Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
6.8.18 09:40

@Ariak Angel sound je super, já bych se bez něj asi zbláznila. To čekání na kontroly je opravdu hrozný. Aspoň tohle člověka uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.8.18 10:48

@Deniszja Já si prvně myslela kluka a teď holku, takže těžko říct (pohlaví je mi jedno). Jinak na Angelsounds taky nedám dopustit :palec: i když pohyby cítím a někdy vidět jsou, tak to ještě není pravidelný :think:

A mluvíte na břicho? Já teda moc ne, nevím, co bych mu měla říkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.8.18 11:30

@Nikollllka Zatím moc nemluvím připadám si u toho jak trouba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.8.18 13:36

@Nikollllka já teda někdy mluvím, ale možná je to tím, že nechodím do práce tak mám na takovýhle „kraviny“ čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.18 16:26

@Prtulak joo pritel je taky sportovni postavy, chodi posilovat, takze ma siroky ramena, ruce, zadek zadny jen brisko ted vykukuje :D ale presne vim z ceho, chodi na smeny a miluje sladky … @Denisja .. tak jeste ze jsme si to takhle rozdelili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.18 16:29

@Prtulak to se mate, ja pristi tyden porad, druhy UTZ zacatkem zari, mame to podobne, nepripoustime si holku, i kdyz samozrejme nevadi, zatim nam kluka rekli, ale beru s rezervou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.8.18 16:32

Holky kdy jdete na druhý velký utz? Já jsem objenaná až na 28.8. Myslela jsem, že se chodí ve 20tt, ale to já budu už 22tt? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.18 16:33

@Deniszja ja jdu take 15. do poradny :lol: ale na druhy screening dle predbezneho planu asi az v zari :think: to nevydrzim, u nas se tak nejak pocita s klukem, i kdyz by nemel co dedit po sestrence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
6.8.18 16:36

@Ivule86 Já du taky 15 do poradny a v září na druhý screening :D a o pohlaví ani nemluvím už se nemůžu dočkat až nám to řeknou já di myslím,že holka manžel zase že další kluk tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
6.8.18 16:37

@miluver dělá se to od 20 do 23tt záleží na mudr kdy tě odešle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.18 16:37

@miluver vychazi mi to na 21 tt .. taky nas napinaji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.18 16:40

@Ainah tak to nam krasne vyslo :lol: tak jsem zvedava co si za ten mesic povime, jak nam ty tipy na pohlavi vyjdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
6.8.18 16:44

@Ivule86 Tak já napnutá moc nejsem ;) , my už 3 týdny víme, že máme pindíka :lol: :lol: :srdce: ale koukám, že holky píšou do 23tt tak to je v limitu ještě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.8.18 17:18

@Ivule86 mě bylo dost dlouho špatně, takže mi manžel dělal svačinky i v noci a sám pořád něco ujídal, na což není stavěný, no na pohlaví budu čekat asi až do září :lol: @miluver ja jdu až v září, to budu asi 21+2
Holky a řeknete ostatním - rodině a kamarádům až se budou ptát, jestli je to holka nebo kluk? :lol: já bych je nejradši napínala, zatím mě baví ty řeči, jak si je každej jistej, že to bude právě holka nebo rozhodně kluk :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.8.18 18:50

@Prtulak Hm, my budeme muset, protože bych svoji rodinu nevydržela poslouchat :think: :D

Já jdu na UTZ 27.8. a taky budu 22tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital