Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen tak ono jestli v rodině něco je, tak je lepší to hlídat
to třeba z mojí rodinné strany takhle s těhotenstvím ženy problémy nemají, jen já ![]()
@Ivule86 já už mám Adámka
je to krásné jméno, pak mám Anetku ![]()
A co jinak holky? Už nakupujete výbavičku? My už jo už se nám to tu začíná hezky kupit
Já ty malý hadříky chodím pořád okukovat přijdou mi strašně roztomilý
![]()
@petulkas Anetka se mi taky libi, ale tu uza bratranek
a nechci stejne jmeno ![]()
@Deniszja my stale nevime pohlavi, tak zatim nee, nechci neutralni veci
tak zatim mame prebalovak postylku do spodniho patra, monitor dechu a predvybran kocarek ![]()
@Ivule86 Rozhodl mužeskej,já se nebránila, mě se taky moc Esterka líbí, takže u nás bylo rozhodnuto rychle.. ![]()
@Ivule86 Já nakupovala i neutrálních barvách pár kousků nešlo to tam nechat
Ale je pravda že když pak už člověk vybírá podle barvičky tak je to takový lepší. Tak ať se brzy ukáže ![]()
@Ivule86 no a jelikož ještě nevíme pohlaví, tak kdyby to byl kluk bude to Jiří po přítelovi a kdyby holčička tak asi Ema ![]()
@Kačka Pekáčková Omega 3 jsou mastné kyseliny tak ty asi taky můžou ![]()
@Kesy2014 @Ivule86 co mate z toho mě objednali až na 22+0 to bude 6.9. A to mě objednávali hned na tom prvním screeningu tak jsem už jak na trní, měli by jsme čekat holčičku ale ráda bych to měla potvrzené ještě od jednoho doktora. ![]()
@KamilaDen s tím klínem mi radila švagrová že to je zbytečnost jen podložila zadní dvě nohy postýlky aby byly trošku výš
@Kačka Pekáčková taky me pali zaha jak roste pupek a utlacuje zaludek a kolem.zatim to tedy zvladam upravou stravy - klasicky jist maly porce a striktne vynechat vse co drazdi jicnovej sverac (kafe a kofein tedy ted nepiju cely tehotenstvi vubec..ale krom toho naprosty omezeni sladkeho a cukru vubec (ovoce,koláče;marmelady.. ),pokud kousek peciva,tak jen starsi (nikdy ne cerstve) a naopak vyssi prijem bilkovin (maso,mlecne neprislazovane vyrobky)- ty sverac pomahaj uzavirat)..vetsinou by to melo stacit..ikdyz par tydnu pred porodem to stejne asi bez Rennie nezvladnu.
Koukám, že když to tu čtu, tak si nepřipadám jak hypochondr
Taky mě každý den bere něco. Zatím jsem nezažila den bez problémů a pak že těhotenství je paráda
Moje doktorka říkala, že začátkem 6.měsíce by se mělo vše ustálit, tak jsem zvědavá ![]()
@Ariak Já se stravuju lowcarb, takže nemám co omezit
a žáha mě pálí i po vodě ![]()