Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@3mamamina píše:
@Marun4987 No mě tentokrát ukázal test pozitivitu už osmý den po. Tak můžeš zkusit nebo ještě pár dní vyčkat.
Taky jsem měla 8 DPO ducha, ale viděla jsem ho jen já. ![]()
@06lenax píše:
@3mamamina no to mi povídej. Já jsem ještě po iui a o víkendu jsme nejspíš dostala zánět mocaku. Prehazuji si mě jako horkou bramboru. Odpoledne jdu za gynekologem. V centru mě chtějí vidět když s enic nestane ve středu. Mám docela strach.
Určitě bude všechno v pořádku. ![]()
@5Janka
no u mě jsem se spíš setkala s reakci jinou. Otázky zda jsem normální mít v dnešní době tři děti, a mám si raději užívat života a podobně. Tak teď až se dozví, že čekám čtvrté
![]()
@06lenax no ty jo. To je blbý. Vůbec někde lézt teď po doktorech. Já se budu objednávat až tak někdy devátý týden. Ať je to buď jo nebo ne. I když bych nejradši běžela dřív ![]()
@3mamamina tak to jsem měla v plánu taky, no. Místo toho jsem tam zase každý týden jako u toho ZT. Ale věřím, že teď to bude ok. Kdypak ti vychází termín? Mě 10.6 bude to blíženec stejně jako dcera a syn ![]()
Ahojky holky, tak jakpak se dnes máte? Já byla dnes u doktora, kvůli neschopence, na ultrazvuku těhotenství potvrdil, i když viděl jen 3mm dutinku..
. podle MS jsem 4+4 Tak říkal že je to ještě brzicko.. další kontrola až 19.10 ![]()
@wena8621 ahojky, já jdu na kontrolu teď ve středu tak už se těším jestli něco uvidí, měla bych být tak jak ty tt. Jinak se obávám že mi přicházejí první tehu nevolnosti, snad nebude hůř
u prvního mi nic nebylo.
@Jaenavl já mám naštěstí jen chvilkové návaly nevolnosti a nechutí… nejhorší to bylo po cigaretě… víceméně jsem tak poznala, že je něco jinak ![]()
@wena8621 no tak já Kouřim iqos a dnes ráno se mnou teda zacvicil
už se snažím od zjištění omezit snad brzy přestanu úplně. Právě je mi špatně ale ještě nezvracim
ale furt riham
…
@Jaenavl tak i to máme stejne… ale právě po té iqos mi bylo strašně zle…
krkala jsem po ní jak starej chlap ![]()
Ty jo holky vy už chodíte na kontroly. Já se chystám až někdy kolem osmého týdne. Dřív nejdu ![]()
Ja jsem totiž týden spinila a tento problém jsem měla střídavě už několik cyklu a tak jsem byla zas objednaná na gyndu a v den kontroly jsem zjistila pozitivní těhotenský test. V den kontroly jsem začala po vyšetření krvácet brali mi HCG bylo 28 to byla středa a ve čtvrtek stále krvácení a v pátek jsem šla na další krev to už od rána žádné krvácení tak jsem byla nervy jestli něco není s mimi. Ale říkala jsem si že to může být po tom vyšetření a nebo hormonální ms pac byla právě v kurzu 😂… Nastesti páteční hcg 90 takže 3nasobek hodnot a ted ve středu na UZ už se nemůžu dočkat až to budu mít úplně potvrzené. Od toho patka ráno už ani nekrvacim ani nespinim a pobrisko poboliva a ted uz mi bývá i nevolno.
Holky a co u vás sex? Jinak ja zatím pořád z příznaků unavenost a sem tam mě bolí prsa jinak nic…