Poradna duly
Jana Čurdová
@Blondyna 007 cukrovka vopruz je, u prvniho jsem ji mela, u druheho ne, tak jsem zvedava ted. Doufam, ze ji mit nebudu! Kez by!
Screening to pujde pritel se mnou.. prvni jeho miminko, hycka si me je to uzasne ![]()
My dnes prvni kontrola, 8+0 a nastesti je take vse v poradku, mame pry ukazkove miminko
krasne tlouklo. Doktorka si delala srandu, ze je nas ted hodne
prukazku a ani fotku nemam.. 04.07. prvni testy
Tak to budeme mit vsichni podobne TP,ja byla na prvni kontrole 6+3 pred 14dny…pro prukazku,na odbery,aj. jdu az 28.6. (ty 4 tydny jsou dlouha doba:). Odkud vlastne jste?uz vite kam se budete hlasit do porodnice?(je to moje prvni tehotenstvi…tak zatim procitam recenze a moudra z toho moc nejsem)
@Ivule86 ahojda, tak to je dobře, že mimi roste jak má. ![]()
Tak to jsme od sebe o pár dní, já jsem dnes 7+4. ![]()
Většinou tu průkazku dávají až po tom 12tt, kdy je nižší procento potratů.Ale to uteče, Za chvilku ji budeme mít taky. ![]()
Ahoj, já jsem 9tt, tak už se pomalu tiše radujeme, že by to snad mohlo vyjít.
Máme dvouletou holčičku, čekám druhé a termín mi vychází na 20.1., aspoň podle MS. Na kontrolu jdu tenhle týden, tak uvidíme. Zatím to probíhá stejně jako s první dcerou, je mi neskutečně zle. Mám pocit, že poslední dva týdny jen objímám mísu, i jsem zhubla, takže ani bříško vidět není, ale u druhých těhotenství prý vyskočí rychleji, tak jsem zvědavá. ![]()
@Blondyna 007 píše:
@Ivule86 ahojda, tak to je dobře, že mimi roste jak má.
Tak to jsme od sebe o pár dní, já jsem dnes 7+4.
Většinou tu průkazku dávají až po tom 12tt, kdy je nižší procento potratů.Ale to uteče, Za chvilku ji budeme mít taky.
Jj, verim, ze bude vse v poradku a budeme ji mit:) ted jsem jeste zvedava na pohlavi
chtela bych chlapecka tak uvidime, ale hlavne kdyz budr zdrave ![]()
Holky podávám taky čerstvé info z dnešní kontroly.Dnes jsem 7+6.Vše je v pořádku, srdíčko hezky tluče, mimísek z minulého týdne vyrostl o 1 cm, tak zatím je o 4 dny napřed. ![]()
@Blondyna 007 Tak to je super, že je všechno ok, držím palce, ať se daří dál
![]()
@Lišákova píše:
Ahoj všechny!
Můžu se také přidat?Jsem v 10+6, termín mi doktorka neřekla, ale podle kalkulačky bych měla rodit 9.1.2019
. Je mi 23 a toto je mé první těhotenství
Ahoj
držím palce, ať všechno běží jak má
a jak se cítíš? ![]()
AHoj holky,
taktéž se přidávám
Jsem 7+6, předpokládaný TP vychází na 31.01.2019. Minulý týden jsem dostala kartičku a
naprosto v pořádku. 10.07. na krev a 25.07. na rozsáhlé testy
tak snad bude vše OK
@nanduska93 Ahoj, tak to je super, ať to běží dál co nejlíp.
![]()
@Lišákova taky klepu.
ono to zase za pár týdnů přestane, přijdou jiný chuťovky.
Já zvracím pořád, no.
Bez muže by to bylo hodně náročný, parádně se stará o malou a o všechno. Jako už aby byl konec, ale v podstatě jsem ráda… minule mi v osmém týdnu najednou nevolnosti přestaly a pak se ukázalo, že těhotenství zamlklo. Tak když je mi hodně zle, opakuju si, že to znamená, že je všechno vlastě v pořádku.
S malou to tak taky bylo, zvracela jsem až do třináctýho týdne, ale pak to ustoupilo, a zbytek těhotenství byl v pohodě. Tak držím palce, ať to máš taky tak, a ty počáteční potíže jsou to jediný, co nás potká ![]()
Jinak já byla na kontrole dneska, vypadá to, že všechno je ok, tak nějak na začátku července to snad začneme říkat rodině a známým. 9.7. jdu na scan, tak asi nějak potom. ![]()
Taky jsem koukala na lednové skupinky, a jsou tu dvě a ani jedna už nepřijímá
Tak nezaložíme třetí?
Ahoj maminky ![]()
Jsem dnes 8+4 a jelikož je to moje první těhotenství, chtěla bych se zeptat kdy mám vzít tatínka s sebou na vyšetření … jeho práce mu bohužel nedovoluje brát si volno na každou kontrolu a proto dumám které vyšetření by pro něj mohlo být nejhezčí ???? zda první screening, jestli tam jde vůbec mrňousek dobře vidět a nebo až ten druhý velký? Prosím poraďte ![]()
Děkuji
Ahoj taky se přidávám
Dneska jsem 11+4 a TP mám 6.1.
Přijde mi že to vůbec neutíká… Máte to taky tak?
@Deniszja Ahoj Denis…přesně - já doma normálně odpočítávám do dalšího vyšetření..:) naposledy jsem byla u doktora 6+3 a řekl mi, že další kontrola a 4 týdny…teď jsem tedy 9+3..a tak nějak to vůbec neutíká. Zatím ještě nemám ani průkazku, nic - tak jsem z toho furt nervózní..nejraději bych to všechno popohnala do 2. trimestru. Navíc jsem doma na rizikovém…takže to taky tomu moc nepomůže.:zed:
@Ariak Já mám kontroly po třech týdnech, je to strašný! A taky jsem na rizikovým už od 7tt v únoru jsem měla SP a v dalším cyklu se to povedlo znova
Tak mě Dr. pro jistotu nechal doma ale mám pořád strach aby se něco nepokazilo a v práci jsem neměla tolik času nad tím přemýšlet. Takže už mi dost slušně hrabe… Přesně už se nemůžu dočkat 2 trimestru
A co nevolnosti máš? Já ano celodenní snad brzo přestanou…