Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás je to jinak. Můj muž si strašně přeje holčičku a o chlapečkovi nechce ani slyšet
tak jsem moc zvědavá jestli se to 25.7. dozvíme ![]()
Někde jsem četla, že do hodnoty 50 je to kluk a nad 50 holka ![]()
My pohlaví taky zatím nevíme, takže nemůžu z vlastní zkušenosti posoudit ![]()
ja cetla jinou diskuzi tady na emiminu, ktera se toho tykala a ve vetsine pripadu to sedelo, tak uvidime
pritel uz dceru ma, ja bych chtela kluka, predbezne to tak vypada, tak jsem zvedava zda bude nebo nee
hlavne at jsou vsechna mimca zdrava
![]()
@Kačka Pekáčková máš to napsané v papirech od prvního screeningu hodnoty hCG ![]()
@Kačka Pekáčková Já jsem třeba dostala papír na screeningu a tam nic takového taky není
Papíry s výsledky krve posílaly rovnou mému gyn. Takže taky vůbec nevím…
@Deniszja měla jsem to stejně. Zítra jdu na kontrolu, tak si o výsledky řeknu. Však jsem za to platila já. ![]()
@Anett97 Taky jsem nad tím přemýšlela,ja jdu ve středu tak to asi taky zkusím. Když jsem tam byla naposledy tak už ty výsledky měl ale já o žádných hodnotách nevěděla tak jsem ani nic nechtěla…
Nam po screeningu mudr. sdelil ze cekame chlapecka, pro zajimavost jsem se ted divala do lekarske zpravy na hodnoty hcg a mam 20,80 IU takze mozna na tom neco bude ![]()
@Deniszja tak jsem s ním mluvila a říkal že to slyšel poprvé
koukal se radši na Utz a řekl že to bude asi kluk. Že to vypadá na pindika.
Ale že z Hcg se to zjistit snad neda
takže zase uvidím malého až 22.8. To jdeme na velký UTZ do KV ve 21tt
@Anett97 No mě právě už utz nedělá.. Změří mi břicho, zváží mě a změří tlak a to je celé tak nevím… Co jsem tak četla na ostatních diskuzích tak utz normálně jiní gyn. dělají. Na screeningu nám řekly že to vypadá na holku ale jisté to není.Ja se kolem 20.8 budu do KV teprve objednávat počítám že mě vezmou až někdy začátkem září, takže si ještě počkám. Kdyby to aspoň víc utikalo, jsem strašně zvědavá ![]()
@Deniszja mě dělá pokaždé
hlavně ho chci po tom měsíci vidět ne. Pokaždé chci i fotku. Si neumím představit že bych ho po měsíci ani neviděla. Jinak taky klasika. Zváží mě, kontrola moci a pak pěkně na Utz na srdíčko a koukáme.
Jsem zadne papiry, krom fotky z UTZ od doktora nedostala. Hold si budu muset počkat ![]()
@Anett97 Tak to je paráda takhle bych to taky chtěla mít. Kamarádka je taky těhotná a obě máme stejného gyn. A u obou to probíhá stejně každá kontrola bez utz. Ona už je v 7.měs a je zvyklá ani se nebojí už má pohyby ale já jsem s toho hotová, vůbec nevím jak to tam vypadá
Už se těším až se prcek začne hýbat ať jsem taky aspoň trochu v klidu ![]()