TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
22.10.20 16:21

@sportyM Moc mě to mrzí :,( Je to těžké rozhodnutí. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
22.10.20 16:28

@sportyM budu na Tebe moc myslet. Snad brzy přijde :andel:, který bude v pořádku a přidá se k vám do rodinky. Jsi moc silna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.10.20 17:21

@sportyM já bych pockala do pondělí.. Sak pokrok tam od minulého týdne je.. Nerozumím tomu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
22.10.20 18:54

@sportyM moc mě to mrzí, asi bych počkala do pondělí, ale chápu, že je to pro Tebe bolestivé, držím pěsti do dalšího snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.10.20 21:41
@Vveronika90 píše:
@Denni2020 já jsem byla u dr minulou středu a byla jsem podle menstruace 7+0 a plod 3mm. :zed: Ale bylo srdíčko teda.. na kontrolu jdu po 10 dnech - zítra!! Mám hrozný strach. :( v dubnu jsem potratila v 3 měsíci tak jsem na nervy. Co ti řekla doktorka nebo jak se tvářila? Máš ten plod ještě o 3mm větší..

Doktor mi pogratuloval, řekl předběžný termín porodu v půlce června, takže žádná známka znepokojení z jeho strany nebyla. Chtěla jsem počkat na 8. týden, kdy je toho vidět více, ale měla jsem příští týden domluvenou operaci se zubem, tak jsem to chtěla mít potvrzené před tím zákrokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.10.20 21:42

@sportyM moc mě to mrzí :cry: Já bych počkala do pondělí, když tam nějaký pokrok byl..Ale rozhodnutí je jen na tobě, jak to cítíš ty.. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.10.20 21:45
@sportyM píše:
Holky děkuji… už aby to bylo za mnou a mrzí mě ze s vámi nebudu až do porodu…

Moc mě to mrzí :,( Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.10.20 22:14

@sportyM moc mě to mrzí, přeju ti, ať ty těžké dny co nejrychleji utečou a můžeš se zanedlouho těšit na jiné a silnější miminko.. Držím pěsti, aby to bylo co nejdřív.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
23.10.20 11:27

Hlásím ze jsem se akorát vzbudila… a s rozhodnutím dal bojovat… a jestli vám to nevadí, chci s vámi tu zůstat… asi budu rodit o par mesicu déle ale jste skvělá parta♥️️ Dekuju všem za podporu zlata moje♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
23.10.20 11:30

@sportyM takže si byla v nemocnici nebo pockas do pondělí zlato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
23.10.20 11:31

@Rebeka bebe v 6 ráno jsem se dovezla do nemocnice a v 8 šla na sal… a jelikož mám tlak od rána 90/55 a přivezla jsem se sama tak mě pustí až zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
23.10.20 11:33

@sportyM všechno bude dobré teď se hlavně uzdrav buď tu s mámy protože já chci co nejdřív vidět 2 čárky 😊 a uvidíš že hned jak zase budeš moc tak to bude v poho dejme tomu TP v srpnu to by mohlo vyjit ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.10.20 11:34
@sportyM píše:
Hlásím ze jsem se akorát vzbudila… a s rozhodnutím dal bojovat… a jestli vám to nevadí, chci s vámi tu zůstat… asi budu rodit o par mesicu déle ale jste skvělá parta♥️️ Dekuju všem za podporu zlata moje♥️️

Jsi skvělá :palec: a velká bojovnice :) Budu ti držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
23.10.20 11:39

@Rebeka bebe @Hanča 111 dekuju holky moje♥️️ Těším se na vaše ultrazvuky a budu vás poprorovat!😘 a věřím ze za chvilku v tom pojedu zase s vámi♥️️
Ráno mi dělali ještě ultrazvuk a doktor mi řekl ze uz musela nastat chyba v dělení buněk, vacek byl uu více než 5mm a to je prý spatne. Bála jsem se zda jsem se to nezavinila sama nadměrným cvičením a on ze určitě ne, ze tohle neovlivnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
23.10.20 11:51

@sportyM tak hlavně že ty mas klid sama v sobe že za to ty nemůžeš a já se budu těšit na fotečky od tebe ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí