Poradna duly
Jana Čurdová
@Deniszja tak jsem dnes stoupla na vahu a mam zase take min, porad min nez pred otehotnenim… ja mam teda s jidlem problem, musim jist malo jinak mi je pak zle :/ tak se snazim po troskach pravidelne, a taky trpim nadymanim, porad neco ![]()
@Ivule86 aha tak to je dobré vědět že se může i něco jiného než paralen protože když není zbytí člověk si musí pomoct aby úplně netrpěl
@Ivule86 Mě už je špatně jen někdy a většinou ne z jídla ale z pachů.. Před těhotenstvím jsem teda taky měla slabej žaludek ale teď mi vadí snad všechno.
A na to nadýmání si kup Espumisam ten je mám dojem pro těhotné i kojící ![]()
@Ariak a kde si prosim porizovala angel sound ? … premyslim nad nim at jsem klidnejsi, dnes mi bylo tak zle jako nikdy, tak doufam ze je prcek v poradku …
@Ivule86 mě je teď taky pěkně blbě..ale myslím že je to tím vedrem. děsně se potím,břicho pobolívá.určitě se to spraví až klesnou teploty.ja kupovala z druhé ruky na let go. ale normálně koupíš třeba v Alze.
@Ivule86 @Deniszja tak to vám celkem závidím.ja mám každý týden -2 týdny o půl kila víc.teď už mám o 6,5kg navíc oproti normálu.jim tedy o něco víc.ale zas jen samé málo kalorické.hodně ovoce,zeleniny,nízkotučný kefíry a denně se psem taky 6-8km určitě ujdu. ale je fakt že dřív jsem celkem intenzivně sportovala (tak 2h denně + venceni psa)..takže to bude asi tím ![]()
@Deniszja @Ivule86 @Ainah jenže Paralen nebo Panadol nebo Paramax apod. to máte úplně jedno.všechno je to paracetamol (účinná látka) a v těhotenství fakt nic jinýho nesmíte.paracetamol ma nepatrně lepší efekt v kombinaci s kofeinem.takže ty z Vás který jsou i teď zvyklý na slabý kafco,tak mohou paracetamol zapít tím.nic jinýho bohužel.
já se nejvíc děsím toho až začne podzim zima a všude kolem budou všichni frkat.sice antibiotika to jistí ,ale jinak co se týká běžnýho nachlazení,tak to máme velmi omezený ![]()
@Ariak No ono není moc co závidět
Ja mám 167 cm a 80kg před těhu. Takže žádnej hubeňour jsem nebyla, a teď jsem docela ráda že ta váha stojí a doufám že to půjde nahoru pomalu protože bych nerada v v devátým byla 100 kilová. Jim úplně normálně a snažím se taky hodně ovoce a zeleniny tak je to asi tím. Já se budu modlit aby v zimě přítel domu něco nedotáhl protože to většinou dostanu od něj a nebo v práci. Jinak holky už mám docela velkej problém s oblečením.Koupila jsem si tak tři týdny zpět krásnou těhu košily a než jsem ji stihla obléct tak už přes břicho pomalu praskají knoflíky
A přítel mi na to řekne „to nevadí zlato tak ji budeš moct nosit potom“… Těhotenskou košily? To jako vážně? Málem jsem brečela ![]()
Ahojky holky ![]()
Už máte nějaké bříško? Pochlubte se ![]()
My čekáme první a zatím nic moc ![]()
@Ariak uz nesnasim ty vedra, v patek v praci jsem si vytrpela sedm hodin, kdy jsem prevazne „objimala“ misu, nemohla nic snist natoz vypit, pripisuju to tomu vedru :/ hlava stridave poboliva, zatim zvladam bez prasku, plny nos a ryma pryc tak snad hura…s tim brichem neni co zavidet, akorat se bojim jestli prcek roste :/
@Deniszja
„@Ariak“ … ja mela pred otehotnenim cca 65 kg a chodila jsem cvicit (i kdyz nepravidelne) ted cca 62,5 :/ 15tt a jak necvicim vse povoluje, ale je to pro prcka
o vikendu jsme to oznamili konecne rodicum, sourozencum a par nejblizsim pratelum, kazdy na me kouka jako na blazna kde mam bricho
…zitra me to ceka v praci
@Veeruuu Ahojky u prvního to jde pomalu já jsem ted 16tt a bvříško mám mnohem větší než jsem měla u prvního dítka už to nejde zamaskovat ![]()
@Ainah jeee tak to závidím
já vím že si to ještě užiju a že v tom teple to musí být hrozné, ale strašně se těším až bude trochu vidět a hlavně cítit
![]()
@Ivule86 Ono ti to bříško za chvilku vyskočí ze dne na den ani nebudeš vědět jak
aspoň já jsem to tak měla. Celou dobu nic jenom ten můj špek a z ničeho nic lidi co potkám gratulují takže už to jde hezky poznat. ![]()
@Veeruuu Tak pohyby na ty si ještě počkáš ty necítím ani já je to až od 18tt nahoru
a neboj bríška si ještě opravdu užiješ ted v létě není co závidět je to úmorné i bez bříška první jsem otěhotněla až konec srpna tak to bylo fajn být těhotná přes zimu bylo mi výborně,ted je to znatelně horší
migrény apod mám skoro denně v tomto vedru