Poradna duly
Jana Čurdová
@Deniszja to je ještě nic. Švagrová chodila ke gyndarce a mohla i po týdnu. Vše zadara. Fotky, všechno.
@Anett97 Njn neudělám nic.. Ve městě jedinej gynekolog jinak bych musela dojíždět dál.. Ale závidím teda
Já jsem si koupila angel sound tak aspoň to mě trochu uklidňuje slyším malou a hned mám lepší pocit ![]()
AHOJ maminky, můžu se přidat? TP 15.1. 2019, na screeningu už jsem byla, údajně chlapeček, a úplně zdravý
a holčičku už doma máme
![]()
Tak pokud vše dobře dopadne, budeme mít páreček ![]()
JInak musím teda říct, že mi chlapeček dává zabrat více, než předtím holčička
Pořád je mi jetě špatně od žaludku, jako není to taková hrůza už, ale žádná hitparáda ![]()
Co vám, jak to zvládáte, užíváte vy? ![]()
Já kdybych neměla pandero tak ani nevím že jsem tehotna. Teda čistit kuře nemůžu a vyplachovani pusy po čištění zubů mi taky dava zabrat ![]()
@Marťulin89 ahojda
my bychom take meli cekat chlapecka, prvni tehotenstvi a teda davalo mi to zabrat, v 12tt se to uklidnilo a od konce 13tt je to zase jako na houpacce, musim jist po troskach a pravidelne jinak to hned vyklopim, dopravni prostredky stale problemy, sice ne vzdy, ale jsou..navaly tepla a ted jeste blbe spim ![]()
@Deniszja ja zatim byla jen trikrat, potvrzeni tehotenstvi koncem 8tt, na zacatku 12tt testy krev a moc, doktorka v rychlosti utz kontrola srdicka atd, na zac 14tt screening a velky utz, vysledky krve a za fotku jsem platila 50,– nemam zadnou zdarma :/ a ted jeste musim hnat na pojistovnu aby mi dali prispevek na ty prvni tripltesty :/
@Ivule86 Já jsem po SP takže mě objednal na utz hned v 5tt kvůli mimoděložnímu pak v 8tt na
a ve 13tt screening a teď začínám 17tt a nic… Mám se objednat až na konci srpna na 2 screening ale to už budu 23tt takže mi přijde že i dost pozdě na 2 screening, přeci jen nevezmou mě hned.. Pořád si říkám že je to doktor a snad ví co dělá zatím jsem byla vždy spokojená tak snad to tak i bude… Ale co tak čtu a vidím různě tak holky kolikrát už v 16tt ví po utz co čekají a já nic.. Tak jsem s toho dost rozhozená
Jinak já taky platila 50 Kč za foto
@Marťulin89 Ahoj, v kolikátým jsi?
Jj nevolnosti to znám i teď kolikrát mám co dělat doběhnout na WC
![]()
@Deniszja tak tam zavolej a oni ti řeknou termín. Já taky volala dnes 16+6 dr a objednali mne na 22.8. ![]()
@Deniszja to je divny, ale kdyz je vse v poradku, urcite vi co delaji
ja jsem objednana na 15.8. ale to je pry jen do poradny, 7.9. mam naplanovany dalsi UTZ
takze taky ne porad.. Ted jsem 14 TT..te porad s pohlavim napinaji ![]()
@Ivule86 Já jdu do poradny ve středu tak jsem zvědavá co bude
No jsem nedočkavá sice už na tom screeningu naznačil ale chtěla bych to potvrdit ![]()
@Marťulin89 Ahooj, tak to máme stejný TP, já mam také 15.1.2019
.
Na posledním utz jsem byla minulý týden a to na určení pohlaví bylo ještě brzy říkal Dr. Další kontrolu a utz mám za 14 dní,ten už bude přes bříško, tak jsem zvědavá, nemůžu se dočkat až mimčo zase uvidím. V jakém týdnu ti řekli, že je to chlapeček? ![]()
Jinak co tady čtu holky, tak je divné, že Vám vaši Dr. nedělají kontrolní utz, já bych se asi zbláznila, nevidět toho prcka
.
Ale můj Dr. mi zase zatím nic neřekl o poradně
takže tady jsem mimo zas já
![]()
@Brilliance nam rekli na zacatku 14tt ze to vypada zatim na pindika, ale samozrejme brat s rezervou, ale proste verim, ze to tak je
ze jdu do poradny vim jen diky tomu, ze jsem odmitla termin v 10h (coz by bylo na volno v praci zbytecne, dojizdim) tak me soupli driv, ze pry to je jen poradna, ale co tam, jako prvorodicka nevim ![]()
@Ivule86 Tak dej pak vědět, co se tam děje
ať vím oč přicházím
![]()