Poradna duly
Jana Čurdová
@petulkas to bude hezké překvapení,já jdu na kontrolu 11.9.malá se konečně rozhodla ukázat…takže super ![]()
@KamilaDen Ten klín mě taky zajímá přemýšlela jsem že ho koupím snad se ozve někdo kdo už bude mít vyzkoušeno ![]()
@Deniszja mě se právě moc líbí,řekla bych, že to není nic proti ničemu, má se dávat pod nebo nad , asi záleží na každé mamině, já do něj každopádně jdu, mám ho objednaný už…jen bojuju s těma chráničema…nevím,ale asi to pořídím, stejně tak řeším prostěradlo nepropustné, zda ano či ne… ![]()
@KamilaDen Mě přijde i dost praktickej kvůli tomu ublinkavani atd.. Asi do něj taky půjdu ale zase bych chtěla i hnízdo a tak si říkám jestli v ty postýlce toho nebude moc aby pak fungoval monitor ![]()
@petulkas no,ta naše malá byla dlouho jak povídal pan doktor schovaná,nechtěla se vůbec ukazovat, až teď teprve a ukázala i tu svou přednost, podle toho víme, že opravdu to bude holčička…každopádně, překvapení to bude úžasné…ať to je kluk nebo holka…
@Deniszja no, právě, taky nevím,ale co,asi nejjistější bude, matrace,na ní dát monitor dechu,pak prostěradlo nepropustné a chrániče, zkusím to a když tak uberu, prostě uvidím…tohle asi chce prostě vyzkoušet…
@KamilaDen no my by jsme raději holčičku, já už teda mám kluka i holku ale mám nového partnera a ten chce holčičku
a i když budu rodit potřetí tak se stejně bojím.. neměla jsem ty první dva moc jednoduchý ![]()
@petulkas ty joooo, tak to půjde už samo…to bude dobrý…tak to gratulace ke kupě dětí, je to rados,ale i starost…
@Deniszja Lauru mame doma a ted premyslime (pokud to bude holka) o Šarlotě ![]()
@Kačka Pekáčková Jee tak to je dobrý
Šarlotu jsem měla vymyšlenou už před těhotenstvím ale teď mě přítel rozhodlil tou Laurou obojí se mi moc líbí tak nevím co vybrat prý to nechá na mě ![]()
@Deniszja tak drzim palce, at se rozhodnes spravne ???? s Laurou je trochu potiz, ze to deti neumeji vyslovit, ale nedělám si iluze, ze by Sarlota byla lehci ????
Ahoj holky dneska mě čeká druhý screenning tak snad bude vše v pořádku a jen tak pro zajímavost jake se vam
Ahoj holky dneska mě čeká druhý screenning tak snad bude vše v pořádku a jen tak pro zajímavost jake se vam libi jména pro kluka?nemůžeme vybrat ???? hoďte nejakou inspiraci
@Ainah držím palce, ať vše dopadne na jedničku. Klučičí jména jsou oříšek
Hodně záleží na příjmení. Mně se líbí Alex, Fabián…moc jich nemám. ![]()