Poradna duly
Jana Čurdová
@Veeruuu je mi to moc lito????.Kazdopadne preju hodne sil Tobě i partnerovi …a at Vas vztah tahle tezka zkouska jenom upevni!
@Kesy2014 Ahojky já to tak má tady placenta vpředu nízko ale o císaři zatím nikdo nemluvil jen mi řekli,že se to do 30tt může upravit takže u mě to asi rozesknout asi až v tom 30tt jiank gratuluji k chlapečkovi
taky nosím už druhého užívej si těhu ![]()
@Ainah Dekuju
Pani doktorka na screeningu rikala, ze pockame do tretiho ultrazvuku to je zhruba ten tricaty tyden a pak ze se uvidi
Tak doufejme se placenta umoudri a posune se ![]()
@Kesy2014 Také jsem měla placentu vpředu u prvního těhotenství, naštěstí se hejbla a tak jsem rodila vaginálně. Jen jsem si tolik neužívala pohyby, teď mi to druhá dcera v bříšku plně vynahrazuje, placentu mám na zadní stěně.
Nic se neboj, bude to ok.
@Kačka Pekáčková Já si říkám ještě má 8 týdnů na posunutí, což je dost dlouhá doba .. nemám zatím skoro žádné bříško
, tak se nemá moc kam posouvat
Akorát pravda ty pohyby cítím až poslední asi týden a opravdu jen malinko, spíše večer, když si v klidu lehnu. A je to krásné
Jak si pindík ve mě tancuje ![]()
@Kesy2014 ty se máš, já mám pupek, jak těsně před porodem. Všichni si myslí, že rodím v říjnu ![]()
@Kačka Pekáčková Tobě to sluší
Krásný pupíček i malá
To mě zase nikdo nevěří, že už jsem 6. měsíc
Ale už se tam pomalu začíná něco rýsovat.. Říkám si , kam se do mě ten brouček asi vejde ![]()
@Kesy2014 tohle snad ani není možný…kam jsi to svoje miminko schovala? Moc ti to sluší a buď ráda, že máš tak malé břísko, aspoň nejsi jako brouk pytlík ![]()
@Kačka Pekáčková Dekuju
Ja taky nevim, kdepak tam je
Zajimalo by me jestli vubec unosim ty tehu veci co jsem si nakoupila
Ale do ledna jeste spousta casu, ja myslim, ze to vyskoci a pak se budu divit. Hlavne pritel, vzdycky prijede z prace a kouka na brisko jestli uz vyrostlo
Zatim mam i stejnou vahu a to jsem si rikala, ze budu metracek, ale co neni muze byt
![]()
@Kesy2014 tiše závidím
já mám určitě o 5kg víc, zítra jdu do poradny, kde se budu vážit, už teď z toho mám hrůzu. Bohužel kojením nehubnu a všechno si to musím fest vydřít.
@Kačka Pekáčková Ja jsem normalne velka milovnice jidla a jedlik, opravdu zadna dietarka
Ale prvni ctyri mesice jsem nemohla skoro nic a i ted nemuzu treba porad citit maso, hlavne korenene, smazene atd … mam nechutenstvi hned od začátku, coz je u me k neuvěření
Takze zadne chute se u me nekonaji
Jsem zvedava, jak se to zmeni po porodu.
@Ainah píše:
@Kesy2014 Ahojky já to tak má tady placenta vpředu nízko ale o císaři zatím nikdo nemluvil jen mi řekli,že se to do 30tt může upravit takže u mě to asi rozesknout asi až v tom 30tt jiank gratuluji k chlapečkovi![]()
taky nosím už druhého užívej si těhu
Taky mi nic o císaři neříkali, zitra jdu na kontrolu, tak uvidim jaky moudra z pani doktorky vylezou. Mohla by mi dat zazracny prasek na ty zada
abych se vyspala vic jak hodinu v kuse ![]()
@Kesy2014 já se stravuju podle jídelníčku, kde mám přesně nastavená makra, abych nejedla ani málo a ani moc…zbytečně ![]()