Poradna duly
Jana Čurdová
Holky taky vám napisu můj zážitek ![]()
Byla jsem taky na screeningu kde se paní doktorce nelíbilo srdíčko, poslala me hned do nemocnice na kardio a tam zjistili, ze miminko ma jen půlku srdíčka
máme se do pondělí rozmyslet, ale šance miminka po narození je taková, ze by muselo na hodně operaci, ne-li transplantaci a ani tak by to nebylo dobré ![]()
Jsme z toho moc špatní, ale Vám ostatním moc přeju, ať je vše v pořádku a miminka jsou zdravé-není nic důležitějšího ![]()
Nechtěla jsem Vás strašit, jen se spis nekomu svěřit…ještě jsme to rodině neřekli.
Držte se všichni ![]()
@flicek18 bud v pohode.ja zatim koupila 3× body v Tchibu, jinak nic…
Nejdriv musim manzela „vyhodit“ z detskeho pokoje..vyklidit, vymalovat..
Budeme vse resit az tak za 2 mesice
Ted se chci jet jen podivat na kocary (pro jsou nekdy delsi cekaci lhuty)
Příspěvek upraven 07.09.18 v 13:36
@Veeruuu to me moc mrzi..urcite uz je to finalni stanovisko od lekaru?
Zkusila bych jeste navstivit nejakou spec.nemocnici na neonatologii - co Motol ? Apolinar?(treba vede nejaka komplikovana cesta..)Jeste bych to nevzdavala..
@Ariak no v pondělí tam jdu znovu, prý tam bude víc doktoru a pokud budu chtít, pošlou me do Prahy na další vyšetření
tak uvidíme co řeknou tam…je to hrozné ho tam cítit ![]()
@moncaHK tak is mam 've fakultce uplne jiny zkusenosti..(Jen tedy vzdy musim pocitat s tim,ze clovek dlouho ceka a mit pro to pochopeni)..ale zase ta pece pak stoji za to (v Motole si se mnou hrali hodinu,doktorka moc mila.. vsechno vysvetlila,zmerila nejen mimco,ale i me - prutoky placentou,aj..mam vetsi riziko preeklampsie.. tak me celkem hlidaj).Jinak nam potvrdili chlapecka,21tt.390g..vse pro ok.
@Veeruuu hmm chapu.ja mam za sebou 3 spatna tehotenstvi.a v rodine mam preeklampsii a abrupci placenty.. takze me ted vsichni honi po vysetrenich.asi bych se v teto fazi nespokojila s tim..ze je to spatne (snazila bych se o vic posudku..at mate opravdu jasno,Jake jsou moznosti..).
Budu drzet moc palce at vam daji jeste sanci.
@Veeruuu urcite bych chtela do Prahy..do Motola..at se k tomu vyjadri doktori kteri na neonatologii delaji tyhle slozite operace…alespon budes vedet,zes udelala maximum.
@Veeruuu Ahoj Veru to mě moc mrzí že máš takové trápení,ale jak píšou holky určitě si zajet ještě někam na specializované pracoviště aby ti řekli víc kolik máš času na rozmyšlenou?je to šílené že se tohle musí dít
budu moc držet palečky a myslet na vás aby se s tím dalo něco dělat a mimisek mohl žít bude to hodně těžké rozhodnutí ale bud silná třeba je ještě naděje že by to mohlo dobře dopadnout ![]()
@Veruuu to mě mrzí, držím palečky aby to dopadlo dobře, určitě to zvládnete.
Třeba Vám ještě někdo řekne svou zkušenost a poradí. držím palce ![]()
@Ainah @flicek18 holky dekuju, jste hodné… každopádně moc nadějí si nechci dělat, protože jsem byla na dětském kardiu v nemocnici v Ústí a doktor řekl ze se v pondělí na to podívá ještě s kolegou, ale ať nečekáme ze se neco změní… a možná to zní zle ale nechtěla bych na svět privest děťátko, které by pak mělo cely život trávit po nemocnicích a trápit se
jasně ze si nechám říct názor více odborníků, ale je to vážná vývojová vada a to se asi nezmění
teď jsem 20+2 a potraty mohou dělat do 23+6 ![]()
@Veeruuu Naprosto Tě chápu, přivést na svět človíčka který půlku života stráví po doktorech a nebo bude mít nějaké těžké následky bych taky nechtěla, je super že víš jak se k tomu postavit, to ne každý zvládne ![]()
uvidíš co Ti řeknou v pondělí. Držte se ![]()
@Veeruuu Veru vím,že to musí být šílené a těžké,ale máš pravdu taky bych nechtěla na svět přivést dítě,které by celý svůj život trpělo a vy jako rodiče byste trpěli také
proto bych volila stejnou cestu jako ty jen mám pocit,že teď už to budeš mít jako normálně vyvolany porod už je to přeci jen dítě a ne jen plod aspoň co vím u kamarády která byla 22tt když musela dát mimi pryč
moc se drž věřím,že to zvládnete posílám tobě i partnerovi mnoho sil ![]()
@Veeruuu uvidis..ono je vsechno tak,jak ma byt…uvidis co Ti reknou v pondeli (vic hlav, vic vi).Drzim palce,at se dobre rozhodnete a at mas do dalsich dni dost sil.. at bude dalsi prognoza jakykoliv.
@Veeruuu To mě mrzí, přeju spoustu sil a držím palce ať to všechno zvládneš ![]()
@Ainah zatím nám k tomu sice nic neřekli, protože se máme zatím rozmyslet, ale ja si také myslím ze interrupce jako taková v anestézii se dela jenom do 12 tt a potom je to vyvolaný porod se vším všudy
hrozně se toho bojím
to bude šílený ![]()