Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
1.8.18 16:40

@Kačka Pekáčková o Anniballu jsem dost cetla a jako prvorodicka bych ho chtela take poridit, verim ze aspon budu pripravena a aspon trochu pripravena :))) ale tez by me zajimalo odkdy se s nim cvici?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
1.8.18 16:41

@moncaHK …ahojda taky mam termin 22.1. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
1.8.18 16:54

Tak jsme to holky od vikendu zacali postupne oznamovat, zatim tedy rodice, sourozenci a par pratel. Kazdy na me kouka, kde ze jako prcka nosim :lol: v praci to vi zatim jen sefova, kdybych nahodou musela zustat doma … ostatnim asi az to bude na mne videt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
1.8.18 17:14

@Ivule86 u nas už to ví asi všichni koho potkame…ja mam ale poradnej bachor a prsa jak kojná.Tak si uzivej,ze zatim nemusis menit moc obleceni…necitis se nemotorne,aj.Ikdyz ja mam pocit,ze mne oznameni v praci paradoxne vic pomohlo (vsichni jsou tak nejak ohleduplnejsi a milejsi…a nebo se mi to jen zda diky vyssi hladine progesteronu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.8.18 20:21

@Ainah já si myslím, že to význam má, druhý dítě může bejt úplně jiný než první a i porod může bejt jinej :) Plánuju určitě cvičit i teď před druhým, ale to je ještě daleko :D

@Ariak @Ivule86 já jsem začínala nějak od 36. týdne, i to tak doporučuje výrobce, bála jsem se dřív, kdyby se tím něco spustilo. A začínala jsem pěkně polehoučku. Akorát jsem si poprvé jen tak na zkoušku venku nafoukla na 32 a málem jsem omdlela při představě, že to někdy dám :mrgreen: A nakonec se k tomu člověk dostane, jen se to nesmí lámat přes koleno :) Jak říkám, hlavně mi to hodně pomohlo psychicky. měla jsem pocit, ž jsem připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.18 21:42

@Ivule86 ahojky, cvicit se zacina od ukonceneho 36.tydne,tusim,ze 15min.denne. Ja k tomu jeste masirovala hraz a jedla lnene seminko. Myslim, ze mi to fakt hoooodne pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.18 21:44

@Ariak od ukonceneho 36.tydne, drzim palce, abys ses cisari vyhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
2.8.18 12:27

@Ariak to je dobre, ze se takhle chovaji ;))) ja tim prave zavrhla veskery prescasy a castejsi odpoledni sluzby, preci jenom dojizdim a dava mi to zabrat… prijde mi, ze to strasne leti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
2.8.18 12:30

@EscapistV @ Kacka Pekáčková … diky holky za rady ;)) tak nejak si to planuji tak snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.8.18 13:48

@Ivule86 presne taky jsem hned prestala slouzit nocni a 24h sluzby.jsem rada,ze se vyspim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
2.8.18 14:15

@Ariak a s tim oblecenim mas pravdu, predtim jsem teda nerada nosila obepnute obleceni a ted mi do konce leta snad vydrzi..marna cekam ze bude v lidlu tehotenska moda, jinak nevim kde nakupovat :lol: ted jsem koupila saty na svatbu kam jdeme pristi tyden, tak doufam ze je obliknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.8.18 16:07

@Ivule86 a kdes kupovala saty na svatbu?ja mam doma hromadu spolecenskych vel.36 :zed:
a ted vypadam takhle..
na svatbu jdem za 3 tydny a bojim se si neco koupit driv jak tyden predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
2.8.18 21:27

@Ivule86 těhotenska moda se dá objednat online na eshopu lidlu teď sem tam objednávala ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
2.8.18 21:29

@EscapistV asi ten balonek taky koupím pokud se mi nepotvrdí že budu muset na císaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
3.8.18 08:49

@Ariak Ty šaty ti sluší :-) ty bys mohla klidně mít bříško nemáš tak velké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí