Poradna duly
Jana Čurdová
Konecne to mame dnes za sebou, byly to nervy, dve doktorky, vazny vyrazy ja nervy ..... nastesti to dopadlo dobre, miminko je zdrave a v poradku
ja dostala prasky na tlak …a podruhe nam rekli kluka, i kdyz to zasr bylo..vypada to na kluks
tak nevim no, i pocitove to sedi, i babske rady tak asi to bude pravda, jupii ![]()
@Ivule86 gratuluju, holky co děláte , když nemůžeze spát, já mám asi nějaké blbé období, v noci se budim často, o čůrání nemluvim,ale lehnu si, bolí mě nohy, spim na těhotenstkým polštáři beru vapník i magnézko, mažu nohy a nic, nespim, přes den se mi taky spát nechce, už nevim… máte nějakou radu…
@KamilaDen ahojky, já s tim bojuju od prvního týdne. Noci jsou strašný, budím se třeba po hodině a dohromady spím třeba 4 hodiny.. A takhle už 4 měsíce. Někdy už toho mám fakt dost a přes den stejně neusnu. Já byla vždycky spáč, spát 12 hodin nebyl problém, ve dne v noci, kdykoliv… Prý hormony trénují ????.Nohy mě taky bolí. Bylinek se bojím, takže trpím. Jak prosím tě bereš ten vápník? @Ivule86 no gratuluji, my byli také dneska, nebylo to takový drámo jako u tebe, ale hlavně, že je nakonec vše ok ![]()
@Prtulak no doufam,ze to nebude horší,já beru vitamíny od amway,teda v podstatě vše od amway,do obchodu chodím minimálně,jen pro potraviny,zbytek mi vozí až domů,jsem spokojená…
@Ivule86 @Prtulak Holky moc gratuluji ! Hlavně, že je vše v pořádku
![]()
@KamilaDen Já mám to stejné
už si ani nepamatuji, kdy jsem se naposledy vyspala ![]()
a to jsem doma na rizikovém. Před spaním asi tak 5× vyčůrat pak konečně usnu a další asi tak 2-3-4 čůrání za noc a do toho se kolem třetí, čtvrté vzbudím a nespím
a buď už nezaberu vůbec, nebo třeba po pár hodinách na chvilku. Přes den se mi taky spát nechce až na vyjímky. Také beru magnezium a železo. Už jsem si myslela, že trpím sama. Každý říká, spi do zásoby okud můžeš, ale já nemůžu
![]()
@Kesy2014 nejsi sama,přijdu si jak mimo úplně,taky kolem 3 obvykle,pak chodím po bytě a umím do tmy,vrtim se,prevaluju se,hrůza,šílený,už nevím jak bych,horko mi je,no a to mám ještě 3 měsíce do porodu…jsem zvědavá jak to bude dál teda..,
@KamilaDen presne…furt je mi vedro (manzelovi se nelibi,ze furt vetram-pry ma z toho rymicku)..budim se kolem 2-3h ranni…tak si ctu tak do 5h,pak zaberu a v 6h mi zvoni budik do prace..takze jsem pak jak matoha
Uz aby clovek byl doma na MD..to ranni vstavani po probdele noci je fakt za trest ![]()
Jeeee holky tak ted mam radost
kdyz to ctu. Taky nespim. Máme skoro tři ráno a ja bych mohla klidne jit na nakup
…
No koukam,ze nesmíme ani jedna…tak nejsem sama hurá,dneska jsem se probudila jen 2× a na záchod jsem šla taky jen 2×,to bude výjimka…uvidíme co dnes☺
Krasny vecer holky,
tak uz to mam za sebou i ja
Konecne se nam ukazal v cele krase i s pindickem
Takze v lednu bude chlapecek
Jinak vse v poradku, 25 cm
Akorat mam placentu vpredu, bude se sledovat a kdyz by nesla nahoru s briskem, tak planovany cisar - mate to taky nektera?
Holky tak já už mám za sebou ukončení
trvalo to 24 hodin, nejhorší a nejbolestivejší zážitek
doufám, že to žádnou z Vás nikdy nečeká a přeju Vašim broučkům jen to nejlepší
Děkuju všem za podporu,užívejte si těhotenství a po novém roce na Vás budu myslet
dobrou noc
![]()