Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.18 10:40

Vůbec to nechápu, ale večer mám břicho, jak v 20. týdnu. Myslela jsem, že těhotenství nějakou dobu zatajím. Máte to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.6.18 12:34

Ahoj Kačko, já mám břicho fakt hrozný dokonce i manžel říká, že ať si oblíknu cokoli, tak břicho je vidět. večer je to samozřejmě víc, ale i ráno je to vidět. a přes prsa už mám o 10cm víc jak před těhotenstvím (nevejdu se skoro do žádného oblečení)- byla jsem celkem stihla a nosila vše upnuté na tělo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
6.6.18 17:05

@Kačka Pekáčková tak to je skvele.. drzim palecky.. ja jdu az 14.6.na potvrzeni :srdce:
Uz ted se nemohu dockat.. me je po ranu divne, zveda se mi zaludek, kdyz si cistim zuby :roll: a hrozna unava.. jinak vubec nic. Pri obou klukach jsem zvracela od 5-12.tydne cca.. ted nic, ze by holcicka? :palec: kez by, hlavne at je to zdrave!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.6.18 21:29

Ahoj holky, pridavam se k vam. Dle kalkulacky mi vychazi TP na 25.1. Na prvni kontrolu jdu 15.6., kdy uz by melo byt hodne videt :srdce: uz od zacatku trpim spise nechutenstvim a kdyz uz neco snim tak je mi potom zle, zaludek na vode, snad se to zlepsi..v tom vedru nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.6.18 21:37
@Ivule86 píše:
Ahoj holky, pridavam se k vam. Dle kalkulacky mi vychazi TP na 25.1. Na prvni kontrolu jdu 15.6., kdy uz by melo byt hodne videt :srdce: Trosku prekvapeni, necekali jsme s pritelem, ze se zadari hned :D uz od zacatku trpim spise nechutenstvim a kdyz uz neco snim tak je mi potom zle, zaludek na vode a dela se mi spatne v aute, coz je docela problem kdy dojizdim do prace :nevim: snad se to zlepsi..

Mně se v dopravních prostředcích taky dělá špatně. Pomáhají mi na to zázvorová lízátka z lékárny, tak je kdyžtak vyzkoušej. V sobotu letím na letní školu do Švédska a pak po pár dnech trajektem do Polska a pak zase letadlo. Tak jsem zvědavá, jak to přežiju. Balím si těch lízátek raději víc. Ale říkám si, že já to snad nějak přežiju a mimi je přecijen odolný parazit, tak mu jen tak něco vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.18 11:56

@Ariak Mám to stejně :D Prsa jak dva melouny a panděro. Jinak mi naštěstí zatím nic nenarostlo, ale jsem zvyklá nosit upnuté věci, tak je to děsně vidět. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.18 11:58

@misa1990 Moc ti budu držet palce, ať je vše ok. Já si zase říkám, jestli nečekám chlapečka. U dcery mi bylo mnohonásobně hůř, už od 5. týdne, navíc jsem byla děsnej asociál. Teď je to trochu jiný. Jsem vyčerpaná, občas mi je zle, ale není to tak hrozný. Jen nesmím cítit kafe a cigarety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.6.18 12:12

Oznámení v práci

Předpokládám, že v práci ještě nikdo neoznámoval? na kdy to chystáte? chtěla jsem až po NT screeningu ale s ohledem na rychlost jakou se mění moje tělesné proporce (prsa, břicho)budu ráda když vydržím do vystavení TP :? Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.6.18 15:43

Ahoj holky,

mě TP vychází na 29.01. :palec: jinak vše OK až na bolest podbříšku. :roll: příští týden jdeme na :srdce: tak snad vše bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
8.6.18 18:20
@Maajka89 píše:
Mně se v dopravních prostředcích taky dělá špatně. Pomáhají mi na to zázvorová lízátka z lékárny, tak je kdyžtak vyzkoušej. V sobotu letím na letní školu do Švédska a pak po pár dnech trajektem do Polska a pak zase letadlo. Tak jsem zvědavá, jak to přežiju. Balím si těch lízátek raději víc. Ale říkám si, že já to snad nějak přežiju a mimi je přecijen odolný parazit, tak mu jen tak něco vadit nebude.

No my ted resime dovolenou, zda letet ci ne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
8.6.18 18:26
@Ariak píše:
Předpokládám, že v práci ještě nikdo neoznámoval? na kdy to chystáte? chtěla jsem až po NT screeningu ale s ohledem na rychlost jakou se mění moje tělesné proporce (prsa, břicho)budu ráda když vydržím do vystavení TP :? Jak to máte vy?

Na oznameni v praci zatim nijak nespecham, proporce se mi zatim nemeni :D.. chtela bych vydrzet do konce trimestru, asi teda dle briska, v cervenci mam delsi dovolenou tak po ni, to uz asi neutajim :nevim: jinak prsa mam stejne maly jako predtim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.6.18 21:02

@Ariak ahojda,vítej mezi námi.
Já jsem v 7tt a zatím mám břicho takové nafouklé. Ale už jsem těhotná podruhé, tak čekám, že to poroste rychleji. :lol:
Má nejbližší rodina už to ví a těm ostatním to řekneme až po 12tt.No a pak už to asi každej uvidí. :D
Na začátku je děloha hodně prokrvená a pomalu roste, tak uvidíš. Nos volné šaty a volná trika. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.6.18 21:10

@Ivule86 tak to závidím. já se už do ničeho nevejdu. protože prsa už mám tak D, kalhoty nedopnu žádný a už mě začínají tlačit i ty.

Jinak pokud bude let krátký tak asi v pohodě..nicméně spíš pozor na různý infekce z vody a případnou nákazu z jídla. Já bohužel letěla, musela jsem ve 4. a v 7.tt zpátky (zjistila jsem že jsem těhotná na dovolené v Americe)…každý let trval 16h a bylo to dost peklo, hlavně celou dovolenou jsme to řešili, nikam jsme pořádně nemohli (původně jsme jeli lézt po 5-6tisicovkach) kvůli nadmořské výšce, bála jsem se dost jídla, navíc mi bylo střídavě furt blbě nebo jsem měla neustále hlad…takže pro mě to byla nejhorší dovolená vůbec
Ale pokud se chcete jet někam placnout k moři po Evropě, tak bych asi jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
9.6.18 14:41
@Ariak píše:
@Ivule86 tak to závidím. já se už do ničeho nevejdu. protože prsa už mám tak D, kalhoty nedopnu žádný a už mě začínají tlačit i ty.Jinak pokud bude let krátký tak asi v pohodě..nicméně spíš pozor na různý infekce z vody a případnou nákazu z jídla. Já bohužel letěla, musela jsem ve 4. a v 7.tt zpátky (zjistila jsem že jsem těhotná na dovolené v Americe)…každý let trval 16h a bylo to dost peklo, hlavně celou dovolenou jsme to řešili, nikam jsme pořádně nemohli (původně jsme jeli lézt po 5-6tisicovkach) kvůli nadmořské výšce, bála jsem se dost jídla, navíc mi bylo střídavě furt blbě nebo jsem měla neustále hlad…takže pro mě to byla nejhorší dovolená vůbec
Ale pokud se chcete jet někam placnout k moři po Evropě, tak bych asi jela.

Ja se tesila, ze budu mit jednou prsa a zatim nic :D tak treba se jeste zvetsi..pristi patek jdu na 1. kontrolu tak uvidime jak dopadne a coi rekne doktorka.. vetsinou se placneme k mori, obcas nenarocny vylet, nevolnosti zatim ujdou, ale kdo vi co bude na konci 3.m. kdyztak nejaky lastminute a nebo autem Chorvatsko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.18 18:23

Já na dovolenou na konci června určitě letím. V prvním těhotenství jsem byla v Kolumbii, chvilku žila v džungli a celkově vyvadela celkem šílenosti a vše bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí