Poradna duly
Jana Čurdová
@Ariak Angel sound je super, já bych se bez něj asi zbláznila. To čekání na kontroly je opravdu hrozný. Aspoň tohle člověka uklidní.
@Deniszja Já si prvně myslela kluka a teď holku, takže těžko říct (pohlaví je mi jedno). Jinak na Angelsounds taky nedám dopustit
i když pohyby cítím a někdy vidět jsou, tak to ještě není pravidelný ![]()
A mluvíte na břicho? Já teda moc ne, nevím, co bych mu měla říkat ![]()
@Nikollllka já teda někdy mluvím, ale možná je to tím, že nechodím do práce tak mám na takovýhle „kraviny“ čas ![]()
@Prtulak joo pritel je taky sportovni postavy, chodi posilovat, takze ma siroky ramena, ruce, zadek zadny jen brisko ted vykukuje
ale presne vim z ceho, chodi na smeny a miluje sladky … @Denisja .. tak jeste ze jsme si to takhle rozdelili ![]()
@Prtulak to se mate, ja pristi tyden porad, druhy UTZ zacatkem zari, mame to podobne, nepripoustime si holku, i kdyz samozrejme nevadi, zatim nam kluka rekli, ale beru s rezervou ![]()
Holky kdy jdete na druhý velký utz? Já jsem objenaná až na 28.8. Myslela jsem, že se chodí ve 20tt, ale to já budu už 22tt? ![]()
@Deniszja ja jdu take 15. do poradny
ale na druhy screening dle predbezneho planu asi az v zari
to nevydrzim, u nas se tak nejak pocita s klukem, i kdyz by nemel co dedit po sestrence ![]()
@Ivule86 Já du taky 15 do poradny a v září na druhý screening
a o pohlaví ani nemluvím už se nemůžu dočkat až nám to řeknou já di myslím,že holka manžel zase že další kluk tak jsem zvědavá ![]()
@miluver dělá se to od 20 do 23tt záleží na mudr kdy tě odešle ![]()
@Ainah tak to nam krasne vyslo
tak jsem zvedava co si za ten mesic povime, jak nam ty tipy na pohlavi vyjdou ![]()
@Ivule86 Tak já napnutá moc nejsem
, my už 3 týdny víme, že máme pindíka
ale koukám, že holky píšou do 23tt tak to je v limitu ještě ![]()
@Ivule86 mě bylo dost dlouho špatně, takže mi manžel dělal svačinky i v noci a sám pořád něco ujídal, na což není stavěný, no na pohlaví budu čekat asi až do září
@miluver ja jdu až v září, to budu asi 21+2
Holky a řeknete ostatním - rodině a kamarádům až se budou ptát, jestli je to holka nebo kluk?
já bych je nejradši napínala, zatím mě baví ty řeči, jak si je každej jistej, že to bude právě holka nebo rozhodně kluk
![]()
@Prtulak Hm, my budeme muset, protože bych svoji rodinu nevydržela poslouchat
![]()
Já jdu na UTZ 27.8. a taky budu 22tt ![]()