Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.18 11:33

@Ainah Přesně :) a jsem napnutá jako struna. Mám pocit, že jsem to tak u prvního dítěte neprožívala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.7.18 11:35

@Kačka Pekáčková no mě u prvního těhu řekli poprvé že to bude holka tak jsem byla nadšená a na druhém screeningu už to byl kluk :lol: takže ted sem zvědavá v září mám druhý screening tak snad se nám mimčo ukáže aby nám řekli co to bude protože vůbec nevím jak mám nakupovat když nevím pohlaví a nechci vše neutrální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 11:39

@Ainah To dám přečíst manželovi :) stoupne mu naděje na kluka :D Já mám s nakupováním přísný zákaz, dětské oblečení nemáme kam dávat. Všude má hadry 2,5letá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 13:33

Konecne mame take za sebou prvni screening, vse dopadlo na jednicku, jsme zdravi, uff:) krev take v poradku, odpovida 13+2 tak nam posunuli termin na 22.1. pry tam stoji na hlave , blazen :lol: a pak sebou porad mrskalo, ze toho nebylo moc videt. Byla to chvilka co se otocilo a bylo neco videt, zatim to spis vypada na kluka tak uvidime :srdce: konecne mame i fotecku:) snad uz budu klidneji spat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 13:36

@Ainah to neznam, jak se to „da odhadnout“? tuhle radu neznam:D ja zkousela jen kyvadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 14:00

@Ivule86 tak prima, moc gratuluju, je to obrovská úleva viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 14:06

@Kačka Pekáčková to teda, uz jsem se i budila jestli se neco nedeje a jak jsem slysela srdicko, ulevilo se mi :)) Jinak take gratuluji :srdce::potlesk: nejdriv se tam jen tak povalovalo a pak sebou porad mrskalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 14:09

Holky, kdy se to chystate oznamit v praci? Ja jsem samozrejme cekala po konci prvniho trimestru, ten uz mam za sebou, na me videt stale nic (uz je mi jen lepe:D).. dovolena pomalu konci a zase me to ceka… jeste vyckavate ?:))..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.7.18 14:34

@Kačka Pekáčková koukam ze to maji vsichni chlapi podobne.u nas se jina varianta nez kluk vubec nepripousti…respektive manzel proste mluvi o diteti s naprostou jistotou jako o klukovi…kdyz neco namitnu ze by to mohla byt taky holcicka…tak krci rameny (jakoze prej taky dobry..ale „co by s ni prej delal“..????)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
19.7.18 14:40

@Ivule86 ja to nakobec rekla uz v 11.tydnu.byla jsem cely cerven doma (nejdriv jsem mlzila a predstirala nemoc,pak mi to prislo blby).Od cervence jsem si zkracovala uvazek protoze furt spim,jim (a nedavam uplne 4hodinovy jednani s odbornikama apod.)…navic mam i bricho a vejdu se uz jen do jedny puvodni sukne o hrudniku nemluvim..z B mam najednou E…takze jsem nemohla ani cekat.
prijde mi ale lepsi to rict…spis driv nez pozdeji (tedy podle toho jak se citis)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.7.18 15:51

@Ivule86 myslis z toho Hcg?přesně to nevím ale četla jsem o tom diakuzi co psaly ženské že když měli třeba 35 U/moll tak čekali kluka a pak třeba 42 už měli holku ale je to 50/50 nedá se nato spoléhat spíš tak pro zajímavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 16:25

@Ainah pro zajimavost je to fajn vedet :)) ja mam 39 a zatim asi kluk:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 16:27

@Ariak jj prave se to chystam oznamit, sice za ty roky si me tam nikdo nevazi, ale aby si mohli vcas najit nahradu (lidi nemaji) a ze na prescasy a casty smeny chodit nebudu, i presto prave s nimi chci jednat fer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.7.18 16:31

@Ariak @Kacka_Pekackova … co si ti chlapi udelali to maji :D .. a vsichni chteji „pokracovatele rodu“ :lol: jak tomu spoustu rika..u nas take mluvi o nem (spis jako tomu mrnousovi) ale kdyz se zmini o klukovi tak pak doda a nebo ji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
19.7.18 16:47

@Ivule86 já mám 42 tak sem zvědavá někdo píše ze holka jiný u této hodnoty kluk tak to bude pro mě velké překvapení ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí