Poradna duly
Jana Čurdová
@Kačka Pekáčková o Anniballu jsem dost cetla a jako prvorodicka bych ho chtela take poridit, verim ze aspon budu pripravena a aspon trochu pripravena
ale tez by me zajimalo odkdy se s nim cvici?:)
Tak jsme to holky od vikendu zacali postupne oznamovat, zatim tedy rodice, sourozenci a par pratel. Kazdy na me kouka, kde ze jako prcka nosim
v praci to vi zatim jen sefova, kdybych nahodou musela zustat doma … ostatnim asi az to bude na mne videt ![]()
@Ivule86 u nas už to ví asi všichni koho potkame…ja mam ale poradnej bachor a prsa jak kojná.Tak si uzivej,ze zatim nemusis menit moc obleceni…necitis se nemotorne,aj.Ikdyz ja mam pocit,ze mne oznameni v praci paradoxne vic pomohlo (vsichni jsou tak nejak ohleduplnejsi a milejsi…a nebo se mi to jen zda diky vyssi hladine progesteronu)
@Ainah já si myslím, že to význam má, druhý dítě může bejt úplně jiný než první a i porod může bejt jinej
Plánuju určitě cvičit i teď před druhým, ale to je ještě daleko ![]()
@Ariak @Ivule86 já jsem začínala nějak od 36. týdne, i to tak doporučuje výrobce, bála jsem se dřív, kdyby se tím něco spustilo. A začínala jsem pěkně polehoučku. Akorát jsem si poprvé jen tak na zkoušku venku nafoukla na 32 a málem jsem omdlela při představě, že to někdy dám
A nakonec se k tomu člověk dostane, jen se to nesmí lámat přes koleno
Jak říkám, hlavně mi to hodně pomohlo psychicky. měla jsem pocit, ž jsem připravená.
@Ivule86 ahojky, cvicit se zacina od ukonceneho 36.tydne,tusim,ze 15min.denne. Ja k tomu jeste masirovala hraz a jedla lnene seminko. Myslim, ze mi to fakt hoooodne pomohlo.
@Ariak od ukonceneho 36.tydne, drzim palce, abys ses cisari vyhla.
@Ariak to je dobre, ze se takhle chovaji
ja tim prave zavrhla veskery prescasy a castejsi odpoledni sluzby, preci jenom dojizdim a dava mi to zabrat… prijde mi, ze to strasne leti ![]()
@EscapistV @ Kacka Pekáčková … diky holky za rady
tak nejak si to planuji tak snad to vyjde ![]()
@Ivule86 presne taky jsem hned prestala slouzit nocni a 24h sluzby.jsem rada,ze se vyspim ![]()
@Ariak a s tim oblecenim mas pravdu, predtim jsem teda nerada nosila obepnute obleceni a ted mi do konce leta snad vydrzi..marna cekam ze bude v lidlu tehotenska moda, jinak nevim kde nakupovat
ted jsem koupila saty na svatbu kam jdeme pristi tyden, tak doufam ze je obliknu ![]()
@Ivule86 a kdes kupovala saty na svatbu?ja mam doma hromadu spolecenskych vel.36 ![]()
a ted vypadam takhle..
na svatbu jdem za 3 tydny a bojim se si neco koupit driv jak tyden predem.
@Ivule86 těhotenska moda se dá objednat online na eshopu lidlu teď sem tam objednávala ☺
@EscapistV asi ten balonek taky koupím pokud se mi nepotvrdí že budu muset na císaře…
@Ariak Ty šaty ti sluší
ty bys mohla klidně mít bříško nemáš tak velké ![]()