Poradna duly
Jana Čurdová
Ja jdu na 3D dneska, tak prosim drzte palce at vse dbre dopadne
A at se hezky ukaze co to je ![]()
@Ivule86 mě taky pomahaji celkem zazvo ova lizatka a pak hodne mlecne vyrobky.Furt sebou nosim nejaky kefir,acidofilni mleko,apod.
Jinak zazvorova lizatka jsou fajn (tam zazvoru jako takoveho moc neni)…ale se zazvorovym cajem opatrne,cerstvy zazvor by se v tehotenstvi moc nemel.
@Deniszja Tak super
A máte i pěknou památku. No my jsme si to nenechali říct ani s malou, a docela to uteklo, těšili jsme se na miminko bez ohledu na pohlaví, ale je fakt, že muž byl naprosto přesvědčenej od začátku, že to bude holka.
Teď to tvrdí zase, tak uvidíme. ![]()
@Kamik28 zeptám se, až ji uvidím.
Určitě byla v angličtině, ale něco podobnýho musí existovat i v češtině… Zatím si s malou povídáme podle aplikace, co mám v mobilu, že teď mimi rostou nožky, aby s náma pak mohlo běhat, a teď mu rostou oči, aby dobře vidělo… a moc se jí líbí ukazovat si na ovoci jak je velký ![]()
@1990Nena Držím palce! ![]()
@Ariak Já jsem opatrná, dávám si max tři hrnky, ale i mi ho doporučovali na kontrole na nevolnosti. Pokud jsi zdravá a nemáš problémy se srážlivostí krve, a nepřeháníš to, tak to prej nevadí. ![]()
Ahoj holky, tak jsme byli dnes s pritelem na prvnim screeningu. Byla jsem desne nervozni
A bylo to teda celkem neprijemny, prcek se nechtel poradne ukazat, takze musela pani doktorka dost tlacit
Ale nejdulezitejsi je, ze jsme se dozvedeli, ze jsme zdravi a cili
No… a asi hodinu jsem rozdychavala ze je to z 80% kluk ( to uz asi 20% nezachrani co? Spis kdyby to byla holka tak se to spis muze zmenit). Tak jsem se s tim sla smirit pomoci nakupu prvnich hadriku ![]()
"@Ariak , @Escapist … ja teda zazvor nemusim normalne, ale treba ted pomuze, dekuji za tip:) dneska po dlouhe dobe den, kdy je mi cely fen dobre
a zitra hned mazu do lekarny pro liza ![]()
@1990Nena moc gratuluji, dulezite je, ze jste zdravi
i kdyz kazdy vetsinou ma sve prani, ja kluka ![]()
@Ivule86 slyšela jsem dobrý věci i o kandovaným zázvoru ![]()
@1990Nena Gratuluju, je super, že je všechno v pořádku! ![]()
@Kaculyn mám takovou obyčejnou, jmenuje se Pregnancy a má zelenou ikonku se dvěma ťapičkama.
asi není nejlepší, ukazuje akorát co se děje zrovna s prckem, dost stručně, a co se děje s tvým tělem. A je tam taky nástroj na počítání intervalů mezi kontrakcema, což hodlám pozdějc využít
Pak mám ještě aplikaci od Babycenter ještě od prvního těhotenství, ta je daleko podrobnější a víc praktická, ale spíš jako doplněk k babycenter fóru, jako kdyby emimino mělo appku.
Dnes 10+5 jsme byli na druhe kontrole a prvnich testech, snad dopadnou dobre. Uz mam konecne take prukazku, dle UTZ prcek krasne prospiva, velikost odpovida a
krasne bije
obrazek jeste nemame, ale uz jen 14 dni a pak uz snad:)
@1990Nena Gratuluji
A hadříky krásný
Já pořád s prvníma nákupama odolávám ![]()
@Deniszja take jeste cekam, abych preci jen neco nezakrikla ..:)) uz to vypada, ze si to snad zacnu to tehotenstvi uzivat, 11+3 a jako mavnutim proutku je mi dobre, bez nevolnosti…par dni pred zacatkem dovoleny…ted uz se i s prckem v brisku valime u more ![]()
Ja jsem s prvnim nakupem cekala no vysledku nt
byla jsemz toho desne nervozni. A objednala jsem hnizdecko protoze je meli v skci za nejakych 700 ![]()
@Ivule86 tak uzivej dovolenku,tj super:).Ja mam tedy pocit,ze u me taky zacatkem 12.tydne zacalo byt mnohem lip.Ted jsem 11+6 a nocni/ranni nevolnosti byly naposled ve stredu..takze uz se taky zacinam radovat
,jeste by mohla opadnout ta unava a nocni chozeni na wc a bude to uplne fajn.