Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
29.8.18 19:08

@petulkas to bude hezké překvapení,já jdu na kontrolu 11.9.malá se konečně rozhodla ukázat…takže super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.8.18 19:21

@KamilaDen Ten klín mě taky zajímá přemýšlela jsem že ho koupím snad se ozve někdo kdo už bude mít vyzkoušeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.8.18 19:27

@Deniszja mě se právě moc líbí,řekla bych, že to není nic proti ničemu, má se dávat pod nebo nad , asi záleží na každé mamině, já do něj každopádně jdu, mám ho objednaný už…jen bojuju s těma chráničema…nevím,ale asi to pořídím, stejně tak řeším prostěradlo nepropustné, zda ano či ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.8.18 19:36

@KamilaDen taky bych ráda kdyby se ukázalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.8.18 19:39

@KamilaDen Mě přijde i dost praktickej kvůli tomu ublinkavani atd.. Asi do něj taky půjdu ale zase bych chtěla i hnízdo a tak si říkám jestli v ty postýlce toho nebude moc aby pak fungoval monitor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.8.18 19:39

@petulkas no,ta naše malá byla dlouho jak povídal pan doktor schovaná,nechtěla se vůbec ukazovat, až teď teprve a ukázala i tu svou přednost, podle toho víme, že opravdu to bude holčička…každopádně, překvapení to bude úžasné…ať to je kluk nebo holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.8.18 19:41

@Deniszja no, právě, taky nevím,ale co,asi nejjistější bude, matrace,na ní dát monitor dechu,pak prostěradlo nepropustné a chrániče, zkusím to a když tak uberu, prostě uvidím…tohle asi chce prostě vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.8.18 19:58

@KamilaDen no my by jsme raději holčičku, já už teda mám kluka i holku ale mám nového partnera a ten chce holčičku :) a i když budu rodit potřetí tak se stejně bojím.. neměla jsem ty první dva moc jednoduchý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.8.18 20:14

@petulkas ty joooo, tak to půjde už samo…to bude dobrý…tak to gratulace ke kupě dětí, je to rados,ale i starost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.18 20:51

@Deniszja Lauru mame doma a ted premyslime (pokud to bude holka) o Šarlotě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.8.18 21:36

@Kačka Pekáčková Jee tak to je dobrý :lol: Šarlotu jsem měla vymyšlenou už před těhotenstvím ale teď mě přítel rozhodlil tou Laurou obojí se mi moc líbí tak nevím co vybrat prý to nechá na mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.18 22:53

@Deniszja tak drzim palce, at se rozhodnes spravne ???? s Laurou je trochu potiz, ze to deti neumeji vyslovit, ale nedělám si iluze, ze by Sarlota byla lehci ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.8.18 09:22

Ahoj holky dneska mě čeká druhý screenning tak snad bude vše v pořádku a jen tak pro zajímavost jake se vam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
30.8.18 09:23

Ahoj holky dneska mě čeká druhý screenning tak snad bude vše v pořádku a jen tak pro zajímavost jake se vam libi jména pro kluka?nemůžeme vybrat ???? hoďte nejakou inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.18 10:39

@Ainah držím palce, ať vše dopadne na jedničku. Klučičí jména jsou oříšek :D Hodně záleží na příjmení. Mně se líbí Alex, Fabián…moc jich nemám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí