Poradna duly
Jana Čurdová
Moc všem dekuju za podporu
uz jsme to s přítelem obrečeli, ale není minuta co bych na to nemyslela, zvlášť když ho tam cítím
Vám ostatním přeju jenom to nejlepší, ať Vám miminka dělají radost
@Veeruuu přesně jak píšes Veru
budeme na tebe myslet je to strašně těžké,ale zvládnete to ![]()
@Veeruuu zbytecne neco rikat, jak pisi holky, je to strasne tezke a nespradlive
ja jdu na screening a taky se moc bojim… posilam hodne sil
a posilam nadeji, ze jeste neni vse ztracene
drzte se
@Veeruuu Moc mě to mrzí, ale snad vše dobře dopadne! Budeme na Vás moc myslet ![]()
@Veeruuu To mě moc mrzí, ale také bych zkusila vše co jen půjde, posílám hodně sil a držím palečky ![]()
@Veeruuu Je mi to moc líto. Z celého srdce vám přeji, aby vše dobře dopadlo. ![]()
Ahoj holky tak ve ctvrtek jsem byla na kontrole a prej to nasemu klukovi upadlo takze to vypada na holku
sice mam uz plno veci na kluka ale tak co… bude holka v modrym ![]()
@Ainah obecne ostropestrec v tehotenstvi neni doporuceny (protoze neexistuji data)…piti cake z nej Ti neublizi…ale obecne bych nedoporucila.vubec neni vhodny zacit v tehotenstvi uzivat cokoliv noveho (btw samotnej caj moc nespasi rozhazeny jaterni testy…)
Jako teoreticky jsou dostupne studie na fetoprotektivitu v pripade, ze bys v tehotenstvi holdovala alkoholu
(ale asi bych se vyhnula obojimu i alkoholu i ostropestrci)
Tak nám dneska přišla postýlka a matrace mám radost už aby tam malá spala čím víc se tu hromadí ty miminkovský věci tím víc se těším na leden ![]()
@Nikeskol Gratuluji k holčičce
holka v modrem nevadi, horsi je kluk v ruzovem ![]()
Ahoj holky, konečně mam za sebou velky utz, vse je v pořádku a vypadá to na druhou holku
manzel to uz pomalu rozdejchal ![]()
@Kačka Pekáčková Gratuluji
Hlavně, že je vše v pořádku
My jdeme v pátek ![]()