Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
23.7.18 13:43

@Deniszja to je ještě nic. Švagrová chodila ke gyndarce a mohla i po týdnu. Vše zadara. Fotky, všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 14:04

@Anett97 Njn neudělám nic.. Ve městě jedinej gynekolog jinak bych musela dojíždět dál.. Ale závidím teda :D Já jsem si koupila angel sound tak aspoň to mě trochu uklidňuje slyším malou a hned mám lepší pocit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
23.7.18 15:52

AHOJ maminky, můžu se přidat? TP 15.1. 2019, na screeningu už jsem byla, údajně chlapeček, a úplně zdravý :dance: :dance: a holčičku už doma máme :dance: :srdce:
Tak pokud vše dobře dopadne, budeme mít páreček :)
JInak musím teda říct, že mi chlapeček dává zabrat více, než předtím holčička :zed: Pořád je mi jetě špatně od žaludku, jako není to taková hrůza už, ale žádná hitparáda :oops:
Co vám, jak to zvládáte, užíváte vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.7.18 17:18

Já kdybych neměla pandero tak ani nevím že jsem tehotna. Teda čistit kuře nemůžu a vyplachovani pusy po čištění zubů mi taky dava zabrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.7.18 19:03

@Marťulin89 ahojda :dance: my bychom take meli cekat chlapecka, prvni tehotenstvi a teda davalo mi to zabrat, v 12tt se to uklidnilo a od konce 13tt je to zase jako na houpacce, musim jist po troskach a pravidelne jinak to hned vyklopim, dopravni prostredky stale problemy, sice ne vzdy, ale jsou..navaly tepla a ted jeste blbe spim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.7.18 19:08

@Deniszja ja zatim byla jen trikrat, potvrzeni tehotenstvi koncem 8tt, na zacatku 12tt testy krev a moc, doktorka v rychlosti utz kontrola srdicka atd, na zac 14tt screening a velky utz, vysledky krve a za fotku jsem platila 50,– nemam zadnou zdarma :/ a ted jeste musim hnat na pojistovnu aby mi dali prispevek na ty prvni tripltesty :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 19:53

@Ivule86 Já jsem po SP takže mě objednal na utz hned v 5tt kvůli mimoděložnímu pak v 8tt na :srdce: a ve 13tt screening a teď začínám 17tt a nic… Mám se objednat až na konci srpna na 2 screening ale to už budu 23tt takže mi přijde že i dost pozdě na 2 screening, přeci jen nevezmou mě hned.. Pořád si říkám že je to doktor a snad ví co dělá zatím jsem byla vždy spokojená tak snad to tak i bude… Ale co tak čtu a vidím různě tak holky kolikrát už v 16tt ví po utz co čekají a já nic.. Tak jsem s toho dost rozhozená :? Jinak já taky platila 50 Kč za foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 19:58

@Marťulin89 Ahoj, v kolikátým jsi? :) Jj nevolnosti to znám i teď kolikrát mám co dělat doběhnout na WC :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.7.18 20:02

@Deniszja tak tam zavolej a oni ti řeknou termín. Já taky volala dnes 16+6 dr a objednali mne na 22.8. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.7.18 21:21

@Deniszja to je divny, ale kdyz je vse v poradku, urcite vi co delaji :) ja jsem objednana na 15.8. ale to je pry jen do poradny, 7.9. mam naplanovany dalsi UTZ 8) takze taky ne porad.. Ted jsem 14 TT..te porad s pohlavim napinaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 22:04

@Anett97 Jj mám to v plánu, koncem srpna už by bylo pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 22:08

@Ivule86 Já jdu do poradny ve středu tak jsem zvědavá co bude :roll: No jsem nedočkavá sice už na tom screeningu naznačil ale chtěla bych to potvrdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.7.18 11:01

@Marťulin89 Ahooj, tak to máme stejný TP, já mam také 15.1.2019 :-).
Na posledním utz jsem byla minulý týden a to na určení pohlaví bylo ještě brzy říkal Dr. Další kontrolu a utz mám za 14 dní,ten už bude přes bříško, tak jsem zvědavá, nemůžu se dočkat až mimčo zase uvidím. V jakém týdnu ti řekli, že je to chlapeček? :-)

Jinak co tady čtu holky, tak je divné, že Vám vaši Dr. nedělají kontrolní utz, já bych se asi zbláznila, nevidět toho prcka :roll: .

Ale můj Dr. mi zase zatím nic neřekl o poradně :D takže tady jsem mimo zas já :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.7.18 20:12

@Brilliance nam rekli na zacatku 14tt ze to vypada zatim na pindika, ale samozrejme brat s rezervou, ale proste verim, ze to tak je :srdce: ze jdu do poradny vim jen diky tomu, ze jsem odmitla termin v 10h (coz by bylo na volno v praci zbytecne, dojizdim) tak me soupli driv, ze pry to je jen poradna, ale co tam, jako prvorodicka nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.7.18 22:24

@Ivule86 Tak dej pak vědět, co se tam děje :lol: ať vím oč přicházím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí