Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jaenavl ja krvacela dva dny, ne moc, ale trochu jo, takze jsem cekala ze se mi rozjizdi ms a krvácení ustalo a ms nikde… Myslim ze to bylo uhnizdovani ![]()
@Cristyna taky si říkám jen jsem myslela že to bylo spíš to špinění 😂 nekdy si tělo dělá co chce… Doma mám 6 leteho školáka a u něj jsem nebyla tak ve stresu jak teď. Asi starnu
![]()
@Jaenavl ja se desim pokazdy kdyz jdu na zachod, aby tam nebyla krev a rano vstavam a koukam pod sebe, jestli je vse ok, uz jsi prijdu jak magor
ale udělali to ze mne posledni zkusenosti
nemam ani odvahu to rict manželovi, kdyby to zas nevyslo…
@Cristyna neboj.. Prej si a bude ti prano… Musíme věřit a vše bude v pohodě… Budeme mít krasne zdravé miminka
![]()
@kacka.sl já jsem po iui takže jsem tam byla minulý týden na krev a tenhle už viděl doktor gestacni váček a zloutkovy váček. Do dvou týdnů se mám dostavit ke svému gynekológovi. Tak počítám že začátkem 8 týdne tam půjdu. ![]()
Ahoj holky! Přidávám se do diskuze
cyklus mám pravidelný 26-28 dní, nevydržela jsem a včera (26 DC) testovala s tímto výsledkem
myslíte, že má význam kontrolovat např obden, zda sílí, nebo je to zbytečné?
@kacka.sl určitě napíšu. Ty taky. Hlavně ať je vše ok a v červnu tady přibude spousta miminek 🙂
@Houbis gratuluji nepřijde mi to jako duch já když jsem měla takovou čárku už jsem ne testovala ale jestli chceš a jsi zvědavá jak sílí můžeš testovat 🤣 gratuluji ❤️️
@Houbis je to jasně pozitivní. Ale já mám z pozitivních testů radost, tak jsem testovala i dál ![]()
@Rebeka bebe @3mamamina díky holky ☺️️ Já jsem nedůvěřivá, protože to je poměrně silné na to, že je to v den (nebo možná pár dní před) plánovanou ms
@Houbis tak mohla přijít ovulace o dva dny dříve a nebo to budou dvojčátka 🤷♀️ 🤣 ❤️️
@Rebeka bebe dvojčata byla to první, co mě napadlo ale nevím, zda by se to projevilo na síle hcg? Jinak dvojčata jsou manželův sen ale já se toho děsím! 🤦🏻♀️ 😂
@Houbis dvojčata jsou právě poznatpodle HCG je vyšší než u jednoho děťátka tak hlavně musíš dát vědět já Teda budu držet palce aby to byly dvojčátka a splnil se manželův sen 😊