Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
15.9.18 12:54

@Veeruuu moc mě to mrzí :hug: buď silná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.9.18 07:54

@Veeruuu je mi to moc lito????.Kazdopadne preju hodne sil Tobě i partnerovi …a at Vas vztah tahle tezka zkouska jenom upevni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
17.9.18 07:57

@Veeruuu Veru myslela jsem na tebe drž se bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
17.9.18 07:59

@Kesy2014 Ahojky já to tak má tady placenta vpředu nízko ale o císaři zatím nikdo nemluvil jen mi řekli,že se to do 30tt může upravit takže u mě to asi rozesknout asi až v tom 30tt jiank gratuluji k chlapečkovi :-) :srdce: taky nosím už druhého užívej si těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.18 08:39

@Ainah Dekuju :* Pani doktorka na screeningu rikala, ze pockame do tretiho ultrazvuku to je zhruba ten tricaty tyden a pak ze se uvidi 8o Tak doufejme se placenta umoudri a posune se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 08:51

@Kesy2014 Také jsem měla placentu vpředu u prvního těhotenství, naštěstí se hejbla a tak jsem rodila vaginálně. Jen jsem si tolik neužívala pohyby, teď mi to druhá dcera v bříšku plně vynahrazuje, placentu mám na zadní stěně. :) Nic se neboj, bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.18 09:43

@Kačka Pekáčková Já si říkám ještě má 8 týdnů na posunutí, což je dost dlouhá doba .. nemám zatím skoro žádné bříško :? , tak se nemá moc kam posouvat :D Akorát pravda ty pohyby cítím až poslední asi týden a opravdu jen malinko, spíše večer, když si v klidu lehnu. A je to krásné :srdce: Jak si pindík ve mě tancuje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 10:28

@Kesy2014 ty se máš, já mám pupek, jak těsně před porodem. Všichni si myslí, že rodím v říjnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.18 10:41

@Kačka Pekáčková Tobě to sluší :potlesk: Krásný pupíček i malá :srdce: To mě zase nikdo nevěří, že už jsem 6. měsíc :lol: Ale už se tam pomalu začíná něco rýsovat.. Říkám si , kam se do mě ten brouček asi vejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 10:55

@Kesy2014 tohle snad ani není možný…kam jsi to svoje miminko schovala? Moc ti to sluší a buď ráda, že máš tak malé břísko, aspoň nejsi jako brouk pytlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.18 11:11

@Kačka Pekáčková Dekuju :hug: Ja taky nevim, kdepak tam je :lol: Zajimalo by me jestli vubec unosim ty tehu veci co jsem si nakoupila :mrgreen: Ale do ledna jeste spousta casu, ja myslim, ze to vyskoci a pak se budu divit. Hlavne pritel, vzdycky prijede z prace a kouka na brisko jestli uz vyrostlo :) :srdce: Zatim mam i stejnou vahu a to jsem si rikala, ze budu metracek, ale co neni muze byt :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 11:15

@Kesy2014 tiše závidím :) já mám určitě o 5kg víc, zítra jdu do poradny, kde se budu vážit, už teď z toho mám hrůzu. Bohužel kojením nehubnu a všechno si to musím fest vydřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.9.18 11:27

@Kačka Pekáčková Ja jsem normalne velka milovnice jidla a jedlik, opravdu zadna dietarka :) Ale prvni ctyri mesice jsem nemohla skoro nic a i ted nemuzu treba porad citit maso, hlavne korenene, smazene atd … mam nechutenstvi hned od začátku, coz je u me k neuvěření 8o Takze zadne chute se u me nekonaji :nevim: Jsem zvedava, jak se to zmeni po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
17.9.18 11:27
@Ainah píše:
@Kesy2014 Ahojky já to tak má tady placenta vpředu nízko ale o císaři zatím nikdo nemluvil jen mi řekli,že se to do 30tt může upravit takže u mě to asi rozesknout asi až v tom 30tt jiank gratuluji k chlapečkovi :-) :srdce: taky nosím už druhého užívej si těhu :mavam:

Taky mi nic o císaři neříkali, zitra jdu na kontrolu, tak uvidim jaky moudra z pani doktorky vylezou. Mohla by mi dat zazracny prasek na ty zada :mrgreen: abych se vyspala vic jak hodinu v kuse :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.18 11:35

@Kesy2014 já se stravuju podle jídelníčku, kde mám přesně nastavená makra, abych nejedla ani málo a ani moc…zbytečně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí