Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Houbis ahoj ja mela takovou čárku včera, 15dni po ovu, poznam ji na sobe, tak presne vim ![]()
Já!
Je to moje třetí. Po 10 letech. A v životě jsem nebyla tak vyděšená…
![]()
Ahoj, teplota se drží vysoko a dnes jsem zkusila i test (focený po pár hodinách, proto je světlejší), tak se přidávám do skupiny. Na gy jsem se zatím nedovolala, ale asi je ještě čas. Jen teoretický 8. týden mi vychází na operaci se zubem ![]()
@Houbis já melancholie pozitivní test tentokrát šest dní před termínem, takže možné je všechno. A dvojčata teda doufám, že ne ![]()
@3mamamina já testuju obden, abych měla “jistotu”, že tam stále je vše v pořádku a sílí a popravdě, nevím co bude ten moment, kdy si řeknu, že už s testováním končím 😂
@Houbis píše:
@3mamamina já testuju obden, abych měla “jistotu”, že tam stále je vše v pořádku a sílí a popravdě, nevím co bude ten moment, kdy si řeknu, že už s testováním končím 😂
Už jsem si myslela že tu jsem jediný maniak. Taky to pořád kontroluji přes testy
ale dneska jsem měla poslední a teď už musím vydržet do středy
to už jdu na ultrazvuk. ![]()
@Houbis já dneska poprvé nedělala. Příští týden chci ještě udělat jednou digitál, abych měla 3+. Taky budu vědět, že sílí a tak nějak po šestém týdnu budu přemýšlet, kdy půjdu k doktorovi. Nejradši bych šla až někdy osmý nebo devátý týden.
@Denni2020 píše:
Ahoj, teplota se drží vysoko a dnes jsem zkusila i test (focený po pár hodinách, proto je světlejší), tak se přidávám do skupiny. Na gy jsem se zatím nedovolala, ale asi je ještě čas. Jen teoretický 8. týden mi vychází na operaci se zubem
Tak jsem se konečně dovolala a termín prohlídky mám 22.10, ale když jsem se zmínila o operaci se zubem, tak mi bylo řečeno, že když se potvrdí těhotenství, tak to asi odmítnou provést, ale ať termín operace zbytečně neruším, že kdo ví, jak to bude. Buď už začínám být precitlivělá nebo se vám to zdá taky nepříjemně řečeno, člověk toto asi nechce slyšet, i když vím, že se muže stát cokoliv, tak to přece nebudu přivolávat.
@Denni2020 to tě chápu já bych to taky nechtěla slyšet ale taky jsem to zažila při prvním těhotenství kdy to dopadlo špatně a doktor když mi kontroloval HCG řekl že je to špatné já chtěla vědět jak a on mi řek no já to chápu vy ne tak na co vám to budu říkat 🤦♀️ změnila jsem gyndare a teď co mám doktorku je skvělá hlídá mě protože mám rizikové a vše vysvětlí jak má ❤️️
@Rebeka bebe píše:
@Denni2020 to tě chápu já bych to taky nechtěla slyšet ale taky jsem to zažila při prvním těhotenství kdy to dopadlo špatně a doktor když mi kontroloval HCG řekl že je to špatné já chtěla vědět jak a on mi řek no já to chápu vy ne tak na co vám to budu říkat 🤦♀️ změnila jsem gyndare a teď co mám doktorku je skvělá hlídá mě protože mám rizikové a vše vysvětlí jak má ❤️️
To mě mrzí ![]()
Já doufám, že měla sestřička jen slabší den a na prohlídce už budou milejší a hlavně, že bude vše v pořádku. Úplně rychle se nám to početí nedařilo.
@Denni2020 určitě bude vše v pořádku musíš věřit a hlavně na to že to bude zle nemyslet
mysli jen jak to bude krásné 😊
Ahojky, dnes jsem byla na kontrole u doktora a zatím není nic moc vidět. Jsem objednaná za dva týdny, to už budu cca v 8 tydnu.To uz budeme vědět, jestli je mimi v pořádku. To čekání bude hrozné
Držte se a opatrujte se.
@Hanča 111 ahojky tak tečka tam jde vidět, ne? Pokud mě zrak nesali… Kolik si teď resp. V době utz?
@Rebeka bebe Ahooooj😀 ♥️️ Budeme spolu všude 😀
Ahojky holky, mohu se přidat?🙋🏼♀️ 🌞