Poradna duly
Jana Čurdová
@Ariak tak to uz mas poradny brisko, myslim oproti me
. no prave, radsi jsem kupovala az ted abych se do nich dostala s doufam ze dostanu i potom
velikost mam normalne tak 38;) jsem z Hradce Kr a kupovala jsem v Pardubicich v AFI
Příspěvek upraven 03.08.18 v 10:32
@Ainah to ne…to jsou pracovni… a ja mivala v pase pred tehu 60cm..takze mam pocit ze pandero mam poradny
@Ariak nemáš máš krásné bříško ☺ koukni na net na tehu šaty mají krásné
Tak vcera konecne dorazil angel sound, kupovala jsem z druhe roky a i s postou byl do dvou dni doma
a dnes rano jsem konecne poslouchala
kolikrat mam obavy jestli se neco nedeje, tak jsem ted trochu klidnejsi ![]()
@Ivule86 taky ho mám poslouchám srdíčko od 11tt jsem vždycky mnohem klidnější když ho slyším a mimi je snad v pořádku ☺ chodím na kontroly co 4 týdny tak je to dlouhá doba pro me čekat kolik tě stal angelsounds?
Ahoj holky, už cítíte někdo pohyby? Já jsem teprve 16. Týden, ale už týden je cítím. Ano, vím, že je brzy, sama bych si ťukala na čelo, kdyby, to někdo jiný dříve tvrdil. Jsou velmi slaboučké. ![]()
@Prtulak píše:
Ahoj holky, už cítíte někdo pohyby? Já jsem teprve 16. Týden, ale už týden je cítím. Ano, vím, že je brzy, sama bych si ťukala na čelo, kdyby, to někdo jiný dříve tvrdil. Jsou velmi slaboučké.
Ahoj, včera jsem cítila poprvé
jsem v 18tt a nejdříve jsem myslela že se mi to jenom zdá ale pak mi došlo že se něco děje
Mám s toho strašnou radost ![]()
@Deniszja jee, tak to je super. Já stále pochybovala, ale je to tak. Taky mám radost ![]()
Já už taky občas cítím pohyby, jsem 18tt
a břicho zatím žádný ![]()
@Nikollllka břicho žádný? No, to já už ho moc neschovám, ale je to poprvé, co mi větší břicho nevadí ![]()
@Prtulak Já vypadám spíš tlustě, než těhotně
Ale teď už to půjde rychleji si myslím
Břicho nebřicho, havně ať je miminko v pořádku ![]()
@Nikollllka Já už mám buben jak v 7 měs. Ale už taky skoro nic neobleču..
Máš pravdu hlavní je aby mimi bylo v pořádku
@Nikollllka přesně, hlavně ať vše probíhá tak jak má. Manže mi říkal „neviděla jsi můj kopačák.?“ a kouká mi na břicho, fakt vtipálek
![]()
@Deniszja já se děsím toho, až přijde čas na kalhoty,
s těma šatama je to jednoduchý a zároveň dost zrádný ![]()