Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
18.8.18 00:45

@Ainah telo uz neni tak zpevneny a joo je vetsi, ale ne ten tolik.. pohyby jeste necitim , segra je treba vubec necitila tak jsem zvedava..akorat jsme se vratili z nocniho venkovniho dvojkoncertu, no uz moc nevydrzim stat :nevim: :lol: hlavne jsem zvedava co budu nosit na podzim a v zime :D riflovka je mi uz natesno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
18.8.18 14:46

Tady rozdíl necelý dva týdny :D

První je 17 + 6 a druhá 19 + 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
18.8.18 14:49

A tady v leže :D 17 + 3 a 19 + 5 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.8.18 10:44

@Nikollllka už se taky bříško pěkně rýsuje ☺ u mě to de mnohem rychleji než když jsem čekala první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.8.18 11:30

@Ainah No já čekám první, hlavně furt nic a pak pomale přes noc (vlastně za tu dobu, co jsem byla v nemocnici) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
20.8.18 11:04

Ahojky holky vsem moc gratuluji k tehotenstvi a taky se k vam s dovolenim pridam. Cekam prvni mimi a pry to vypada na kluka. Chci se zeptat, berete nekdo jeste listovku? Ja brala gs mamavit a pak gs mimistar hlavne aby se zadarilo ale ted se mi to moc brat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
20.8.18 11:12

@Nikeskol ahojky, vítej mezi námi. Já beru vitamíny Ogestan stále. Je v tom jen jód, vitamín D3, vitamín E, kyslina listová a omega 3. Ale ta listovka je nejdůležitější v 1. Trimestr u.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
20.8.18 11:57

@Nikeskol Já beru pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.8.18 13:22

@Nikeskol ahoj taky tě vítám a,gratuluji já beru folgravid pro druhy trimestr,ale jak doberu už nebudu brát nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.8.18 13:25

Ahoj holky mám dotaz na ty z vás které čekají druhé mimi a víc jak to máte s pohyby od kdy jste je cítili?já sem dneska 18+5tt a pohyby jsem cítila zatím jen jednou a to velmi slabé mám strach aby bylo vše v pořádku srdíčko bije posloucham přes angelsounds ale ty pohyby mě matou můj dr říkal,že už bych je měla mít pravidelně :nevim: ale nemám ve 12tt sem měla placentu praevia centralis tsl nevím jestli to nato může mít vliv děkuji za každý názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.8.18 13:26

Ahoj holky mám dotaz na ty z vás které čekají druhé mimi a víc jak to máte s pohyby od kdy jste je cítili?já sem dneska 18+5tt a pohyby jsem cítila zatím jen jednou a to velmi slabé mám strach aby bylo vše v pořádku srdíčko bije posloucham přes angelsounds ale ty pohyby mě matou můj dr říkal,že už bych je měla mít pravidelně :nevim: ale nemám ve 12tt sem měla placentu praevia centralis tsl nevím jestli to nato může mít vliv děkuji za každý názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.18 13:40

@Ainah Nazdárek, já jsem dneska 18+0 a pohyby také cítím nepravidelně, ikdyž mnohem častěji než dříve, hlavně když jsem v klidu a ležím. Myslím, že je to hodně indiviudální. S první dcerou jsem měla placentu na přední straně, tak jsem pohyby nějak extrémně necítila ani jsem neměla takové ty vybouleniny, tak moc nemůžu srovnávat. Nic se neboj, určitě je všechno v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
20.8.18 14:20

@Kačka Pekáčková děkuji já du právě příští týden na druhý utz tak doufám,že bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
20.8.18 15:02

Listovka

Ja jen ze doktorka ani nerikala zebych mela listovku nebo nejaky vitaminy brat tak sem nechtela neco podcenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
20.8.18 15:20

@Nikeskol pokud mas dostatecnou vyzivu (nezvracis?netrpis nejakyma vykyvama chuti,atd),ktera pokryje potrebu vitaminu a mineralu pro tehotnou,tak nic urcite brat nemusis.Problem je u listovky,ze v prubehu tehotenstvi jsou zvysene naroky a navic zhruba polovina zen,ma mutaci,diky niz z bezne potravy listovku neziska v optimalnim mnozstvi.Za me (co by lekarnika)..kys.listovou v tehotenstvi ano…jine doplnky a vitaminy pouze v pripade malnutrice (myslim takovy ty pripady,kdy zena zvraci cele tehotenstvi,aj.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí