Poradna duly
Jana Čurdová
@Prtulak Asi tak… Ale co kdyby jen kalhoty ale trička a halenky a bundy ten samej problém… Všude mi leze pupek zespoda ![]()
@Ainah i s postou 700,– ctyri mesice stary … shanela jsem hlavne nekoho kdo by poslal postou
porad tam s sebou mrska takze jak ted ctu, ze pomalu citite pohyby si asi uziju ![]()
@Prtulak u nas si zase delaji srandu, ze za me pribira pritel
![]()
@Deniszja no já mám stále zhruba mínus čtyři kila, takže tím, že jsem něco zhubla, tak mi to vlastně ještě pořád docela je. Do práce nechodím, takže nemám takovou spotřebu oblečení a točím dokola to co mi zatím je.
@Ivule86 manžel má taky pocit, že přibírá za mě. Teď přišel s teorií, že do porodu musí zhubnout 5 kilo, (je sportovec a má normální postavu) protože je prý dokázáno, že chlapi s příchodem dítěte těch 5kg přiberou
![]()
@Ivule86 Přítel taky přibírá
Občas mi přijde jako by byl těhotnej on ![]()
Příspěvek upraven 05.08.18 v 12:22
@Prtulak Taky jsem teď doma naštěstí takže spotřeba oblečení není tak velká. Ale kdybych do práce chodila nevím co bych nosila ![]()
nenechávají nás v tom samotné
@Deniszja no já pracuji v „uniformě“ takže já bych musela fasovat novou.
![]()
Přítel mi ze srandy říkal, že mi pořídí triko Jsem těhotná, ne tlustá! ![]()
Jinak máte pejsky? Chovají se k vám jinak? Říká se, že pes to pozná dřív, než to zjistí ženská sama. My máme fenu stafbula, ale nepříjde mi, že by o něčem věděla, chová se pořád stejně ![]()
@Prtulak To je pravda aspoň netloustnu jen já
@Nikollllka Taky máme fenku jezevčíka a přijde mi že žádná změna…
@Nikollllka my máme taky fenu vymara a nepřijde mi,že by byla menší střevo (akorát je dost pubertální).je pravda,že po hárání měla falešku (což prý maj když vycítí,že panička je těhotná)..ale jinak nic.
@Deniszja @Ariak Tak kdo ví jestli je to tak funguje
Naše zkouší akorát moji trpělivost
Je pravda, že naše po hárání musela na kastraci kvůli zánětu dělohy, ale nemyslím si, že by to mělo spojitost se mnou (i když předtím vždy v pohodě) ![]()
A kdy máte další kontrolu? Ja byla 30.7. v poradně a teď půjdu 27.8. na druhý screening. Už se nemůžeme dočkat až nám řeknou pohlaví ![]()
@Nikollllka nám už tvrdí od 12. týdne že to bude kluk.Na poslední kontrole před týdnem taky.na další kontrolu jdu 31.8.,ale velký ultrazvuk a genetiku mám v Motole (jsem trochu problémová pacientka) 6.9.
dost mi pomáhá angel sound (pohyby zatím necítím,tak aspoň poslouchám srdíčko..ikdyz já vlastně ani nevím jak si ty pohyby miminka představit..jako prvorodicka)
@Nikollllka já byla 13.7. a další kontrola 22.8., taky se těším na pohlaví, nějak nevím proč, ale vůbec „nepřipouštím“ holku. Ale je mi to jedno, je to naše první.
@Ariak já je cítím jako takové šimrání, něco jako kdyby mi uvnitř proplouvala rybička, nedá se to moc popsat. Zatím je to velmi slabé.
@Ariak @Prtulak Angelsounds mám taky, ale pohyby cítím už od konce 17tt a teď od víkendu jdou vidět už i přes břicho (naše je to taky první). Prvně to bylo takový šimrání, pak takový jakoby bublinky, a pak jak když máte větry, ale ven nic nejde
My pohlaví vůbec nevíme, na utz se pěkně schovává ![]()
@Nikollllka Do poradny jdu 15.8 a na utz si počkám až na 2 screening 22.8 a tam už nám taky snad řeknou pohlaví. Já si zase myslím podvědomě že to bude holka už od začátku, i nám to řekl Dr. že to tak vypadá tak jsem zvědavá. Samozřejmě že kluk bude taky fajn. Jinak ty pohyby cítím cca 3-4 den a vážně mi to přišlo tak jak to popisuješ jinak se to asi ani popsat nedá.. Ale ještě pořád nejdou vidět ani cítit na ruku..