Poradna duly
Jana Čurdová
@Kačka Pekáčková jojo,právě teď, v pondělí se tam chystám…papíry mám vypsané od doktora, takže si jdu sednout a tiše trpět, páč se bojím toho 3× odběru po sobě…nějak to nemusím…
@Kačka Pekáčková jojo jdu příští úterý myslím. doktorka mi na poslední kontrole vypsala žádanku, s tím že mě mají objednat na někdy po 24.9.
docela se toho děsím, jak samotného braní krve, tak výsledků ![]()
@KamilaDen ja jsem dneska byla u sveho doktora a ani slovem se o tom nezminil, dneska jsem 22+1, další kontrolu mám za tři týdny, tak si říkám, jestli na to tak trochu nezapomněl. ![]()
@Kačka Pekáčková no tak se zkus zeptat, já jdu na kontrolu pak 9.10. do té doby chce mít už výsledky hotové,aby mu přišli a řekl mi co a jak…pak se uvidím, buď mě čeká dietka nebo nic, každopádně si myslim,že na to cukru nejsem závislá,ale co člověk může vědět, ten cukr je všude…
@Kesy2014 skoro necítíš pohyby? tak to ti závidím, já když koukám na břich když kope tak to je i vidět a to jsem 22tt
bolí to fakt hodně ![]()
@Kačka Pekáčková Teď na to taky myslím.. Jsem 24+2tt a na kontrolu jdu až příští týden a doktor se mi taky nezmínil o testu na cukr ![]()
@Kačka Pekáčková
Ja jsem taky 22tt a napsala mi zadanku a rikala at se objednam okolo 10.rijna, takze te doktor asi posle taky dele. Ono se to dela do 28tt vcetne ![]()
Jinak holky doktorka mi na ty zada poradila tehotensky pas, prej to mrte ulevi, tak premyslim ze koupim.
Kocarek uz taky mam ![]()
@Kačka Pekáčková doktorka se mi taky nezminila a na dalsi kontrolu jdu az 11.10. ![]()
Ja teda holky porad bojuju s nevolnostmi a to ne ledajakymi, celou sobotu mi bylo zle, porad zvracim, hlava atd. des
myslela jsem ze uz bude dobre na konci 22tt
porad jeste dojizdim do prace tak uvidim jak dlouho to jeste pujde
@petulkas Ne necitim opravdu skoro nic … pritom pry je maly ciloucky, ale pres tu placentu vepredu nic
Jsem taky 22tt … jen takhle k veceru, kdyz si lehnu obcas male stouchnuticko aspon za to jsem strasne rada ![]()
@Kesy2014 holky já mám taky placentu ventralne a jsem 25tt a pohyby cítím už o mnoho vic. Tak se tešte, ono to přijde.
@Anett97 Ja si taky rikam az ten lumpik povyroste, tak snad uz me poradne kopne
Jsi tri tydny pred, takze uvidime ![]()