Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
2.7.18 08:41

Ja jdu na 3D dneska, tak prosim drzte palce at vse dbre dopadne :srdce: A at se hezky ukaze co to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.7.18 08:54

@Ivule86 mě taky pomahaji celkem zazvo ova lizatka a pak hodne mlecne vyrobky.Furt sebou nosim nejaky kefir,acidofilni mleko,apod.
Jinak zazvorova lizatka jsou fajn (tam zazvoru jako takoveho moc neni)…ale se zazvorovym cajem opatrne,cerstvy zazvor by se v tehotenstvi moc nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
2.7.18 10:19

@Deniszja Tak super :) A máte i pěknou památku. No my jsme si to nenechali říct ani s malou, a docela to uteklo, těšili jsme se na miminko bez ohledu na pohlaví, ale je fakt, že muž byl naprosto přesvědčenej od začátku, že to bude holka. :mrgreen: Teď to tvrdí zase, tak uvidíme. :D

@Kamik28 zeptám se, až ji uvidím. :) Určitě byla v angličtině, ale něco podobnýho musí existovat i v češtině… Zatím si s malou povídáme podle aplikace, co mám v mobilu, že teď mimi rostou nožky, aby s náma pak mohlo běhat, a teď mu rostou oči, aby dobře vidělo… a moc se jí líbí ukazovat si na ovoci jak je velký :mrgreen:

@1990Nena Držím palce! :palec:

@Ariak Já jsem opatrná, dávám si max tři hrnky, ale i mi ho doporučovali na kontrole na nevolnosti. Pokud jsi zdravá a nemáš problémy se srážlivostí krve, a nepřeháníš to, tak to prej nevadí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
2.7.18 10:30

@1990Nena Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.7.18 14:09

@EscapistV. můžu poprosit o název té aplikace prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.7.18 17:57

13+1 po nt

Ahoj holky, tak jsme byli dnes s pritelem na prvnim screeningu. Byla jsem desne nervozni 8o A bylo to teda celkem neprijemny, prcek se nechtel poradne ukazat, takze musela pani doktorka dost tlacit :roll: Ale nejdulezitejsi je, ze jsme se dozvedeli, ze jsme zdravi a cili :) No… a asi hodinu jsem rozdychavala ze je to z 80% kluk ( to uz asi 20% nezachrani co? Spis kdyby to byla holka tak se to spis muze zmenit). Tak jsem se s tim sla smirit pomoci nakupu prvnich hadriku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
2.7.18 21:25

"@Ariak , @Escapist … ja teda zazvor nemusim normalne, ale treba ted pomuze, dekuji za tip:) dneska po dlouhe dobe den, kdy je mi cely fen dobre :potlesk: a zitra hned mazu do lekarny pro liza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
2.7.18 21:36

@1990Nena moc gratuluji, dulezite je, ze jste zdravi :)) i kdyz kazdy vetsinou ma sve prani, ja kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.7.18 09:25

@Ivule86 slyšela jsem dobrý věci i o kandovaným zázvoru :)

@1990Nena Gratuluju, je super, že je všechno v pořádku! :srdce:

@Kaculyn mám takovou obyčejnou, jmenuje se Pregnancy a má zelenou ikonku se dvěma ťapičkama. :) asi není nejlepší, ukazuje akorát co se děje zrovna s prckem, dost stručně, a co se děje s tvým tělem. A je tam taky nástroj na počítání intervalů mezi kontrakcema, což hodlám pozdějc využít :D Pak mám ještě aplikaci od Babycenter ještě od prvního těhotenství, ta je daleko podrobnější a víc praktická, ale spíš jako doplněk k babycenter fóru, jako kdyby emimino mělo appku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.7.18 10:11

@EscapistV děkujuuuuii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
4.7.18 15:00

Dnes 10+5 jsme byli na druhe kontrole a prvnich testech, snad dopadnou dobre. Uz mam konecne take prukazku, dle UTZ prcek krasne prospiva, velikost odpovida a :srdce: krasne bije :)) obrazek jeste nemame, ale uz jen 14 dni a pak uz snad:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.7.18 15:43

@1990Nena Gratuluji :) A hadříky krásný :potlesk: Já pořád s prvníma nákupama odolávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
7.7.18 17:47

@Deniszja take jeste cekam, abych preci jen neco nezakrikla ..:)) uz to vypada, ze si to snad zacnu to tehotenstvi uzivat, 11+3 a jako mavnutim proutku je mi dobre, bez nevolnosti…par dni pred zacatkem dovoleny…ted uz se i s prckem v brisku valime u more :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.7.18 19:57

Ja jsem s prvnim nakupem cekala no vysledku nt :) byla jsemz toho desne nervozni. A objednala jsem hnizdecko protoze je meli v skci za nejakych 700 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.7.18 08:50

@Ivule86 tak uzivej dovolenku,tj super:).Ja mam tedy pocit,ze u me taky zacatkem 12.tydne zacalo byt mnohem lip.Ted jsem 11+6 a nocni/ranni nevolnosti byly naposled ve stredu..takze uz se taky zacinam radovat :) ,jeste by mohla opadnout ta unava a nocni chozeni na wc a bude to uplne fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí