Poradna duly
Jana Čurdová
@1990Nena Ahoj, já mám TP taky 6.1.2019 a rodit budu v Brně, tak se třeba potkáme.
Nebo muzeme nekdy na kafe, kdyz budeme mit stejne velky bricha ![]()
@Kačka Pekáčková Ahoj já jsem z Prahy.jsem prvorodička,Vinohrady mám nejblíž ale registrovat se budu nejspíš v Motole. U mě menší nemocnice nepřipadá v úvahu (mám sama příliš mnoho komplikací a dle NT teď i rizika a mamka i babička měly hodně komplikované porody kde šlo fakt o život matky.).sice dnes je medicína dal než před 30lety ale i tak.navíc jsem zdravotník a původní zaměstnanec Motola,byla jsem tam i letos na odstranění štítné žlázy a jinam bych už nešla.Je to sice továrna a doktoři jsou unavení a často přepracování ale zato velmi zkušení.
@1990Nena Já žádný zatím moc nemám, ale co není může za chvílu být ![]()
@1990Nena nejsi v tom sama
. Ja mám břicho jako moje kamarádka měla v 5.měsíci
. Když jsme si posílali fotky, docela jsem se nasmála.
@Ariak něco jsem o tom, co ti z testů vyšlo dnes četla na netu a jsou různé možnosti, ale musíš myslet pozitivně, a já ti moc přeju aby ti to dobře dopadlo
!!!
Příroda je mocná
![]()
@Brilliance jasně,díky.A k tomu břichu..taky. už se valím:)A včera na tom screeningu speed mnou byly slečny do kterých bych vůbec těhotenství neřekla.mě už občas pustí někdo v mhd sednout????.mam teď poslední sukni do které se vejdu.nahoře mam 4 kg a to dneska teprv končím 1.trimestr .takže rozhodně v tom nejste samy. ![]()
@Brilliance @Ariak holky to jsem fakt rada
ja byla ted na veceri s kamoskou co je mesic prede mnou a mame stejny bricha
![]()
@1990Nena jé ty se máš, že máš kámošku, co je taky těhotná
. Já kolem sebe nemám nikoho, jen kolegyně z práce nedávno porodila, ale teď už má plné ruce práce s miminkem
.
@Ariak @1990Nena jinak bříška je divné, že máme tak velké co?
přitom ty miminka jsou ještě takové prďolové malinký ![]()
@Brilliance jojo
maji sotva 10cm a uz si delaji tak velky naroky ma zivotni prostor
Jsem ted u mamky na vikend… ma takovou malinkou vanu… a musim vam rict, ze se tam uz sotva vejdu, hlavne sedet a ohybat se pres to bricho je cim dal neprijemnejsi
a bude hur! O hodne hur!
@1990Nena já mám takovýho psího ďábla a vždycky jsme spolu dračili
, ale poslední dobou, přesně jak píšeš je to nepříjemné se ohýbat
Tak blbneme opatrněji ![]()
A bude to, jak říkáš horší se vším
nejvíc se děsím toho, až si přes břicho nenazuju boty a nebo neuvidím na svojí
![]()
@1990Nena @Brilliance to vyskočilo teď a pak se bude zvětšovat pomalejc, tak jsem to měla u prvního těhotenství
ostatní vás doženou. ![]()
@EscapistV tak to jsem zvedava
@Brilliance mam stejne obavy
neoblecu si ponozky, nezavazu boty a neoholim se ![]()
@Brilliance a copak máš za psa?my máme doma výmara (1,5roku) a to už je podes sám od sebe,ma furt strašně energie.teď už se taky občas bojím když se rozeběhne a zapomíná brzdit.reflexně si teď strkám ruce před břicho ale stejně musím furt dávat pozor.to naše 30kg princezna je totiž hrozný střevo:).dřív jsem s ní tak 3× týdne běhala desítku,teď už nebeham,tak je chudák taková málo unavená…