Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
21.9.18 17:15

Mě dělá taky vyšetření pokaždé co si pamatuji, možná jednou nedělala (nechci teď kecat) ale u mě je to protože mám skoro vždy svědění :/ tak to pokaždé řešíme… A pak mi teda prohmatává břicho zvenku i zevnitř, protože mám pořad menstr. bolesti a magnesko to nevyřešilo…
Ale dneska mi teda UTZ dělala, takže jsem prcka viděla.
Já mám jinak super doktorku, vysvetlila mi veci který předchozí prostě neřešila… jen mě překvapilo že vám dělají UTZ vždy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
21.9.18 17:31

Holky mám dotaz už dva dny po sobě, ale vždy až večer, když jsem v klidu ležela na posteli mě najednou ztvrdlo břicho - jakoby se vyboulilo a včera jsem k tomu měla i křeč. Je to normální ? Trvalo to vždy jen asi minutu, dvě, ale teda měla jsem nahnáno. Je to pro mě všechno poprvé a jsem celkem vyjukaná :think: Jinak magnezium beru 3× denně. Na poradnu jdu až příští čvrtek. Děkuju a pěkný večer :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
21.9.18 18:21

@Kesy2014 pokud je to jen takhle jednou, nemusíš se děsit, to jsou poslíčci a některé těhulky je takhle mají, kdyby to bylo častěji a intenzivněji, pak se radši zeptej dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.9.18 19:02

Co bych dala za tvrdnutí párkrát denně :) Břiho mi tvrdlo cca 30krát denně (i přes to, že beru Magnoslov) a měla jsem pocit, že mě něco tlačí do čípku. Dr. zjistila, že je malej otočený hlavičkou dolů a na čípku se mi hlavičkou vyloženě vrtí. Taky se mi čípek zkracuje a měkne, takže mám extra klidový režim. Ležím třetí den a už mě to fakt nebaví :zed: No snad se to nebude zhoršovat, teď už si jen přeju, aby byl aspoň prosinec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
21.9.18 21:09

@Nikollllka tohle není moc legrace, zažila jsem 2× :,( při prvním těhu jsem ve 31tt šla do nemocnice na kapačky, taky se mi zkracoval čípek, po týdnu mě propustili s vysokou dávkou magnosolvu a nařízeným klidovým režimem, nakonec jsem týden přenášela.. u druhého těhu už ve 29 tt jsem skončila v nemocnici na kapačkách s tím, že jsem byla otevřená na špičku prstu, vyhrožovali mi s odvozem do Jihlavy kde je nemocnice vybavená na nedonošence, byla jsem v nemocnici 10 dní, dávali mi gynipral… nakonec jsem deset dní přenášela… tak jsem pak byla akorát ve stresu, že jsem naprd ženská, když nejsem schopná v sobě udržet miminko a pak ho nejsem zase schopná porodit, měla jsem totiž těžký porody :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
21.9.18 22:07

@petulkas No jsem z toho taky nešťastná, ale co nadělám :think: Každopádně přítel se o mě stará jak o princeznu, já jen ležím a chodím na wc. Nebaví mě to, ale co bych pro to malý neudělala, že jo. Popravdě budu radši přenášet, než prožívat tady ten strach :( Ale věřím, že to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
21.9.18 22:54

@Nikollllka v nejhorším by ti v nemocnici dali ten gynipral, který zamezí zkracování čípku,mě se dokonce i prodloužil, v kombinaci s kapačkou magnézia, který zabraňuje děložním stahům :) vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.9.18 14:23

@Kačka Pekáčková ja jdu na testy na cukrovku az na konci 25.tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
22.9.18 14:27

@Anett97 tak se budu resit…ja jsem 24tt. A necitim furt nic,vubec:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.9.18 14:25

me doktorka taky stridave kontroluje i spodek, vzdy vse peclive vysvetli, vetsinou kontroluje cipek, umisteni delohy atd. druhy utz i vaginalne .. jinak utz pokazde, ale to jen rychly na kontrolu srdicka :) me ted trapi nespavost :/ nemate na to nejaky tipy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.9.18 14:31

@Ivule86 ahojky s tou nespavostí nejsi sama trápí to hodně těhulek ptala jsem se nato doktora a říkal,že kdyby to bylo moc neunosné napíše mi prášky na spaní myslím,že jediné co se může je dithiaden,ale do toho se mi moc nechce přírodní jsou taky nějaké přípravky nato spaní,ale nevím jak je to s bylinkama většinou to obsahuje i bylinu která není doporučená těhu tak si říkám,že to asi nějak přežiju a někdy to snad dospím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.9.18 20:17

@Ainah
Aspon budeme na mrňousky vytrenovane :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
25.9.18 20:21

@Ainah @Ivule86 a meduňkový čaj jste zkoušeli? Co jsem na internetu četla tak meduňka se v těhotenství může a je super na spaní, a na trávení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.18 21:56

Já teda chrním jako dudek a běda tomu, kdo mě vzbudí ???? ale soucítím s vámi. Meduňka je skvělá, když jsem měla v práci stresy a nemohla spát, tak mi moc pomáhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
26.9.18 08:13

@moncaHK o tom nepochybuju :D myslim,že se ještě dlouho nevyspime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie