Poradna duly
Jana Čurdová
@Nikollllka Ahojky tak snad bude vše v pořádku a brzy tě pustí domů drž se
hlavně at je mimisek v pořádku bohužel i tohle se stává a je fakt že na ten močák jsme mnohem nachýlejší právě ted v těhu drž se
![]()
@Nikollllka držím palce ať jsi brzy v pořádku doma a bolesti se zmírní!
Moc děkuji za podporu, včera mě pustili domů. Jednalo se o nějakou bakterii v moči - nic co by ohrozilo miminko a to je to nejdůležitější
Budu brát teď preventivně doplňky stravy na močový cesty, tak snad se ta potvora nevrátí ![]()
Ahoj tehulky jak se máte?já sem dneska 17+6tt dnes sem byla na kontrolou mimi je v pořádku jen se nám pořád neche ukázat
za 14 dní mě čeká druhý screening tak se snad dozvíme co se nám ukrývá v bříšku
protože až do porodu nevydrží nevědět co nosím pod srdcem jinak už pomlau začínam cítit i pohyby ale zatím jen občas tak snad to bude čím dál víc
![]()
@Nikollllka tak to je dobře, opatruj se.
@Ainah já jsem 17+0, asi 10 dní mi bylo dobře, nevolnosti pryč a teď už mi je zase dva dny šoufl. Jsem s tím nějak nepočítala, tak mě to rozhodilo
kontrolu mám příští týden, taky nevím, jaký překvápko tam máme a jsem moooc zvědavá.
@Ainah Já jdu taky 27.8. na druhý screening, tak už se nemůžeme dočkat, co to bude (i když nám je to jedno). Jinak podle kalkulačky jsem 19+3 a mimino sebou pěkně vrtí ![]()
@Prtulak To ti nezavidím ty nevolnosti, mě bylo špatně jen chvilkama a to bych na hodiny sečetla do jednoho dne ![]()
Ahoj holky
, dlouho jsem tu nebyla tak zdravím nově příchozí maminky. ![]()
Já jsem teď 18+1 a pohyby jsem začala cítit minulý týden, ale jen takový bublinky jakoby.
Ale včera v práci to bylo za sebou tak 3krát a opravdu krásný řádný pohyb
a večer to stihl i partner, takže obrovské nadšení nás obou.
Je to moje 1.těhu, takže ten pocit ve mně se dá popsat asi jako spojení divného pocitu s návalem obrovské něhy a lásky
a zároveň strachu o to malé, které tam v tom bříšku jako už opravdu je
a vnímá všechny pocity, co vnímám já
.
Na kontrolu k mému Dr. jdu až 7.9.2018, to by nám měl sdělit i pohlaví
.
Jinak jsem se ze zvědavosti objednala na 4D ultrazvuk, jdeme na něj 28.8.2018 tak se těším, jak tam maličké bude vypadat
je to tedy hrozně brzy, jsem si toho vědoma, ale zvědavost je velká
.
Ja byla dnes v poradne. Miminko je v poradku, ale ja bojuju s vysokym tlakem
budu ted poctive merit i doma, jinak prasky
minuly tyden me poprve chytla migrena, bylo to desny, zvracela, lezela jsem cely den :/…dneska zbezne prcka zkontrolovali, nedalo mi to, abych se nezeptala na pohlavi, i kdyz musim pockat do radnyho utz. no nevypadalo ze by to nejak zkoumala, rekla holcicku, takze stale 50:50. Na druhy utz me objednala az za mesic, to budu uz v 22tt ![]()
@Prtulak mne je spatne stridave porad :/ cekam kdy se to konecne zlomi..chute zadne a kdybych nemusela, nic nesnim ![]()
@Ivule86 jejej
no já jsem taky bez chutí, ale jak nejim víc jak 2,5 hodiny tak je se mnou konec.
na jídlo se budím i v noci
. Tak snad už se to zlomí…
ahoj holky pochlubte se bříškem jak rostete
aktualně 17+6
tt
@Ainah ja nebyla nikdy nejhubenejsi…zatim takto 17+3, zvetseni stale nepozoruju, joo vecer mam briiicho a rano nic
@Ivule86 jee ani bych neřekla ze si tehulka
ja jsem to měla takto u prvního bříško mi vykouklo až někdy v 6 měsíci teď už používám kojící polštář
abych břicho podlozila a citis už pohyby?