Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Svedommi tak aspoň nejsem jediná jsem zatím ráda že ranní nevolnosti se mi vyhýbají doufám že to tak zůstane 🤣 🤣
@Marciii děkuju moc za odpověď. Poprvé jsem si dělala jen jeden test tak jsem nevěděla jak rychle má čárka sílit. Pokud bude všechno ok tak chci jít taky v úterý příští týden to bych měla být 6+2 tak doufám že už bude něco vidět a budu moct být klidnější 😊
@S.R. 7 určitě bude něco málo vidět já byla 5+1 když mi dělali ultrazvuk aby vyloučili mimodelozni a byla vidět bublinka já jdu ve středu to budu 6+3
Já myslím že těch 6+ už by mohlo být i srdíčko. ja volala dneska a objednala mě hned na středu že už je čas. ze už jsem dlouho od ms poslední tak uvidime
Ahoj holky. Hlásím se z dnešní kontroly a posílám naše štěstíčko na fotce. Dnes jsem 6+4 a srdíčko krásně tluče. Jsem neskutečně šťastná. Další kontrola až 12.11. ![]()
@trustin to je úžasné moc gratuluji já jdu zítra a mám strašný strach, snad dopadnu stejně ![]()
@trustin jeee to je nádherné potěšila jsi mě já jdu ve středu mám být 6+3 tak snad už taky uslyším srdíčko ❤️️ nevím kdy ho můžu očekávat 🤣
@Rebeka bebe píše:
@5Janka tak to já doufám že prsa se mi zase moc nezvětší už teď je mám obří 🤣 🤣 🤣 já ti držím palce ať ty neb volnosti ani nepřijdou 🤣 😊
Děkuji ![]()
@trustin píše:
Ahoj holky. Hlásím se z dnešní kontroly a posílám naše štěstíčko na fotce. Dnes jsem 6+4 a srdíčko krásně tluče. Jsem neskutečně šťastná. Další kontrola až 12.11.
Gratuluji ke kontrole.
To je krásný. ![]()
Ahoj holky, já jsem taky byla dneska odpoledne na kontrole, prcek je v pořádku, srdíčko už taky bylo
. Dneska jsem 6+2 a další kontrolu mám 10.11. ![]()
Ahojda! Tak mi to včera nedalo a volala jsem k doktorovi. Jdu na prohlidku prvni listopadovy tyden, mela bych toho času být už 7+3, tak jsem zvědavá, co uvidíme
jinak jsem si dnes dělala opět test (jsem magor, já vím) a poprvé byla testovací čárka silnější než kontrolní, tak asi i přes všechny ty píchání v podbřišku to vypadá asi dobře 🙂
Ahoj holky, taky jsem měla jít dnes na kontrolu, ale jsem v karanténě, už mám asi čtvrtý den průjem a čekám na výsledky včerejšího testu na covid, snad jsem chytla jen nějakou střevní potvoru, ale kolega v práci má covid+, takže nevím nevím. Dost se bojím o toho 6t starého prcka, snad ten nápor výdrží, ale věřím, že dítě si vždycky vezme, co potřebuje na úkor matky, tak snad bude v pořádku. Dejte na sebe pozor, snažím se nenervovat, ale to je podobné jako když vám řekli při snažení o dítě, že na to nemáte myslet ![]()
@Vianka držím ti palce ať je to jen blbá střevní chřipka a ať jste oba zdravý 😊
![]()
@Rebeka bebe píše:
@Vianka držím ti palce ať je to jen blbá střevní chřipka a ať jste oba zdravý 😊![]()
Moc děkuji, a to jsem si říkala, že až bych šla dneska na kontrolu, tak bych se asi nechala hodit na rizikové, protože dělám ve zdravotnictví, bohužel covid byl o týden rychlejší ![]()
@Vianka radši to rizikové sice s ebudes doma nudit ale budeš vědět že se nemusíš stresovat o zdraví dítěte a svoje ![]()