Tp červen/červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
623
15.9.17 21:52

@popc0rn @Destiny4974 Se rourky holky nebojte. Naše slečna (teď je jí 6 roků) měla měsíc rourku v zadečku FURT, taky jsem pořád někde poslouchala, jak přestane kakat sama atd. To je blbost podle mýho - prostě jim pomůžeme a pak se to srovná. Dokonce tenkrát malinká se vyloženě těšila, jak jí ulevím… bylo jí něco kolem 3-4 měsíců a už to poznala, že na ní jdu s rourkou a ten vděčný výraz.. :lol: Přece je nenecháme trápit :roll: :roll: Držte se, chápu, že je to mazec.. :kytka: :hug:

ps. a stojí 10 Kč /nebo kolik/, proti těm nesmyslům drahejm, co jsou k prdu /kéž by/ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
17.9.17 13:17

@SarkaZn rourka je moje druhá ruka no. Ale kupuju ji za 25kc v lékárně teda :D

A měli jsme to dobrý a včera a dneska zase nějaká a kroutí se a trpí :( Teď jsem ho stouchla a vyletěla z něj tuhá stolice nejdřív žluto hnědá a pak úplně tmavě zelená :( nevíte co by to mohlo být? Jestli něco s tou alergii? Bojím se aby ještě k tomu všemu neměl něco se strevama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6830
8.10.17 16:48

Ahoj holky :mavam:
Jdu vás konečně zase pozdravit a snad se zase zapojim do diskuze… Jsem ostuda :oops:
Dočtu aspoň tuto stránku…

@SarkaZn Já rourku nepoužila nikdy, ani u jedný z mých holek, ani nevim, jak to vypadá :lol:
@popc0rn Štěpánek má nějakou alergii? Promiň, dlouho jsem tu nebyla, tak jsem zase mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.11.17 15:53

Ahoooj holky. Jak se máte? Jak se daří? Nějak mi to tu celý blbnulo, tak jsem se sem nedostala. 8o

Povídejte přehánějte. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
2.12.17 12:30

Ahoj holky, přiznám se, že to tu už moc nečtu, ale řekla sem si, že dám vědět, jak se máme :) Štěpi je úžasnňák. Nepláče, dopoledne 2-3h spí a odpoledne taky. Rano spí i do 9 (s přestávkami na jídlo - kdy se nají a hned zase spí) Večer chodí do vany mezi 18-19 spíš v těch 18, sám si to tak nastavil. V 19h je pak tuhej :D
Přes den si sam vyhraje ani dece a kolikrát si připadám, že mě vůbec nepotřebuje :D Jen na návštěvě není schopný pořádně zaspat - v kočárku, v posteli, nikde. Tak to bývá takové dlouhé. Je prostě po mě a che mít to svoje :D Dneska třeba celý den u mamky vždy malinko kakal, jen trosku, mezi půlkami a jen co jsme přišli domu, já ho svlékla, začala hygiena, tak to tam pustil :D

Je 90% na UM a přikrm má jednou denně. Mám problém do něj nacpat 100g, ale nenutím ho. Když už nechce, tak nechce. Nejvíc mu chutná cokoliv s mrkví a hlavně maso. A losos! Dávám proto, že s příkrmy mi pravidelně kaká a bez nich ne. Jinak bych ho nenutil a počkala. Chci začít pomalu s přesnídávkami ovocnými. Tak uvidíme, co mu zachutná :)

A zuby? Jsou už asi 14dni vidět v dásní. Úplně mu tam svítí bílé, má dáseň nahoře nateklou a tvrdou uzdičku, ale stále nic. Jen bez hračky v puse to nejde! :D

Jen teda už asi měsíc a kus valcime s opruzeninami mezi půlkami. Máme sudocrem, zásyp na doporučení lékárnice a imazol. Vyměnili jsme i pliny za eko (Dada za Babylove Naturalis). Pres den hodně větráme. Taky mu to vždy přes den skoro zmizi a přes noc (i když ho jednou v noci po cca 7-8h přebaluji) se mu to vždy znovu dost udělá :(

Jo a i u nás už je nula stupňů, i když nesnezi a když tak to hned taje nebo prší. Takže jsme vytáhli sporťák a fusak :)

Jinak mamce to dopadlo dobře. Nádor je maly, bez metastáz a v neděli večer nastupuje do špitálu a v pondělí na OP. Prý to bude děsná řezničina, ale bude zdravá :)

Zasíláme pozdravy a fotečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.12.17 15:11

@popc0rn Ahoooj. Tak to máš doma malý sluníčko. :srdce: I když koukám jaký je to chlap. :hug: :lol: Kolik je mu vlastně? Je vidět, že mu chutná. :lol: :srdce:

To víš že, sama musíš usoudit. Nám řekl, ať začneme s příkrmy od 4m. :)

Mamince budu držet palce, aby se dala po operaci tyhle do pořádku a už ji nic netrápilo! :srdce: Jsem ráda, že to dopadlo dobře. :hug:

My se máme dobře. Malý je hrozně hodný. :hug: Taky mám kolikrát pocit, že mě má jen na jídlo. :mrgreen: Ale to je dobře. Chodíme na cvičení. Miluje to. Akorát já jsem vždycky KO. :mrgreen:

Je to fešák! Šíleně nám to utíká viď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
3.12.17 16:56

@Destiny4974 Já se na doktorku téměř vůbec neohlizim. Jediné s čím teda nesouhlasím je, že prý Nutrilon Allergy Care je 1cka do 5m, přitom všechna mlíka 1cky jsou do 6m. Takže tam v pondělí musím ať nám napíše mléko a taky ji to ukázat, že to je do 6m (na pixle v tabulce dávkování mají 5-6m napsano).

Jinak malýmu bude teď 5.12. pět měsíců :) Roste jako z vody. Už bude mít přes 8 kilo si myslím. Na prvenci jdeme ale až v půl roce (lednu) a to dostane první očkování, boban. Mám trochu obavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.12.17 19:23

@popc0rn Člověk si musí ponechat zdravý úsudek. Taky sem tam naši dají malému olíznout něco a nehroutím se. :) No jasný, všechna jsou do 6m. Bože… :mrgreen:

To je chlapák teda. Sakra. :D Rostou jako z vody. Hrozně to uteklo. :srdce:

Vůbec neměj strach. My jdeme 27.12 na třetí očkování. Pak až v roce. Jediný co, tak měl malý zvýšenou teplotu. Jinak nic. Věřím, že to bude dobrý. :hug: Nervy mám teda na pochodu pokaždý, ale to je prostě blbý pocit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
3.12.17 20:30

@Destiny4974 Jo bojím se té teploty a tak no. Jak to zvládne. My to měli odložené kvůli exzému, i když se mu dělá pořád.
No zítra pošlu pro mléko chlapa a ať jí řekne, že to je do 6m a uvidíme, s čím příjde :roll:

Jako taky náš malý dostane, co mě napadne, i když by neměl. ochutnat samozřejmě :D Minule měl chlap kinder bueno a nechal ho slízat trochu čokolády a jejej, jak mu to jelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.12.17 08:31

@popc0rn Já se taky hodně bála, ale nakonec dobrý. Budu vám držet palce, aby to malý zvládl a nic nebylo poznat. :hug: Jasný, pošli chlapa. Ať se ukáže. :mrgreen:

Však jo, on se svět nezboří. Malýmu budou 4m a už měl na ochutnání bílý jogurt, uvařila jsem domácí přesnídávku, měl vařenou mrkvičku. Ježda a žije. :lol: :mrgreen: Nesmí se to hrotit. Však to do nich necpem po kilech no ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.12.17 13:02

Ahojky

Ahoj holky, tyjo já už tu nebyla x měsíců :oops: něco málo jsem si přečetla, ale všechno ne. :oops: máte krásná zlatíčka, doufám, že už nikoho bříško nebolí :hug:

My máme doma už skoro 7mi měsíční zlatíčko. Fakt mám dojem, že máme to nejhodnější dítě na světě. Pořád často spinká, neustále vysmátej, nějakou nevrlost nebo pláč u něj neznáme. :andel: Prostě andílek. Hrozně rád si hraje a už se pomalu začíná přemisťovat, na místě se otočí do kolečka už pár týdnu, řekla bych, že se za chvilku začne plazit.

Papá svačiny a oběd, teď pomalu zařadíme i večeři, mlíčko už mu nestačí. Papá hezky a rád :P Ale začal až cca v 5,5 měsících.

Jinak aktuálně 73 cm a 10,4 kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.12.17 13:23

Tady je, náš obřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.12.17 11:32

Ahoj.. :) jsem momentalne ve 14.tydnu a zajimalo by me, jestli uz pribirate? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.12.17 11:39

Omlouvam se. Spletla jsem si rok :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.12.17 18:11

@Fifi2 to neva :) Ja vim, ze jsem mela ve 20.tydnu 2kg, ve 26tt 6kg a ve 36tt 16kg :lol: A to jsem taky porodila, v nedokoncenem 36. tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí