Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
6.8.18 19:37

@Prtulak Mě všichni tvrdí že jdu do kulata takže jsou všichni přesvědčený že to bude holka takže určitě řekneme ať už ty dohady neposlouchám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.8.18 19:42

@Ivule86 My to máme stejné :lol: Ségra má holku tak bysme taky dědily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.8.18 20:03

@Prtulak
@miluver @Denisja
@nikolllka tak u nas se babske rady zcela vymykaji, segre nic nebylo, plet pekna a maji holku, mne je zle plet nic moc (jako predtim), kyvadlo ukazuje kluka, sodu jsem nezkousela, nizky hcg..takze uvidime :lol: kazdopadne to bude prekvapko, zatim nevime presne tak rikame, ale az to bude potvrzeny tak si to nechame mozna pro sebe… fakt ze jsem tehotna vi doted jen par lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 10:56

Tak jsem dneska byla na další kontrole (chodím co tři týdny včetně UTZ) a pohlaví bohužel stále neznámé :D Tentokrát nás napínají jako kšandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.8.18 13:21

Ahoj holky :) prosím poraďte, jsem tedy jen v 17tt ale uz dva dny mám pocit,když jsem v klidu třeba po jídle nebo večer, jakoby se mi v podbrisku neco pomalu nafouklo a pak zase splasklo :nevim:
Jsem tehule poprvé tak nevim jestli to může být ono? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
8.8.18 18:40

@Veeruuu Ahoj Veru v těhotenství neboj se je to zcela normální :-) těhotenství je jedno velké překvapení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.8.18 21:01

@Ainah a myslíš že už by to mohly být pohyby? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.18 11:34

@Veeruuu Nejspíš to budou pohyby :palec: A nic jinyho necítíš? Mě to třeba přijde jako kdybych měla v podbřišku rybičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.8.18 12:20

@Veeruuu Je to brzy prvorodičky většinou cítí od 20tt první pohyby,ale možné to je záleží jak je mimisek velký a kolik máš plodové vody takže možné to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
9.8.18 13:43

@Veeruuu @Ainah Já čekám první a pohyby pociťuji od 17tt, teď v 19tt jdou vidět pohyby i na břiše. Každý těhotenství je jiný, mě třeba bolí v pobříšku a kamarádku vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
9.8.18 15:41

@Ainah Taky jsem prvorodička a cítím od 17+4tt a to nejsem zrovna štíhlá. U každého je to jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.8.18 19:18

@Nikollllka tak to je super a musím teda říct, že mě podbříšek taky pobolívá teď skoro každý den ;)
@Deniszja zatím nic jiného, jen tohle a hodně nepravidelně zatím jen pár dní :nevim: :palec: tak uvidíme jestli to bude častěji, už se těším až ho/ji ucítím :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
9.8.18 23:06

@Deniszja jo je to u každého jiné já sem teď 16+4tt druhé tehu a pohyby zatím necítím,ale mám angelsounds tak aspoň poslouchám srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
10.8.18 12:42

@Ainah Já angel sound používám taky, pohyby ještě nejsou pravidelně tak jsem ráda že ho mám. Myslela jsem že až budou pohyby tak už nebudu nervní a teď jsem možná ještě víc protože jak občas nic necítím tak si říkám jestli je všechno v pořádku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
10.8.18 17:24

Ahoj holky,
tak jsem skončila v nemocnici na pozorování. Zatím nic moc nevím, jen jsem měla nesnesitelný bolesti v podbříšku. Pravděpodobně jde o zánět ledvin a močáku - snad to není žádná infekce.
Miminko se hýbe a jinak vše okolo je prý taky v pořádku… Tak na nás myslete, ať nás brzo pustí domů :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí