Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sportyM já měla ne prosperující těhotenství HCG rostlo jen po desítkách ve 3. Měsíci od oplodnění jsem potratila a pak jsem měla zamlkle kde mi na sone ukazovali že ani placená už se neprokrvuje takže zas tak neroste to HCG je jen prostě brzo bych řekla jestli jsi 6+0 nevadí že neni srdce s tím by měla každá žena počítat je to takové přelomové vůbec se nestrachuj nebude to nic špatného takhle tomu dítěti v tobě nepomáhá a můžeš si to ještě náhodou přivolat vím že je to těžké ale já měla ZT hlavně kvůli stresu
@Rebeka bebe mas pravdu… od rána jsem i klidnější… pomazlila jsem děti, omluvila se za včerejšek a řekla si ze mi vlastně o nic nejde tak co tu plasim… poklady mám a dokonce dva, jsou zdravé, krasne a hodne a pokud třetí mít nemám, tak to příjmu ale vzdávat to nebudu, bojuji i za tyhle své děti tak budu bojovat i za to v brisku.
@Marciii praveze jo, nedá se to poznat podle nej… musí se čekat jestli vyroste…a zda bude mít srdíčko, to je jedine čeho se mohu chytnout ačkoli moje gyndarka mi večer psala sms ze mi nechce dávat plane naděje ale opravdu věří ze to příští týden bude dobre ze hcg vyrostlo ukazkove
Holky, jak bojujete s nevolností v práci?
Mě začaly předevčírem, zatím jen lehce a před chvílí mě to chytlo tak, že jsem málem hodila šavli na klávesnici 🤦🏻♀️ Šla jsem to vydýchat ven, ale chodit každou chvíli před barák je v tomhle počasí o zdraví…
Další problém mám s vůněmi. Včera si kolegové nechali přivézt jídlo do práce, jedli u počítačů a mix těch všech vůní jsem taky musela jít rozdýchávat ven ![]()
@Houbis píše:Úplně ti rozumím, já to vyřešila tak že jsem šla na Home Office
Holky, jak bojujete s nevolností v práci?
Mě začaly předevčírem, zatím jen lehce a před chvílí mě to chytlo tak, že jsem málem hodila šavli na klávesnici 🤦🏻♀️ Šla jsem to vydýchat ven, ale chodit každou chvíli před barák je v tomhle počasí o zdraví…
Další problém mám s vůněmi. Včera si kolegové nechali přivézt jídlo do práce, jedli u počítačů a mix těch všech vůní jsem taky musela jít rozdýchávat ven
@Houbis já jsem v prvním těhotenství v práci měla těhotenská lízátka, když bylo nejhůř, tak lízátko do pusy a bylo líp. Sice se mě pořád deti vyptávali proc ja muzu lizatko a ony ne (jsem ucitelka mš)
Tedka jsem doma na mateřské ale teda stavy jak po opici mám od rána do večera, vůně a pachy mě taky natahujou, takže kdyz je nejhur tak cucam lizatko 😀 sice to pomuze jen na chvili, ale lepsi nez nic
Ahoj holky, tak já byla dnes na 1 kontrole jsem 6+0 a byl vidět váček. Dnes jsem poprvé nevydržela nevolnost a vyhodila to ven, doktorka mi dala lízátka proti nevolnostem. A další kontrolu mám 30.
Máte ještě nějaký fígl jak nevolnosti rozdýchat
?
Ahoj, tak se taky přidávám. Dnes jsem byla u doktora a dle velikosti jsem 5tt. Nesedí to s MS, ale já mívám dlouhé a nepravidelné cykly, takže tím se nenechám znejistit
Jinak TP mi vychází v půlce června přesně na státnice ![]()
A ještě jsem se chtěla zeptat. Když doktor tvrdí, že to vypadá na pátý týden, myslíte, že myslí že jsem 4+něco nebo 5+něco? Asi to druhé, co? Jinak by tam nebyla vidět ani ta tečka.
Ahojky… teda vás dočítat
já jsem s dětmi doma, tak to kupodivu utíká a v pondělí už konečně na ultrazvuk… budu 6+5 tak snad už uvidí něco víc
máte některá také v pondělí kontrolu?