Poradna duly
Jana Čurdová
@KamilaDen to je krásné na Ester jsem se narodila
gratuluji k holčičce
@KamilaDen Mě se narodila před dvěma týdny neteř Ester
Krásné jméno
My původně chtěli Charlotte ale pak přišel přítel s Laurou tak teď vůbec nevím..
@Deniszja to je vždycky dilema se jmenama
my vybíráme na kluka a nemůžeme se shodnout tak jsem zvědavá co nakonec vyberem na ty kluky je to složitější
@Ainah To máš pravdu s těma klučičíma jménama to je na dýl
My jsme se nedohodli ani na jednom na konec pro kluka vybral přítel ale já nebyla nějak zvlášť nadšená takže jsem ráda že budeme mít holku
@Deniszja presne…s klucicima jmenama je to be dyl,respektive manzel admits jakoukoliv jinou variantu nez ze syn bude nosit jmeno po nem ![]()
takze mi asi nezbyde nez akceptovat (pri tom jsem navrhla x jmen jinych,ktere se mu i libi…ale trva na tom ze chce pokracovatele rodu a to vcetne krestnihi jmena…
u holcicku my na jmenu prakticky nezalezi)
@Ariak Tak to já mám doma přesnej opak kdyby byl kluk navrhla jsem křestní po tatínkovi a ten o tom nechtěl ani slyšet a co se týče příjmení tak to je rád že jsem se rozhodla pro jeho ale kdyby byla malá po mě tak by taky neprotestoval… Prý se na konec budeme jmenovat stejně takže je mu to jedno
(ale žádost zatím žádná tak nevím
)
@Deniszja A můžu se zeptat, jak dlouho spolu s přítelem jste?
My se nemůžeme domluvit ani na holčičím, ale příjmení bude mít přítelovo. Taky tak trochu doufám, že se po pěti letech odhodlá a vezmeme se ![]()
@Nikollllka Jsme spolu 6 let.. Až teprve když já už přestala doufat tak o tom on začal
I když pro mě to vůbec není důležité (hodně lidí to odsuzuje) klape nám to rozumíme si i bez papíru. Ale zase kdyby s tím přišel tak neřeknu ne
No jo no ty jména vůbec není jednoduchý něco vybrat..
My to máme jednoduché, vzhledem k tomu, že my jsme s manželem 15 let, tak nemáme ani co řešit…jsem ráda, že jsme se na jméně shodli a hned…Ať si každý je, tak, jak mu to vyhovuje, hlavně, že jste šťastní a spokojení a je to!!! každopádně, hlavně, že je vše ok i bez toho papíru… ![]()
@petulkas Jasně, každej novej kousek je vítaný… jo, já jsem ani nenapsala, mám termín asi mezi 2.1.2019 a 4.1.2019…tak uvidíme, kdypak se malá bude drát na svět…každopádně mužskej povídal, musí být prostě 2019…hahahaa ![]()
Máte zkušenosti holky s klínem do postýlky a s chráničema matrace, nějak jsem nad tím dneska seděla,jsem taková zmatená, klasicky matraci, pak prostěradlo a na to dát ještě ten chránič???
Děkuji holky
bohužel zatím nevíme, při poslední kontrole doktorka přišla pozdě a tak vzala utz jen hopem, jen koukla na srdce a konec
snad se dozvím 10.9. nebo potom na velkým utz 17.9. ![]()