Poradna duly
Jana Čurdová
@Prtulak Mě všichni tvrdí že jdu do kulata takže jsou všichni přesvědčený že to bude holka takže určitě řekneme ať už ty dohady neposlouchám ![]()
@Ivule86 My to máme stejné
Ségra má holku tak bysme taky dědily.
@Prtulak
@miluver @Denisja
@nikolllka tak u nas se babske rady zcela vymykaji, segre nic nebylo, plet pekna a maji holku, mne je zle plet nic moc (jako predtim), kyvadlo ukazuje kluka, sodu jsem nezkousela, nizky hcg..takze uvidime
kazdopadne to bude prekvapko, zatim nevime presne tak rikame, ale az to bude potvrzeny tak si to nechame mozna pro sebe… fakt ze jsem tehotna vi doted jen par lidi ![]()
Tak jsem dneska byla na další kontrole (chodím co tři týdny včetně UTZ) a pohlaví bohužel stále neznámé
Tentokrát nás napínají jako kšandy.
Ahoj holky
prosím poraďte, jsem tedy jen v 17tt ale uz dva dny mám pocit,když jsem v klidu třeba po jídle nebo večer, jakoby se mi v podbrisku neco pomalu nafouklo a pak zase splasklo ![]()
Jsem tehule poprvé tak nevim jestli to může být ono? ![]()
@Veeruuu Ahoj Veru v těhotenství neboj se je to zcela normální
těhotenství je jedno velké překvapení ![]()
@Veeruuu Nejspíš to budou pohyby
A nic jinyho necítíš? Mě to třeba přijde jako kdybych měla v podbřišku rybičku ![]()
@Veeruuu Je to brzy prvorodičky většinou cítí od 20tt první pohyby,ale možné to je záleží jak je mimisek velký a kolik máš plodové vody takže možné to je ![]()
@Veeruuu @Ainah Já čekám první a pohyby pociťuji od 17tt, teď v 19tt jdou vidět pohyby i na břiše. Každý těhotenství je jiný, mě třeba bolí v pobříšku a kamarádku vůbec ![]()
@Ainah Taky jsem prvorodička a cítím od 17+4tt a to nejsem zrovna štíhlá. U každého je to jinak..
@Nikollllka tak to je super a musím teda říct, že mě podbříšek taky pobolívá teď skoro každý den ![]()
@Deniszja zatím nic jiného, jen tohle a hodně nepravidelně zatím jen pár dní
tak uvidíme jestli to bude častěji, už se těším až ho/ji ucítím
![]()
@Deniszja jo je to u každého jiné já sem teď 16+4tt druhé tehu a pohyby zatím necítím,ale mám angelsounds tak aspoň poslouchám srdíčko ![]()
@Ainah Já angel sound používám taky, pohyby ještě nejsou pravidelně tak jsem ráda že ho mám. Myslela jsem že až budou pohyby tak už nebudu nervní a teď jsem možná ještě víc protože jak občas nic necítím tak si říkám jestli je všechno v pořádku. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem skončila v nemocnici na pozorování. Zatím nic moc nevím, jen jsem měla nesnesitelný bolesti v podbříšku. Pravděpodobně jde o zánět ledvin a močáku - snad to není žádná infekce.
Miminko se hýbe a jinak vše okolo je prý taky v pořádku… Tak na nás myslete, ať nás brzo pustí domů ![]()