Termín porodu - Leden 2019

• Fotoalbum (97)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
12.7.18 11:03

@1990Nena Ahoj, já mám TP taky 6.1.2019 a rodit budu v Brně, tak se třeba potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.7.18 11:17

Nebo muzeme nekdy na kafe, kdyz budeme mit stejne velky bricha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.7.18 11:23

@Kačka Pekáčková Ahoj já jsem z Prahy.jsem prvorodička,Vinohrady mám nejblíž ale registrovat se budu nejspíš v Motole. U mě menší nemocnice nepřipadá v úvahu (mám sama příliš mnoho komplikací a dle NT teď i rizika a mamka i babička měly hodně komplikované porody kde šlo fakt o život matky.).sice dnes je medicína dal než před 30lety ale i tak.navíc jsem zdravotník a původní zaměstnanec Motola,byla jsem tam i letos na odstranění štítné žlázy a jinam bych už nešla.Je to sice továrna a doktoři jsou unavení a často přepracování ale zato velmi zkušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
12.7.18 11:28

@1990Nena Já žádný zatím moc nemám, ale co není může za chvílu být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.7.18 11:46

@Nikollllka tak to zavidim, ja jsem jak v 6mesici :zed:

Klidne dej kdyztak vedet :D

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.7.18 14:57

@1990Nena nejsi v tom sama :D. Ja mám břicho jako moje kamarádka měla v 5.měsíci :D :palec:. Když jsme si posílali fotky, docela jsem se nasmála.
@Ariak něco jsem o tom, co ti z testů vyšlo dnes četla na netu a jsou různé možnosti, ale musíš myslet pozitivně, a já ti moc přeju aby ti to dobře dopadlo :srdce: !!!
Příroda je mocná :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
12.7.18 16:16

@Brilliance jasně,díky.A k tomu břichu..taky. už se valím:)A včera na tom screeningu speed mnou byly slečny do kterých bych vůbec těhotenství neřekla.mě už občas pustí někdo v mhd sednout????.mam teď poslední sukni do které se vejdu.nahoře mam 4 kg a to dneska teprv končím 1.trimestr .takže rozhodně v tom nejste samy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.7.18 19:03

@Brilliance @Ariak holky to jsem fakt rada :mrgreen: ja byla ted na veceri s kamoskou co je mesic prede mnou a mame stejny bricha :think: :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.7.18 20:06

@1990Nena jé ty se máš, že máš kámošku, co je taky těhotná :-). Já kolem sebe nemám nikoho, jen kolegyně z práce nedávno porodila, ale teď už má plné ruce práce s miminkem :-).
@Ariak @1990Nena jinak bříška je divné, že máme tak velké co? :-D přitom ty miminka jsou ještě takové prďolové malinký :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.7.18 21:47

@Brilliance jojo :nevim: maji sotva 10cm a uz si delaji tak velky naroky ma zivotni prostor :mrgreen: Jsem ted u mamky na vikend… ma takovou malinkou vanu… a musim vam rict, ze se tam uz sotva vejdu, hlavne sedet a ohybat se pres to bricho je cim dal neprijemnejsi :think: a bude hur! O hodne hur!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.7.18 22:08

@1990Nena já mám takovýho psího ďábla a vždycky jsme spolu dračili :cert: :lol: , ale poslední dobou, přesně jak píšeš je to nepříjemné se ohýbat :zed: :? Tak blbneme opatrněji :mrgreen:
A bude to, jak říkáš horší se vším :roll: :P :D nejvíc se děsím toho, až si přes břicho nenazuju boty a nebo neuvidím na svojí :kytka: :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.7.18 22:21

@1990Nena @Brilliance to vyskočilo teď a pak se bude zvětšovat pomalejc, tak jsem to měla u prvního těhotenství :D ostatní vás doženou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.7.18 07:14

@EscapistV tak to jsem zvedava :lol: @Brilliance mam stejne obavy :think: neoblecu si ponozky, nezavazu boty a neoholim se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.7.18 07:56

@Brilliance a copak máš za psa?my máme doma výmara (1,5roku) a to už je podes sám od sebe,ma furt strašně energie.teď už se taky občas bojím když se rozeběhne a zapomíná brzdit.reflexně si teď strkám ruce před břicho ale stejně musím furt dávat pozor.to naše 30kg princezna je totiž hrozný střevo:).dřív jsem s ní tak 3× týdne běhala desítku,teď už nebeham,tak je chudák taková málo unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.7.18 07:57

Tak už jsem zvědavá jak bude příští rok hlídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí