problémy s bílkovinu v moči 🤣 já jsem dneska 6+9
@sportyM no jako já tam měla taky jen ten váček, ale říkám týden před nebylo vidět vůbec nic… Me dr říkala že mohla ovulka proběhnout později… Ale začali mě teď taky bolet prsa a i se zvětšily což je pro mě novinka u syna jsem nevěděla o prsou až do kojení…
Holky dnes jsem 5+0 podle ms a těhotenský test má jen takového ducha? Je to normální, anebo už by měl být silnější? Takto přesně jsme to měli silné i v květnu a za dva dny jsem to dostala, proto ten strach
@Veruzka.D tak já nevím když mám potvrzené těhotenství tak netestuju 😊 ale může to být tím že ti nemusí HCG jít do moci můžeš mít vysoké v krvy ale kolikrát v moči může být minimum dokud vše nekončí je vždy naděje jen se moc nestrachuj vím že se to řekne lehce ale to je jediné co můžeme zatím dělat ❤️️
Jinak dámy hlásím dneska jsem 7+0a začínám cítít žaludek zatím rozdejchavam a to jsem se radovala že mě to obejde 🤣 🤣
@Rebeka bebe Vítej v klubu
a mě není blbě z hormonů naštěstí, ty už od čtvrtka neberu
A zkus si v tomhle stavu ukazovat cviky na břicho
Miluju svou práci momentálně ![]()
@Jaenavl já jsem ovu měla o 3 dny déle určitě ale ona se mě neptala ani na délku cyklu ani ovu a rovnou mě vyděsila… ![]()
@sportyM no já ležím a už se mi chci zvracet nemůžu se ani hnout 🤦♀️ 🤣 🤣
Já trpím! Nezvracím, ale žaludek mám jak při kocovině… v práci se krčím za monitorem s rozdejchávám, všechno mi děsně smrdí a mám nechutenství, ze všeho se mi zvedá kufr
teď si kolega přinesl oběd a jen z toho pohledu na jídlo mi natahuje
@Rebeka bebe Já dnes v kanclu a nejvíc blbě mi bylo ráno když jsem byla v autě a pak před obědem…a pořád si říkám, že snad mi není blbě zbytečně… A jak trávíš dny? Vaříš, pečeš?
Ahojky holky, zdravím po dnešní kontrole 😊 už krásně bylo vidět srdíčko
tak se mi strašně ulevilo
další kontrola za 14 dní
A jakpak vy se máte?
@Veruzka.D píše:
Holky dnes jsem 5+0 podle ms a těhotenský test má jen takového ducha? Je to normální, anebo už by měl být silnější? Takto přesně jsme to měli silné i v květnu a za dva dny jsem to dostala, proto ten strach
Nechci tě strašit, ale já měla v únoru čárku taky slabou a nesilila, do týdne jsem začala krvácet. Na uzt jsem tedy do té doby nebyla až když se spustila krev a tam mi akorát řekli že v děloze něco je, ale že to určitě neodpovídá týdnu ve kterým bych měla být. Odešlo to naštěstí samo.
@Anonymní píše:
Nechci tě strašit, ale já měla v únoru čárku taky slabou a nesilila, do týdne jsem začala krvácet. Na uzt jsem tedy do té doby nebyla až když se spustila krev a tam mi akorát řekli že v děloze něco je, ale že to určitě neodpovídá týdnu ve kterým bych měla být. Odešlo to naštěstí samo.
Digitální test ale ukazuje + 2-3 týdny od ovulace což odpovídá podle ms 5+0 tak jak má… Jen nechápu proč neni silnější čárka i na papírovém testu