Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
29.6.18 23:00

@Ariak Tohle byl můj první screening takže taky vůbec nevím ale myslím že tohle je standard 3D fotka. Dostaly jsme 3 a na každé je v trochu jiné pozici. No podle toho co nám teď Pan doktor říkal tak teď fakt tipujou podle toho hrbolku (kluci ho mají jinak a holky taky) takhle jsem to pochopila já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.6.18 23:23

@Deniszja to je krasna fotka:)takhle to vypada standardne na 1.screeningu nebo tj nejaky lepsi UTZ?(ptam se asi blbe ale nikdy jsem nic podobnyho neabsolvovala)
prave si myslim,ze kdyz tipujou tak u kluka tj asi jasnejsi driv (ale nevim no)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.18 07:03

Ahoj vsem,
Moc gratulujem k srdiecku:)
Holky resite uz porodnici?:))))
Nam potvrdili termin na 13.1. 2019 ale bude to asi o nieco drive:)
A co rodina uz ste oznamovali radostnu spravu?

• Citovat
  • Upravit
60
30.6.18 09:28

Ja porodnici resit nemusim, mam nejbliz Breclav, tam se neregistrujei, prvni jsem rodila v Brne :dance: rodina to vi od asi 8 tydne, a to jen protoze pracuju se segrou a delam tezsi praci tak jsem to musela rict reditelovi, takze ji jsem to rekla driv at to ma ode me ane od nej :mrgreen: no a timpadem to vedela cela rodina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.6.18 12:48

Ahoj holky. Jsem tu nová a momentálně v 10.týdnu těhotenství. Čekám už druhé mimco, doma mám holčičku 2 roky. Co jsem tu procitala příspěvky, tak nevolnosti tu nejsou žádná novinka :D . Mám celodenní :? . S dvouletou cacorkou je to celkem mazec, odpočívat se mi fakt nepovede :lol: . Jinak bříško už začíná vykukovat a to v 1.těhotenství do 25.týdne nikdo nic netušil :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.6.18 13:59

@Kamik28 Ahoj, tak to máme stejně :) Taky mám doma dvouletou slečnu a furt bliju jak alík. :D a teď jsem 10+6. Tak držím palce, ať všechno běží jak má. :srdce:

@Deniszja To je moc hezký :) to je supr, že sis to užila a všechno vypadá ok :palec:

My přemýšlíme, že se necháme překvapit a nenecháme si to říct, uvidíme, jestli to vydžíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.6.18 14:09

Já teda nezvracim, ale energie nulová a nemůžu nic sníst. I tobě přeju ať vše klape .. a jinak se můžu přidat s tím, ze nechceme vědět co to bude a necháme se překvapit..ikdyz u nás už je to možné dane . Přítel je že 6 kluků a zatím všichni co mají rodiny, tak mají potomky holčičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.6.18 15:05

@Kamik28 No to je úplně stejně naprd. :hug: Už jste to malé řekli? My jsme tak nějak museli, protože pláče vždycky když zvracím, myslí si, že jsem nemocná, chuděrka. :D Tak třeba budete první, kdo to prolomí. Mně se líbí, že to je takový poslední překvapení, co dneska člověk má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.18 19:41

A co jmena uz ste resili?:-)

• Citovat
  • Upravit
15
30.6.18 20:41

Malé jsme to řekli, akorát, že ona na svůj věk velmi dobře mluví a když byla u prababicky, tak měla povidaci :lol: . Pak se mě všichni ptali, jestli je to pravda a já musela kecat, že si to malá vymyslí, jelikož to nechci říkat dřív než po 12.tydnu :) jsem zvědavá, jak bude nebo nebude žárlit, když je teď mazánek :D . Bylo by fajn mít párecek, ale nepředpokládáme to :D mně je to vcelku jedno, hlavně aby bylo zdravé mimco ;) hlavně ať tobě přejde to zvracení, musí to být dost náročný. :( o jménech jsme mluvili, ale zatím je shoda jen v klucicim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
1.7.18 13:02

Holky mate nejaky osvedceny pripravky, ktere by pomohly na nevolnost? Budu mit dovolenou a doufam ze mi nebude zle:/ uz jsem koukala ma „cestovni lizatka“ tak aspon trochu se „pojistit“ … :nevim: jestli vubec neco takoveho je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
1.7.18 21:31

@Kamik28 jejda :D Taky se trochu bojím, jak to bude se žárlením. Zatím je v klidu, ale nejsem si jistá, že si uvědomuje, že s nám to miminko bude pořád :D Chci koupit nějakou knížku, kamarádka měla pro starší děcko nějakou jakože pohádku o nějakým zajíčkovi, kterýmu se měl narodit sourozenec, a je tam jak mamince roste břicho, a pak se narodí a zajíček je velkej brácha a pomáhá rodičům, a jakože se tam vysvětlovalo, že miminko často pláče, a že je potřeba se o něj starat a musí se na něj opatrně, ale že rodiče zajíčka pořád milujou a vůbec :mrgreen: jakože příprava na sourozence, aby to enbyl takovej šok. tak uvdíme. :) Taky je nám to víceméně jedno, co to bude. Jména jsme ještě moc neřešili, nechci nic zakřiknout, a času ještě je…

@Ivule86 mně pomáhá zázvorovej čaj, hodně silnej. není moc dobrej, ale pak se mi trochu uleví. Není to stoprocentní, ale aspoň něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.7.18 21:56

Tak to když zjistíš, jak se ta knížka jmenuje, tak určitě napiš. Malá miluje knížky a tohle vážně zní, jako super příprava na sourozence ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
2.7.18 08:18

@EscapistV Užila :) Na tom obyč ultrazvuku toho moc nenakoukáš mi přijde.. Ale na tom 3D jde vše krásně rozpoznat :) Jinak s tím pohlavím, já ani přítel by jsme to nevydržely takže tě obdivuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
2.7.18 08:21

@Ivule86 Mě ty lízátka pomáhají, moc dobrá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí