Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65
8.9.18 11:58

Moc všem dekuju za podporu :potlesk: :,( uz jsme to s přítelem obrečeli, ale není minuta co bych na to nemyslela, zvlášť když ho tam cítím :,( :srdce: Vám ostatním přeju jenom to nejlepší, ať Vám miminka dělají radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
8.9.18 12:01

@Veeruuu přesně jak píšes Veru :,( budeme na tebe myslet je to strašně těžké,ale zvládnete to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
8.9.18 19:52

@Veeruuu zbytecne neco rikat, jak pisi holky, je to strasne tezke a nespradlive :,( ja jdu na screening a taky se moc bojim… posilam hodne sil :srdce: a posilam nadeji, ze jeste neni vse ztracene :srdce: drzte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
9.9.18 09:31

@Veeruuu Moc mě to mrzí, ale snad vše dobře dopadne! Budeme na Vás moc myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
10.9.18 09:02

@Veeruuu To mě moc mrzí, ale také bych zkusila vše co jen půjde, posílám hodně sil a držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 10:19

@Veeruuu Je mi to moc líto. Z celého srdce vám přeji, aby vše dobře dopadlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
10.9.18 10:29

@Veeruuu je mi to moc líto :hug: hodně sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
10.9.18 12:17

holky může se čaj z ostropeřce marianského v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
10.9.18 13:28

Ahoj holky tak ve ctvrtek jsem byla na kontrole a prej to nasemu klukovi upadlo takze to vypada na holku :-D sice mam uz plno veci na kluka ale tak co… bude holka v modrym :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
10.9.18 13:38

@Ainah obecne ostropestrec v tehotenstvi neni doporuceny (protoze neexistuji data)…piti cake z nej Ti neublizi…ale obecne bych nedoporucila.vubec neni vhodny zacit v tehotenstvi uzivat cokoliv noveho (btw samotnej caj moc nespasi rozhazeny jaterni testy…)
Jako teoreticky jsou dostupne studie na fetoprotektivitu v pripade, ze bys v tehotenstvi holdovala alkoholu :lol: (ale asi bych se vyhnula obojimu i alkoholu i ostropestrci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.9.18 13:49

@Nikeskol Upadlo jo :lol: :lol: Tak gratuluji  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.9.18 13:53

Tak nám dneska přišla postýlka a matrace mám radost už aby tam malá spala čím víc se tu hromadí ty miminkovský věci tím víc se těším na leden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
10.9.18 16:10

@Nikeskol Gratuluji k holčičce :srdce: holka v modrem nevadi, horsi je kluk v ruzovem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.18 20:33

Ahoj holky, konečně mam za sebou velky utz, vse je v pořádku a vypadá to na druhou holku :D manzel to uz pomalu rozdejchal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
10.9.18 20:36

@Kačka Pekáčková Gratuluji :D Hlavně, že je vše v pořádku :srdce: My jdeme v pátek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí