Poradna duly
Jana Čurdová
@Kesy2014 jee, my taky první a také z dovolené a termín mám 22.1.
. Z jakých krajů jste si dáreček přivezli? Já cítím pohyby už hodně dlouho, ale ničím se nestresuj… Nejvíc je cítím v klidu vleže na zádech @KamilaDen to už máš velkou holku, já doufám, že roste „tabulkově“ ani málo ani moc. Manžel má taky skoro dva metry. ![]()
@Prtulak jo,je tabulková,akorát doktor říkal, že bude větší, teď má o 5 cm víc, takže máme 25 cm a 400g aktuálně, příští týden mě čeká kontrola…snad neporoste hoodněěě do výšky…ale co, jak říká, hlavně,ať je zdravá,taky si ze mě začala dělat kopací míč, taky pohyby cítím nejvíc na zádech a včera teda asi běhala nějaké závody nebo co ![]()
@KamilaDen to je samozřejmost, hlavně ať jsou zdraví.
já jdu příští týden na screening, tak jsem zvědavá. Jo taky si někdy říkám, že tam má snad párty.
Ale je dobrý mít pravidelně info, že tam je. Asi dvakrát už mě pohybama překvapil co se týče intenzity, jinak je to zatím ještě příjemný ![]()
@Prtulak mám to stejně, ta intenzita není tak hrozná a já mám prý i tu placentu na břichu nějak přímo- říkal mi doktor a funguje mi to jako mantinel…takže prý u mě to nebude tak intenzivní, i když mě to teda tak nepřijde…no uvidíme…každopádně věcí na řešení je pořád mraky… ![]()
@KamilaDen tyjo, já se do ničeho nemůžu přinutit, výběr kočárku jen pro mě za trest. No nemám vybrané nic, ani nábytek, natož nějaké doplňky … Možná podvědomě čekám na další kontrolu, zda bude vše ok. Nějak nevím, kde začít a tak jsem ještě nezačala ![]()
@Prtulak to přijde samo, já začala u postýlky prostě a vše do ní, pak přebalovák i s vaničkou a pak to nějak pokračovalo už samo, o kočárku ani nemluvim, jedu do Prahy do špuntíka a nechám si poradit a vyzkouším si tam i ty kočárky a zeptám se na nějaké věci a je to, zbytek tak nějak pocitově prostě ![]()
@Prtulak My máme dovolenkové mimi z Egypta
Holky závidím, že už mimi cítíte … Snad to u mě taky brzy přijde
Jinak mě pomohlo udělat si seznam a pomaličku odškrtávat co už máme a co dostaneme a už mám dvě třetiny za sebou ![]()
@KamilaDen jojo, to jsi dobrá. Já mám v plánu Malvika v Hostivicich, doufám, že se inspiruju a nějak to rozjedu ve velkém.
@Kesy2014… Jeee takže taky afričánek
, máš dvě třetiny…??? .
obdivuju. ![]()
@Kesy2014 Seznam mám taky bez něj bych byla v háji…
Taky odškrtavám a už máme taky většinu doma akorát ten kočárek s tím pořád váhám co tu tak čtu tak vy už vybíráte já se zatím bojím asi jsem dost pověrčivá a chci ho nechat až naposledy cca tak konec listopadu
Jinak byla jsem v dnes v poradně a vše je v pořádku tak jsem klidnější.. Co vy jak se cítíte?
Holky, já si začnu připadat jak krkavčí matka, my máme pár oblečků, slíbené povlečení a deku od známe a to je všechno.
Zitra jdu na screening, uz se tesim ze fazolku po dvou měsících uvidim
a pak chceme v Brne obejit obchody, tak třeba něco už vybereme/nakoupíme ![]()
@Prtulak asi to mám podobně, u kočárku nějak nevím od čeho se odrazit a když někde něco zahlédnu hezkého tak se bojím co kdyby něco, přitom je to úplně praštěné, na nákup vybavicky jsem se od začátku těšila ![]()
Tak my jdeme zitra na druhe utz, tak jsem zvedava jestli nam prisera ukaze jestli je kluk nebo holcicka ![]()
Mě je dneska nějak mizerně, od rána mám křeče v břiše a bolí mě hlava…moje první cosi v těhotenství…tak snad budu zítra dobrá, nechci chytit nějakej bacil…to je to psoslední,půjdu si dát čaj a zalehnu, to není blbý nápad, mám rozečtenou knížku,tak je program jasný…
@moncaHK ukáže a když ne, tak příště, já taky čekala…než se madam naše ukázela
![]()
@Deniszja Přesně tak, seznam je pro mě středobod a jedeme položku po položce
Kočárek zatím jen vybírám, ale kupovat bude také až listopad, mám to jako ty
Pak naposledy ještě drogerii. Také jsem po včerejšku klidnější, když vím, že si pěkně roste
Akorát, kdyby se tak ukázalo. Jinak co se týče oblečeníčka, tak mám dvě neutrální soupravičky do porodnice, jinak zatím nic. Všichni čekáme až se nám ukáže ![]()