Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
25.7.18 08:18

ultrazvuk

ono je to s tema ultrazvukama tak ze zdravotni pojistovna hradi kazde tehotne (pokud nejsou komplikace) jen 3 ultrazvuky za cele tehotenstvi. Pokud lekari delaji vic,tak si to vetsinou tehotna musi zaplatit (me nabidl gynekolog „balicek“ za 2000Kc…coz znamena ze pri kazde kontrole mam ultrazvuk a fotky mailem/flash..ptala jsem se,kolik by stal 1 ultrazvuk kdybych si to chtela platit zvlast a rekl mi ze 600Kc…tak jsem si radeji ten balicek koupila).Je pravda ze jsou doktori,kteri na pojistovnu kaslou a ze sve vule a penez sve ordinace delaji utz pokazde a nic za to nechteji.Ale chapu ze kdyz muj gynekolog tam ma ted registrovano pry pres 120 tehotnych…tak nemuze na vlastni naklady delat vsem utz pokazde)
ja ale chodim na kontroly á 4-5 tydnu,coz se mi taky zda jako dlouha doba…kdyz je clovek nervozni zda dite dobre roste…takze jsem si taky poridila angel sounds…a jsem o dost klidneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.7.18 09:38

@Ariak Kdyby mi takový balíček nabídl určitě si ho zaplatím ale nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.7.18 09:45

Tak holky teď jdu z poradny, dostala jsem vynadáno. Zhubla jsem a vůbec nechápu jak je to možné pořád se láduju sladkým a prostě pořád něco žvýkam 8o Zatím je to prý ale ok, mimčo hezky roste tak snad to bude dobré. A jinak ptala jsem se na ty hodnoty v krvy skrz to pohlaví a můj gynekolog taky říkal že to je hloupost že se to podle toho poznat nedá.. Pobavila jsem ho tím.. Tak nevím jak je možný že to ve většině případů vychází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.7.18 10:21

@Deniszja nojo… ale holky zamyslete se nad jednim. Kdyz by lekari pristoupili na to, ze je neco takoveho mozne, tak tim prijdou o svuj statut boha stvoritele :pankac: Takze ze mne se ani vlastne nedivim, ze by to klidne i zapreli :roll:

… a to mam tchana s tchyni doktory a stejne doktory nesnasim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.7.18 10:29

@1990Nena Asi tak… Ve většině případů to vychází tak na tom něco asi bude :think: Nevadí už jsem objednaná na příští měs. Na 2 screening tak mi hold nezbyde než si počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.7.18 20:09

Jak zvladate ty tepla? Ja mam v praci kolikrat co delat, do toho jsem pekne nachcipana nejspis z klimy z auta :( … nakonec jsem zasla do „maxe“ ale proc to rikam, dostala jsem tam zdarma brozurky viz. foto, zatim jsem koukala jen z rychliku, ale vypada to super, jsou tam popsan jedn. potize a k tomu leky ktere lze uzivat :) atd.. Pry maji nejakou kampan …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.7.18 20:16

@Ivule86 diky za info o konkurenci :D .asi se tam taky zajdu podivat at vim co nabizi pacientum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.7.18 20:30

To teplo já teda nedávám.. Jakmile vyjdu ven okamžitě mě začne bolet hlava. Jak léto miluju tak teď mi vyhovuje když je chladněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.7.18 20:32

@Ivule86 ahojky nezvládam je to šílené každý den mám migreny ještě nikdy jsem se netesila na zimu jako teď :lol: tp vypadá dobře asi si taky zajdu do lékárny já vím,že se může jen paralen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.7.18 20:34

@Deniszja a jak si pomahas od bolesti hlavy? Mě nic nezabírá paralen jen na,chvili ale ja mám teda řádne migreny :zed: :zed: že nevím kam se vrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.7.18 21:15

@Ainah Mám to úplně stejný. Nikdy mě hlava nějak strašně nebolela ale teď to je teda něco. Mě Paralen nepomáhá vůbec, takže si vždycky musím lehnout musí být ticho mokrej hadr na hlavu, hodně piju a čekám většinou se snažím to zaspat. Občas se mi stane že mě tak rozboli hlava že se mi chce :poblion: No už ať je zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
25.7.18 21:41

@Deniszja mě paralen naštěstí zabere,ale jen na chvíli já moc čas ležet nemám malý mě nenechá :? Takže to vždycky nějak pretrpim a čekám az bude večer a budu moct jít spát miluju léto,ale v těhotenství je to masakr už fakt vyhlížím zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.7.18 21:59

@Ainah My čekáme první, takže zatím čas je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
26.7.18 08:10

@Deniszja
@Ainah taky trpim na sileny migreny a tak se desim az to prijde… to pak trpim jak … dneska zase hic tak nevim jak to v praci bez klimy kdy na patre je tak 80 lidi vydrzim :nevim: jinak v „chytry“ knizecce pisou ze jeste cipky Panadol novum, tablety Paramax Rapid - kratkodobe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
26.7.18 08:15

@Deniszja
@Ainah … taky trpim na migreny a tak se desim kdy to prijde :/ jinak v „chytry brozure“ pisou, ze kratkodobe se jeste muzou cipky Panadol Novum a tablety Paramax Rapid… dneska budu zase v praci v tom vedru a silenou rymou fakt trpet, ach jo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí