Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
22.8.18 18:00

@Veeruuu ja jsem taky 19tt a mam nahore 3kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
22.8.18 20:09

@Deniszja Jee to super, chtěli jste holčičku? Já jsem taky dnes 20+3, ale na druhý screening jdu až v pondělí, tak jsem zvědavá na naše pohlaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.8.18 21:37

@Nikollllka Jj chteli :) Nám řekli už na prvním že to vypadá na holku takže už jsme tak nějak čekaly že nám to jen potvrdí. Budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
23.8.18 10:33

@Veeruuu no já jsem 19tt a pořád mám mínus 3 kila, ale už jsem jedno „ztracené“ kilo dohnala.
Já byla včera v poradně a je to kluk jako buk takže se mi moje tušení potvrdilo. Je to naše první, takže nám to bylo úplně jedno. No manžel byl nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.18 11:07

@Veeruuu Já jsem 19tt a přibrala jsem 3kg, když se přeměřím, tak dva cm na každou partii, teda kromě břicha :D to už mám ohromný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
23.8.18 14:24

@Veeruuu já jsem necelých 19tt a nepřibrala jsem ještě nic, v prvním trimestru mi bylo hodně zle a čtyři kila jsem zhubla, teď pomalu nabírám a dostaa jsem se konečně zase zpátky, tak teď to teprve začne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
23.8.18 17:48

@Deniszja moc gratuluju k holcicce, trosku zavidim. Ale zas nemusim resit veci, mam po prvnim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
23.8.18 17:50

@Veeruuu ja jsem 18.tyden a mam nahore 2 kila. Pocitam s cukrovkou, takze ohledne vahy jsem tak nejak v klidu. U prvniho jsem mela nahore 6 kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.8.18 17:58

@dip Moc děkuju :) Ty ale ještě nevíš úplně jistě ne? Kluk - holka ono je to jedno hlavně aby bylo zdraví :lol: Říká se že holky jsou po tatínkovi a naopak a když jsem včera ukazovala příbuzným fotky z utz tak všichni jak už teď je malá celej přítel tak jsem si pak i chvilku stěžovala příteli že to není fér že kluk by byl určitě po mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
23.8.18 18:27

@Deniszja kluka uz mi rekly 2×, ono to ani neslo moc prehlidnout. Dr mi dela ultrazvuk na kazde kontrole. Ruku si strkal pred oblicej, ale dole se vystavuje :) Druhy kluk mi nevadi, hlavne at je zdravy. Jinak starsi to je tatova verna kopie, nezaprel by ho ani kdyby chtel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.8.18 18:49

@dip Tak to už to asi bude jistý :mrgreen: Jo tak to si mi dala kousek naděje že holka snad bude mít aspoň něco po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.8.18 22:29

@Deniszja gratuluji ze je vsechno v poradku a k holcicce :srdce: my si jeste musime na dalsi ultrazvuk pockat:/
„@Veruuu“ ja se nedavno vratila na svoji puvodni vahu (18+2), tak mam ted tak +0,5kg mozna, ale brisko uz konecne vyskocilo :)) i kdyz lidi rikaji ze to neni znat, stale vsichni nevi a kdyz pak reknu ze uz 5.mesic tak koukaji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.8.18 22:39

@Ariak ja se zeptam jinak, uz mam seznam a chtela bych zacit objednavat, myslis ze to neni zbytecny uz ted? bojim se expirace nektery leku (kde neni spotreba zavisla na otevreni).. bojim se aby mi neprislo neco, co mezitim „projde“ obcas se mi stalo, ze melo kratkou expiraci…co myslis jako odbornice?'))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.8.18 22:50

@Ivule86 Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.8.18 08:25

21+3tt
Ahoj holky, tak máme po velkém UTZ a vše v pořádku a bude to kluk. Břicho mám pěkné, ale hlavně do špičky, takže dost vyčuhuje. A nahoře už mám asi 7 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí