Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
20.7.18 08:34

@Ainah ja mam 38 a podle doktoru to vypada na kluka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.7.18 09:59

Tak u nás je to jinak. Můj muž si strašně přeje holčičku a o chlapečkovi nechce ani slyšet :D tak jsem moc zvědavá jestli se to 25.7. dozvíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
20.7.18 09:59

Někde jsem četla, že do hodnoty 50 je to kluk a nad 50 holka :nevim:
My pohlaví taky zatím nevíme, takže nemůžu z vlastní zkušenosti posoudit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.7.18 09:12

ja cetla jinou diskuzi tady na emiminu, ktera se toho tykala a ve vetsine pripadu to sedelo, tak uvidime :) pritel uz dceru ma, ja bych chtela kluka, predbezne to tak vypada, tak jsem zvedava zda bude nebo nee :) hlavne at jsou vsechna mimca zdrava :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.18 10:21

Holky a kde jste ty hodnoty vycetly? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
21.7.18 12:49

@Kačka Pekáčková máš to napsané v papirech od prvního screeningu hodnoty hCG :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.7.18 12:42

@Kačka Pekáčková Já jsem třeba dostala papír na screeningu a tam nic takového taky není :? Papíry s výsledky krve posílaly rovnou mému gyn. Takže taky vůbec nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.7.18 12:49

@Deniszja měla jsem to stejně. Zítra jdu na kontrolu, tak si o výsledky řeknu. Však jsem za to platila já. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.7.18 12:54

@Anett97 Taky jsem nad tím přemýšlela,ja jdu ve středu tak to asi taky zkusím. Když jsem tam byla naposledy tak už ty výsledky měl ale já o žádných hodnotách nevěděla tak jsem ani nic nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.7.18 12:16

Nam po screeningu mudr. sdelil ze cekame chlapecka, pro zajimavost jsem se ted divala do lekarske zpravy na hodnoty hcg a mam 20,80 IU takze mozna na tom neco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.7.18 12:42

@Deniszja tak jsem s ním mluvila a říkal že to slyšel poprvé :D koukal se radši na Utz a řekl že to bude asi kluk. Že to vypadá na pindika. :srdce: Ale že z Hcg se to zjistit snad neda :D takže zase uvidím malého až 22.8. To jdeme na velký UTZ do KV ve 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 13:03

@Anett97 No mě právě už utz nedělá.. Změří mi břicho, zváží mě a změří tlak a to je celé tak nevím… Co jsem tak četla na ostatních diskuzích tak utz normálně jiní gyn. dělají. Na screeningu nám řekly že to vypadá na holku ale jisté to není.Ja se kolem 20.8 budu do KV teprve objednávat počítám že mě vezmou až někdy začátkem září, takže si ještě počkám. Kdyby to aspoň víc utikalo, jsem strašně zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.7.18 13:10

@Deniszja mě dělá pokaždé 8o hlavně ho chci po tom měsíci vidět ne. Pokaždé chci i fotku. Si neumím představit že bych ho po měsíci ani neviděla. Jinak taky klasika. Zváží mě, kontrola moci a pak pěkně na Utz na srdíčko a koukáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.18 13:19

Jsem zadne papiry, krom fotky z UTZ od doktora nedostala. Hold si budu muset počkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
23.7.18 13:24

@Anett97 Tak to je paráda takhle bych to taky chtěla mít. Kamarádka je taky těhotná a obě máme stejného gyn. A u obou to probíhá stejně každá kontrola bez utz. Ona už je v 7.měs a je zvyklá ani se nebojí už má pohyby ale já jsem s toho hotová, vůbec nevím jak to tam vypadá :nevim: Už se těším až se prcek začne hýbat ať jsem taky aspoň trochu v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí