Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, ráda bych se k vám přidala. Čekám první mimi, screening máme za sebou a je mi pořád blbě… To ve zkratce o mě ![]()
@Brilliance ahojky já jsem dnes 13+6tt
screening mi vyšel taky dobře chtěla bych se zeptat jaké ti vyšli hodnoty hCG?z toho se dá prý poznat jestli čekáš holku nebo kluka ![]()
@Ainah ahojky, tak to s tím hcg mě zajímá, já zkoušela snad všecky babský rady a dle nich mi vychází holčićka, a podle doktora kluk ![]()
@Ainah hCG hodnoty nevím.
To se do průkazu nezapisuje, ne? Výsledky krve měl u sebe jen Dr. ja je neviděla.
![]()
@Brilliance ne to se do průkazu nepíše ale měla bys to mít v papírech od 1 screeningu ![]()
@Ariak mě právě taky a je to napsané ve zprávě z 1 screeningu a podle toho se to pozná
@Kaculyn Mě taky vychází holčička podle babských rad a různých blbostí co jsou na netu
ale musím vybdržet do září než se dozvím co to bude ![]()
Ahoj holky, tak mám konečeně po velkém sreeningu, vše dopadlo na jedničku. Paní doktorka si myslí, že to bude zase holčička
Manžel na sobě nedal nic znám, ale prej, jestli je to pravda, tak chce třetí dítě
to jsem zvědavá.
@Kačka Pekáčková ahojky tak gratuluji
taky bych chtěla holčičku,ale kdoví co se skrývá v bříšku na prvním screeningu mi nic neřekli mimčo se nechtělo ukázat tak uvidíme
@Ainah Moc díky, taky ti gratuluji. Já už doma jednu holčičku mám, tak by mi kluk vůbec nevadil. Zase si říkám, že je holčička praktická, nemusím kupovat výbavičku.
@Kačka Pekáčková to určitě
já mám kluka tak bych si moc přála holčičku,ale úplně to neovlivním tak se necháme překvapit a uvidíme co se nám tam ukáže ![]()