Poradna duly
Jana Čurdová
@Kačka Pekáčková no jsem zvědavá,kam až jako mají v úmyslu se jako rozrůst… doufám, že končím, i když, co můžu vědět, no uvidíme… ![]()
@KamilaDen Myslím že doufat můžem ale nejspíš to bude ještě horší
až se to naleje myslím, já s tím teda počítám ale taky s toho nejsem nadšená taky mám už teď 80D ![]()
@Deniszja v klidu..
ja uz se u podprsenek Bravado dostala na nejvetsi moznou vubec XXL (kosicky F/G)..az budu kojit tak pujdu ask rovnou pro padaky
Jinak mam doma minimalne pouzite podprsenky (cerna a bila)..od Anity s kosticemi (vel.90C) - Anita 5135..pc asi 1400Kc (pani v Bile tare mi tvrdila, ze porostou se mnou..???,no asi tak 3tydny)..kdyby Mel nekdo zajem, tak klidne daruji
Holky koupila jsem si telovy olej na strije od Elasti-Q je supr akorat můj pritel ho nemuze ani cítit, ze pry mu strasne smrdi a pak se nechce tulit
mam tam jeste 3/4 lahvicky je toho skoda, kdyby nektera z vás chtela využít
Presla jsem na Bioil a to uz dobry
![]()
@Ariak tak alkoholu neholduji ani mimo těhotenství sem absinent
spíš mi šlo o toholčičce že minule tehu jsem měla špatne jaterní testy a uzivala sem lagosu a ještě něco kvůli šílenému svědeni celého těla tak bych de tomu teď ráda vyhla,ale nevím jestli to jde nějak posilit jatra ![]()
@Ainah tak Lagosa je vlastne ostropestrec- jen registrovany jako lek.Ono je kazde tehotenstvi jine,tentokrat vubec takove obtize mit nemusis…nebo muzes mit uplne jine.. ![]()
Preventivne bych neuzivala nic.porad se s doktorem…ale radeji od doktora predepsany lek nez predrazeny doplnek stravy(u ktereho stejne nemas nikdy prokazanou ucinnost jen bezpecnost)..
@Kesy2014 ten taky pouzivam, ale neprijde mi ze smrdi
brala bych ho , ale uz ty ho mam mraky to docela stridam:)
@Deniszja
@KamilaDen
@kačka Pekáčková… Tak takovy problem fakt nemam, myslela jsem ze se zvetsi a nic
pritel teda tvrdi, ze jsou vetsi ale nevim teda
max tak o pul cisla
![]()
Příspěvek upraven 12.09.18 v 17:33
@Deniszja clotrimazol jsem taky pouzivala, ale na gynde mi rekli, pokud nic nesvedi nepali (jako u me) tak nepouzivat, at zkusim globule , rosalgin atd..no vzdy je to jen na chvili
snad uz bude klid
@flicek18 pripadne canesten, ma podobne slozeni, ale zabral spis clotrimazol
@Ivule86 já zase četla že rosalgin jen na doporučení doktora, že vyplachy se moc v tehu nedoporučuji.
No uvidím jak globule zaberou, zatím mi přijde že se to spíš zhoršuje a kdyžtak zavolám v pátek na gyndu ????
@Ariak Fakt jo
Je já už z těch D jsem hotová doufám že už se to až tak moc zvětšovat nebude ![]()
@Ivule86 To zvětšení ještě přijde
Já mám na štěstí po tom clotrimazolu klid
@Ivule86 Me taky neprijde, ze smrdi
ale je fakt, ze je výraznější nez treba bioil ![]()