Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
13.7.18 10:38

@Brilliance ja jdu na velky ultrazvuk 19.7. nakonec nam to o den posunuli :) dozvim se vysledky krve tak snad budr vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
13.7.18 10:45

Ahoj holky, uz vi nektera z vas dalsich pohlavi (jestli si nechavate rict a kdy vam prip. rekli).? Ze me si pritel porad dela srandu, ze nemam zadny bricho, ale prsa, ze mam pry vetsi (no a to jsem tam nic nemela, ted mozna neco :lol: ).. dnes 11+7, uz se to snad prekuli a budeme v 2.trimestru… jinak porad unava a chut na sex zadna :nevim: :(

Příspěvek upraven 14.07.18 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.7.18 10:53

@Ivule86 s tou chuti to mam bohuzel stejne :zed: a to jsem jinak tulivec. Ale pritel ted hodne pracuje, tak je to nastesti vzajemny :mrgreen: Nam rekli minuly tyden na 80% kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.7.18 11:04

@Ivule86 tzn.tedy že ses dnes 13+0?to bys měla mít termín stejně jako já 18.1. (Ale dost možná Ti to na ultrazvuku ještě změní)
Mě to mění zatím při každé návštěvě… Jinak v 11tt.mi dr říkal že si myslí,že to bude kluk.A teď ve 13.tt na NT screeningu říkal jiný doktor že se to určí až ve 20.tt na ultrazvuku..Takže tak.Další kontrolu mám 30.zas u svého dr.,tak uvidím co bude tvrdit ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
13.7.18 13:12

@Ivule86 Nám řekli na screeningu že to vypadá na holku ale 100% to ještě není… Já doufám že se to už nezmění a mám i takový pocit že to holčička je :lol: (Samozřejmě kdyby to byl kluk budu taky ráda hlavně že bude mimi zdraví) Zajímalo by mě jestli si taky některá pocitově myslíte pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.18 13:21

@Deniszja tak pohlaví si myslím, že bude vidět až tak okolo 20.tt do té doby si myslim, že dr.jen hádají, někde tady v dalších diskusích jsem četla nějakou anglickou lék.zprávu o vývoji pohlavních orgánů.
Jinak já si taky nevím proč myslím, že čekám holčičku, tak uvidíme :lol:.
Ale jak říkáš, hlavně aby mimi bylo zdravé. :palec:
@Ariak mám holčičku portugalského vodního psa :-) :srdce:

Už aby bylo pondělí a měla jsem za sebou ultrazvuk a výsledky krve :roll: to čekání je hrozné :zed: . Samozřejmě sama sebe uklidňuju, že bude vše Ok ale znáte ty obavy… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
13.7.18 17:20

@Brilliance No podle toho co jsem se tak bavila s okolím tak krásně už jde poznat i ve 4 měs. samosebou záleží na umístění pupečníku a natočení mimča a nožiček. Většinou v tom 13tt hádají jak píšeš z pohlavního hrbolku, ale četla jsem spousty diskuzí kdy holky ve většině případů psaly že doktor už v tom prvním trimestru hádal a nakonec uhádl. I když jen tak pro zasmání, nedávno rodila kamarádka které při každém ultrazvuku tvrdily holku tak se podle toho i zařídila růžová výbava, kočárek v červený a nakonec kluk jak buk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.7.18 08:46

@Ariak ted koukam ze jsem to napsala blbe, dnes 12+0.. takte to mam o tyden…
1990_Nena pritel to nastesti bere v pohode, precetl si clanek v mamince, ze to ted proste vetsinou nejde s tesi se do 2.trimestru kdy se libido zvetsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.7.18 08:47

@Deniszja my bychom hodne chteli kluka, ale myslim ze to bude holka, dle babskych rad je to pul na pul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
14.7.18 08:53

@Brilliance mne to ceka ve ctvrtek, take zacinam byt nervozni :nevim: urcite nam to dopadne dobre :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
14.7.18 09:18

@Ivule86 Přítel by si taky přál kluka jako většina chlapů :mrgreen: No uvidíme mě podle babských rád vychází holka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.7.18 09:20

Ahojky, tak ja byla na screeningu vcera, dopadli jsme dobre jak utz tak krev. Termin mi posunuli na 23.1. a pry to vypada na dalsiho kluka, ac jsem byka hodne presvedcena, ze je to holka :mrgreen: pry je potreba to potvrdit v 20.tydnu, ale doktor si byl celkem jistej :jazyk: tak uvidime :dance: :srdce: vsem preji krasny den a atem co na screen pujdou hodne stesticka, ale bude to vporadkuuuu, tak jsem byla nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.7.18 11:16

Ahojky,tak u nás to vypadá na 75% na holčičku,byla jsem na kontrole a odmítla ukázat cokoliv :lol: schovala se a otočila,takže zatím holčička,takovej dotaz,zda nemáte nekdo podobnou zkušenost…myslela jsem si,ze je to alergie ale…porad mam po cely den takovej pocit,jako zevpo me neco leze a poskrabavam se,hlava,záda,ruce,nohy,je to nepříjemný a nevím z čeho to může být…jinak jsenjako v poradku :P nevíte náhodou někdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
16.7.18 18:52

AHoooj maminy

Tak mi dneska po kontrole, utz a odbery krve prvni..dostaly jsme prukazku :-)
Podle utz jsme o tyden mensi tedy 11+2tt. Termin porodu se nam posune o ten tyden, to upresni Mudr v pondeli na screeningu ve 12+2tt :-)
Mame krasnou fotecku :-)
Pohlavi to vubec videt nebylo.. tak uvidime, co za tyden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.7.18 19:45

@Kaculyn 23.1. mam narozky já, to je dobré datum :D :D :palec: !

Jinak já mam za sebou dnešní ultrazvuk 13+6 a vše v pořádku :-), miminko tam sebou mrskalo a kopalo a pak si i dumlalo paleček :* :srdce: a to docela dlouho, škoda že to Dr. nevyfotil :-) ..Také jdete z ultrazvuku a máte v sobě ty krásné pocity :hug: ?
Dr. měřil projasnění šíje a vše ok, tak z 99,9 % prý je miminko zdravé, ale další krev mi budou brát teď ve středu na genetiku miminka. Tak zas budu trnout do další kontroly, zda je opravdu vše ok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí