Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
5.9.18 11:27

@Kesy2014 jee, my taky první a také z dovolené a termín mám 22.1. :). Z jakých krajů jste si dáreček přivezli? Já cítím pohyby už hodně dlouho, ale ničím se nestresuj… Nejvíc je cítím v klidu vleže na zádech @KamilaDen to už máš velkou holku, já doufám, že roste „tabulkově“ ani málo ani moc. Manžel má taky skoro dva metry. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 11:34

@Prtulak jo,je tabulková,akorát doktor říkal, že bude větší, teď má o 5 cm víc, takže máme 25 cm a 400g aktuálně, příští týden mě čeká kontrola…snad neporoste hoodněěě do výšky…ale co, jak říká, hlavně,ať je zdravá,taky si ze mě začala dělat kopací míč, taky pohyby cítím nejvíc na zádech a včera teda asi běhala nějaké závody nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.18 11:46

@KamilaDen to je samozřejmost, hlavně ať jsou zdraví. :srdce: já jdu příští týden na screening, tak jsem zvědavá. Jo taky si někdy říkám, že tam má snad párty. :lol: Ale je dobrý mít pravidelně info, že tam je. Asi dvakrát už mě pohybama překvapil co se týče intenzity, jinak je to zatím ještě příjemný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 11:51

@Prtulak mám to stejně, ta intenzita není tak hrozná a já mám prý i tu placentu na břichu nějak přímo- říkal mi doktor a funguje mi to jako mantinel…takže prý u mě to nebude tak intenzivní, i když mě to teda tak nepřijde…no uvidíme…každopádně věcí na řešení je pořád mraky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.18 11:57

@KamilaDen tyjo, já se do ničeho nemůžu přinutit, výběr kočárku jen pro mě za trest. No nemám vybrané nic, ani nábytek, natož nějaké doplňky … Možná podvědomě čekám na další kontrolu, zda bude vše ok. Nějak nevím, kde začít a tak jsem ještě nezačala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 12:09

@Prtulak to přijde samo, já začala u postýlky prostě a vše do ní, pak přebalovák i s vaničkou a pak to nějak pokračovalo už samo, o kočárku ani nemluvim, jedu do Prahy do špuntíka a nechám si poradit a vyzkouším si tam i ty kočárky a zeptám se na nějaké věci a je to, zbytek tak nějak pocitově prostě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 12:51

@Prtulak My máme dovolenkové mimi z Egypta :lol: Holky závidím, že už mimi cítíte … Snad to u mě taky brzy přijde ;) Jinak mě pomohlo udělat si seznam a pomaličku odškrtávat co už máme a co dostaneme a už mám dvě třetiny za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.18 13:15

@KamilaDen jojo, to jsi dobrá. Já mám v plánu Malvika v Hostivicich, doufám, že se inspiruju a nějak to rozjedu ve velkém. :) @Kesy2014… Jeee takže taky afričánek :) , máš dvě třetiny…??? . 8o :lol: obdivuju. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.9.18 14:10

@Kesy2014 Seznam mám taky bez něj bych byla v háji… :lol: Taky odškrtavám a už máme taky většinu doma akorát ten kočárek s tím pořád váhám co tu tak čtu tak vy už vybíráte já se zatím bojím asi jsem dost pověrčivá a chci ho nechat až naposledy cca tak konec listopadu :nevim: Jinak byla jsem v dnes v poradně a vše je v pořádku tak jsem klidnější.. Co vy jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.9.18 15:17

Holky, já si začnu připadat jak krkavčí matka, my máme pár oblečků, slíbené povlečení a deku od známe a to je všechno.
Zitra jdu na screening, uz se tesim ze fazolku po dvou měsících uvidim :srdce: a pak chceme v Brne obejit obchody, tak třeba něco už vybereme/nakoupíme 8)
@Prtulak asi to mám podobně, u kočárku nějak nevím od čeho se odrazit a když někde něco zahlédnu hezkého tak se bojím co kdyby něco, přitom je to úplně praštěné, na nákup vybavicky jsem se od začátku těšila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.9.18 18:46

Tak my jdeme zitra na druhe utz, tak jsem zvedava jestli nam prisera ukaze jestli je kluk nebo holcicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 18:49

Mě je dneska nějak mizerně, od rána mám křeče v břiše a bolí mě hlava…moje první cosi v těhotenství…tak snad budu zítra dobrá, nechci chytit nějakej bacil…to je to psoslední,půjdu si dát čaj a zalehnu, to není blbý nápad, mám rozečtenou knížku,tak je program jasný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 18:49

@moncaHK ukáže a když ne, tak příště, já taky čekala…než se madam naše ukázela :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 18:52

@Deniszja Přesně tak, seznam je pro mě středobod a jedeme položku po položce :D Kočárek zatím jen vybírám, ale kupovat bude také až listopad, mám to jako ty :mavam: Pak naposledy ještě drogerii. Také jsem po včerejšku klidnější, když vím, že si pěkně roste :srdce: Akorát, kdyby se tak ukázalo. Jinak co se týče oblečeníčka, tak mám dvě neutrální soupravičky do porodnice, jinak zatím nic. Všichni čekáme až se nám ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 18:54

@moncaHK Držím palce :mavam: a dej vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie