Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
24.8.18 09:50

@Anett97 Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
24.8.18 13:02

Ahoj holky :) Potřebuji poradit, koupila jsem od známé samohoupací lehátko dala mi ho za dobrou cenu tak jsem nepřemýšlela a vzala ho. Lehátko je bez plastové výztuže zad je to jen taková ta silnější prověšená látka a až teď přemýšlím jestli je to teda dobrej nápad dávat tam miminko a od kdy vůbec? 8o Aby pak malou nebolela záda, to bych nerada.. :? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
24.8.18 19:07

Krásný večer,
přidávám se k ledňáčkům 2019 :) Čekám první mimčo s termínem 26.1.2019 a jsem dnes 17+6tt. Zatím netušíme jestli chlapeček , nebo holčička. Nějak se nám nechce ukázat na žádném ultrazvuku :) Druhý screening mám až 14.9. tak uvidíme. Jinak pupík zatím žádný, spíše večer vypadám, jak po svíčkové se šesti :lol: Musím říct, že po prvních skoro čtyřech měsících každodenních nevolností si to teď začínám užívat a uvidíme jestli už začnu přibírat. Zatím ani kilčo … Ale ono je mě dost i tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
24.8.18 20:55

@Anett97 moc gratuluju, další kluk do party :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dip
85
24.8.18 20:57

@Kesy2014 vítej, já mám termín 27.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
25.8.18 01:40

Ahoj všem, ráda se k přidám k ledňáčkům. Termín mám podle uzt 10.1. Čekáme první, celou dobu jsem přesvědčená o chlapečkovi, manžel má v rodině samé kluky, ale nakonec čekáme na 90% holčičku. Jsem dnes 20+2 ale na velký utz jdu až ve 22+0, jdete někdo taky tak pozdě? Doufám že bude vše v pořádku. Jinak jsem asi do 18tt každý den několikrát zvracela, takže jsem zhubla asi 6 kilo a od té doby se pořád držím, tak snad už moc nepřiberu. Jen ať už skončí ty vedra, s nízkým tlakem je to děs nezvládnu skoro nic dělat, když delší dobu stojím tak je mi slabo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
25.8.18 14:47

@sakasi vitej :)) ja mam termin 22.1. stale take nevime pohlavi a na druhy UTZ jdu 21+2 :nevim: porad verim v chlapecka tak uvidime, hlavne ze bude zdrave :srdce: ty vedra me teda taky nicila, posledni dobou mam vysoky tlak, tak se snazim byt v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
25.8.18 21:37

Ahoj, dotaz, včera v noci sem rychleji vstala z postele, šílená křeč v levé straně břicha, jak kdyby mě neco popraskalo, pak to bolelo a usnula jsem, od rána to trochu cítím…jsem v 21 tydnu a mám strach o malou, obvykle me přes den nakopne a dneska nic…jinak je vše v pořádku…mám to řešit, v pondělí jdu doktorovi na kontrolu, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.18 00:05

@KamilaDen mě se to v noci taky stává… třeba se rychle přetočím a tak silně mě zabolí (jakoby píchne) na jedný straně podbříšku… někde jsem četla, že to jsou vazy a že se takhle projevují hlavně v noci :think: :nevim:
Zatím malýho cítím i když ne pravidelně, takže jsem to moc neřešila, tak snad to budeš mít taky v pohodě ;) určitě bych se ale na kontrole zmínila,,.
Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
26.8.18 10:01

@Veeruuu
@KamilaDen. ..holky me se stalo neco podobneho, rychle jsem vstala z auta a najednou bolest v podbrisku :nevim: od ty doby nic …tak asi musime byt opatrnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.8.18 11:11

Díky, docela mě to vyděsilo, možná víc teda mužskýho než mě, jak jsem se chytla za břicho, zítra jdeme na kontrolu, tak se na tu potvůrku malou podíváme, jestli je ok, pokud teda zase nevystrčí prdku, jako na každém utz. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.18 11:34

@Ivule86 @KamilaDen koukejte, našla jsem ten článek kde se o tom zmiňují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.8.18 12:03

super, tak to bude ono…malá je nějak od té doby v klidu, cítím ji,ale hodně málo..tak snad jsem jí nějak neublížila, tou rychlostí, jak jsem se zvedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
26.8.18 17:39

@KamilaDen určitě to bude v pořádku a teď je třeba jen jinak natočená v bříšku ???? dej vědět co na to doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.8.18 07:57

Jasně dám…dneska ve 12 mě čeká kontrola, tak jen doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí