Poradna duly
Jana Čurdová
Holky máte nějaké ověřené stránky ze kterých kupujete dětské oblečení?
@Ainah píše:
@moncaHK Tobě takyjak si užíváš těhotenství?
Ted v tech vedrech nic moc, clovek aby byl nalozen porad u vody, to bohuzel v pracovni dobe nejde ![]()
@Kačka Pekáčková O tom aniballu jsem četla samé dobré zkušenosti přemýšlím že objednám až bude vhodná doba protože toho nástřihu se děsím… Takže dobré vědět že tobě taky pomohl ![]()
@Deniszja vřele ho doporučuji! Neznám nikoho, kdo by měl s Aniballem nástřik nebo nějaký problém u porodu, navíc ta rekonvalescence je úplně o něčem jiném. ![]()
@Kačka Pekáčková diky moc.Ja jezdim nejradeji do Stepu ..lidi tam sice jsou,ale je to tam ciste.Tak to dneska ozkousim…uz se hrozne tesim:)
@Kačka Pekáčková njn..nejdriv pojedu vykoupat na Marketu psa…a vecer dojde i na mě
.Jinak se zeptam k ty posilovne..co prevazne cvicis?(ktery partie?a snizila jsi nejak vahy?)ja chodila cvicit 9 let celkem pravidelne…jenze pak byly problemy s otehotnenim a musela jsem resit operaci stitny zlazy..tak jsem 3/4roku necvicila (jen bosu,gymn.mic,gumicky)..chtela jsem se k mu tomu ctvrt roku po operaci vratit (jenze misto toho jsem otehotnela)..tak ted zvazuju nejakou odlehcenou variantu (abych se behem tehotenstvi uplne nerozpadla:)
@Ariak záda a ramena cvičím víceméně pořád stejně, jen třeba nejedu mrtvý tahy. Přítahy a podobné cviky cvičím jen s osou bez dalšího závaží. Tlaky se snažím cvičit s max. 7,5 kg do každé ruky. Prsa a ruce cvičím taky bez nějakého většího omezení. Vše ale dělám hodně pocitově. Když moc zabírám břichem, tak toho nechám nebo když mi to není příjemné. Ale na žádný takový cvik jsem zatím nenarazila, to až v pokročilejším stupni těhotenství.
Vyhýbám se dřepům a výpadům. Na nohy a zadek je i tak spousta cviků. Hodně cvičím hip thrust, což je dobrý i na pánevní dno, zakopávání na kladce, předkopávání, rumunské mrtvé tahy s jednoručkama, horizontální leg press apod.
@Ainah ahoj, já mám termín 20.1. ![]()
jinak s Aniballem mám moc dobrý zkušenosti, cvičila jsem poctivě a měla jsem minimální poranění. Malá měla 3,4kg, takže žádnej obr, ale ani prcek. Samozřejmě nevím, jestli to bylo tím tréninkem, ale určitě mi to pomohlo psychicky, měla jsem pocit, že jsem udělala, co šlo, a byla jsem asi sebevědomější. ![]()
A konečně mi ustoupily nevolnosti, mám i pocit, že se mi nechce furt jen spát, tak konečně se mnou taky něco bude. ![]()
@EscapistV ahojky tak to je dobré,že máme úplně stejný termín
tentem balonek sie chválí spousts žen,ale nevim jestli to má význam když budu mít druhy porod?mě už je taky líp,ale ty horka jsou šílené
@Ainah kamaradka si ho pořizuje na druhý porod, u prvniho se mi smala, kdyz byla nastrihnuta a jeste natrzena az bůhví kam, tak horce litovala. Tentokrát nechce nic podcenit. A nastrihava se i u druheho porodu. Ja s Aniballem pocitam. Pro me to byla nejlepší investice.
@Kačka Pekáčková @EscapistV a kdy jste Aniball pořizovaly?(kdy se s nim ma zacit cvicit)..ja asi kvuli ruznym rizikum budu muset na cisare (nicmene zatim vse vypada dobre,tak treba se k prirozenemu porodu jeste dohrabu)..tak kdyby se moje telo umoudrilo a poprelo blbou genetickou vybavu (predcasny porody a spatny kycle)..tak bych si taky Aniball rada poridila.