Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1436
10.8.18 18:02

@Nikollllka Ahojky tak snad bude vše v pořádku a brzy tě pustí domů drž se :hug: hlavně at je mimisek v pořádku bohužel i tohle se stává a je fakt že na ten močák jsme mnohem nachýlejší právě ted v těhu drž se :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.8.18 19:52

@Nikollllka Držím palečky ať je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
10.8.18 22:35

@Nikollllka držím palce ať jsi brzy v pořádku doma a bolesti se zmírní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
12.8.18 23:30

@Nikollllka ahojky, taky držím palce, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.8.18 11:37

Moc děkuji za podporu, včera mě pustili domů. Jednalo se o nějakou bakterii v moči - nic co by ohrozilo miminko a to je to nejdůležitější :andel: Budu brát teď preventivně doplňky stravy na močový cesty, tak snad se ta potvora nevrátí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
14.8.18 19:45

Ahoj tehulky jak se máte?já sem dneska 17+6tt dnes sem byla na kontrolou mimi je v pořádku jen se nám pořád neche ukázat :zed: za 14 dní mě čeká druhý screening tak se snad dozvíme co se nám ukrývá v bříšku :roll: protože až do porodu nevydrží nevědět co nosím pod srdcem jinak už pomlau začínam cítit i pohyby ale zatím jen občas tak snad to bude čím dál víc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
14.8.18 20:28

@Nikollllka tak to je dobře, opatruj se. :) @Ainah já jsem 17+0, asi 10 dní mi bylo dobře, nevolnosti pryč a teď už mi je zase dva dny šoufl. Jsem s tím nějak nepočítala, tak mě to rozhodilo :lol: kontrolu mám příští týden, taky nevím, jaký překvápko tam máme a jsem moooc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
15.8.18 06:45

@Ainah Já jdu taky 27.8. na druhý screening, tak už se nemůžeme dočkat, co to bude (i když nám je to jedno). Jinak podle kalkulačky jsem 19+3 a mimino sebou pěkně vrtí :D
@Prtulak To ti nezavidím ty nevolnosti, mě bylo špatně jen chvilkama a to bych na hodiny sečetla do jednoho dne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.8.18 12:14

Ahoj holky :-), dlouho jsem tu nebyla tak zdravím nově příchozí maminky. :mavam:
Já jsem teď 18+1 a pohyby jsem začala cítit minulý týden, ale jen takový bublinky jakoby.
Ale včera v práci to bylo za sebou tak 3krát a opravdu krásný řádný pohyb :D :srdce: a večer to stihl i partner, takže obrovské nadšení nás obou.
Je to moje 1.těhu, takže ten pocit ve mně se dá popsat asi jako spojení divného pocitu s návalem obrovské něhy a lásky :) a zároveň strachu o to malé, které tam v tom bříšku jako už opravdu je :D :D :D a vnímá všechny pocity, co vnímám já :).
Na kontrolu k mému Dr. jdu až 7.9.2018, to by nám měl sdělit i pohlaví :-).
Jinak jsem se ze zvědavosti objednala na 4D ultrazvuk, jdeme na něj 28.8.2018 tak se těším, jak tam maličké bude vypadat :) je to tedy hrozně brzy, jsem si toho vědoma, ale zvědavost je velká :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.8.18 19:20

Ja byla dnes v poradne. Miminko je v poradku, ale ja bojuju s vysokym tlakem :think: budu ted poctive merit i doma, jinak prasky :nevim: minuly tyden me poprve chytla migrena, bylo to desny, zvracela, lezela jsem cely den :/…dneska zbezne prcka zkontrolovali, nedalo mi to, abych se nezeptala na pohlavi, i kdyz musim pockat do radnyho utz. no nevypadalo ze by to nejak zkoumala, rekla holcicku, takze stale 50:50. Na druhy utz me objednala az za mesic, to budu uz v 22tt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.8.18 19:28

@Prtulak mne je spatne stridave porad :/ cekam kdy se to konecne zlomi..chute zadne a kdybych nemusela, nic nesnim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
15.8.18 22:07

@Ivule86 jejej :( no já jsem taky bez chutí, ale jak nejim víc jak 2,5 hodiny tak je se mnou konec. :lol: na jídlo se budím i v noci 8o. Tak snad už se to zlomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
17.8.18 16:20

ahoj holky pochlubte se bříškem jak rostete :-) aktualně 17+6 :srdce: tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.8.18 19:06

@Ainah ja nebyla nikdy nejhubenejsi…zatim takto 17+3, zvetseni stale nepozoruju, joo vecer mam briiicho a rano nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
17.8.18 19:12

@Ivule86 jee ani bych neřekla ze si tehulka :) ja jsem to měla takto u prvního bříško mi vykouklo až někdy v 6 měsíci teď už používám kojící polštář :lol: abych břicho podlozila a citis už pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí