Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pro kontrolu jsem si dělala až dnes od pátečního krvácení test a je ještě jasnější než v ten pátek takže jsem se uklidnila. 5+0 je asi rarita kdyby tam šlo na Už něco vidět že?
@wena8621 já měla včera 5+1 HCG 735 a taky tam byla tečka hned jsem ji našla 🤣 ještě mi říká vy už se v tom vyznáte tak mi řekněte je to v děloze nebo mimo 🤣 🤣 🤣 🤣 takže jsem se u toho i zasmála 🤣
Ahoj všem. Tak i ja dnes našla pozitivni test, ackoliv vim, ze to nic neznamena, verim, ze to na počtvrté snas uz konecne vyjde… Vcera to byl rok co jsem byla na revizi po zamlklem tehu v 10tt. V breznu biochemicke a v cervnu jsem byla v nemocnici s podezrenim na mimodelozni, hcg stoupalo ale nic nebylo videt, v 8tt nakonec samovolny potrat. Strasne se bojim, ale mam z toho ted dobry pocit, tak snad uz to vyjde ❤️️ TP mi vychází na 16.6 coz je o jeden den nez jsem mela s nejmladším synem🙂 doma mame uz tri kluky, toto by melo byt nase ctvrte miminko, o ktere teda bojujem. Na kontrolu se zatim nechystam, stejně to neovlivním a pred rokem melo miminko i srdicko a stejne to nedopadlo
takze chci fakt pockat co nejdyl to pujde… Jinak vsem moc gratuluji a doufam, ze dojdem vsechny do zdarneho konce
manzel zatim nic nevi i když si myslím ze neco tusi, rodine jsme nejmensiho narozeneho v cervnu oznamovali na vanoce, po prvnim screeningu, takže teď bybto tak taky vyslo, tak snad ![]()
@Cristyna no krásne já jsem narozena 15. června a moje maminka se narodila v den narozenin svoji maminky takže by bylo pěkné kdyby to vyšlo tak i mě já jsem po SP a po ZT tak snad do třetice se to první miminko povede 🤣 ❤️️
@Cristyna jééé to je hezký. Mám doma taky 3 kluky a termín 16.6. zatím. Snad bude vše v pořádku a všechny se dočkáme svých zdravých miminek ![]()
@Jaenavl já kdysi u prvního syna nedočkavě hned šla k doktorovi a neviděl taky nic jen vysokou sliznici. Ale vzal mi tedy hned krev a za dva dny jsem volala. Divím se, že tobě ne pro jistotu.
@Rebeka bebe jeee tak to je pěkné, tak snad jo
tak to vis, jaky ma clovek strach, aby vse vyslo, musime věřit
i ldyz teda je to fakt desne tezky… Nemyslet a neupinat se na to… Nas nejmensi je 13.6 ![]()
@Cristyna tak to je nádherné určitě to teď po tom všem zlém vyjde perfektně
![]()
@3mamamina tak to mame úplně stejně 😁 u nas uz je to naposled, tedy doufam, ze bude vse ok a bude to naposled
moc se na to všechno zas těším
@Cristyna no já už také další neplánuju, i když partner se tváří, že jako ještě jedno by šlo a nejradši by tam teď měl dvojčata. Mě už to ale stačí ![]()
@3mamamina píše:
@Jaenavl já kdysi u prvního syna nedočkavě hned šla k doktorovi a neviděl taky nic jen vysokou sliznici. Ale vzal mi tedy hned krev a za dva dny jsem volala. Divím se, že tobě ne pro jistotu.
Krev mi brali min. Týden psala jsem níže Hcg ve středu 28 a v pátek 90. Měla jsem přijít jelikož jsem jeden den krvacela. Že středy na čtvrtek.
Ale dnes po kontrole jsem si pro jistotu dělala test a je krásně pozitivní víc jak v ten pátek kdy jsem si ještě před odběrem dělala jestli je silnější než duch ve středu ![]()
Ahoj holky. Tak jsem se konečně odhodlala se přidat. TP mám 4.6.2021. Na první UTZ jdu 12.10., to bych měla být 6+4, tak doufám, že už bude ![]()
@Jaenavl tak je možné, že to ještě nebylo vidět. Já si taky dnes zase dělala test, digi a už je tam zase o týden víc, takže taky stoupá ![]()
@3mamamina já právě tu středu šla na gyn skrz špinění a dělala jsem si test před návštěvou a byl fakt slabý duch v pátek byl silnější a dnes už jasne //… Me spíš vyděsilo to krvácení ale spustilo se po tom vyšetření a pak ve čtvrtek ještě a v pátek už nic. Beru utrogestan a ascorutin ale ten mi dnes řekla že už nemusím když ani nespinim ![]()