Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
5.9.18 19:02

@moncaHK tak my to máme přesně opačně, taky jdeme zítra na druhý a nechceme vědět pohlaví, ale známá mi řekla jak se dá poznat dobře holčička ( má maminku gynekoložku), tak jsem zvědavá jak bude broucek zítra natočený :D
@KamilaDen určitě to nic nebude, mám dny jak na houpačce, včera jsem pomalu nevylezla z postele protože jsem byla úplně KO a netušila z čeho a v pondělí i dnes jsem úplně v pohodě :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.9.18 19:28

@Kesy2014 My už teda máme i oblečení ale s tou drogerií taky budu čekat co nejdéle :) Ale i tak toho ještě dost schází… Jednu věc škrtnu pak si na něco vzpomenu a zase něco připíšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 20:37

Holky chtela jsem se zeptat, jste nektera z Karlovarskeho kraje ? A uvazujete o porodnici Karlovarske, nebo Sokolovske ? Protoze Ostrov nam bohuzel zavřeli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.18 23:23

@flicek18 já se na mimi těším, ale tohle mě zatím prostě nebere. Já to tak měla i se svatbou. Prostě musí přijít okamžik, pak mi rupne v kouli a budu řádit jak černá ruka… Ale zatím nic… :nevim:. Tak držím palce s kontrolou. @KamilaDen odpočívej, bude brzy líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.9.18 09:20

Tak hlásím že mám 2. Screening za sebou, máme potvrzenou holčičku má už 493g. A podle výsledků je vše v pořádku, jen má delší nosní kůstku 7mm ale to má frňak po rodičích chudinka :lol: jen mě překvapilo že už teď má obvod hlavičky 20cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.9.18 09:46

@sakasi Gratuluji k holčičce :kytka: Ty jo kolik si tt? Ta je nějaká velká ne? Nemyslím tu hlavičku ale váhu? Nemyslím to špatně jen mě teda řekli v 21tt že malá má 340g tak si teď říkám jestli je to teda v pořádku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
6.9.18 09:50

@Deniszja jsem dneska přesně 22+0. Byla jsem na kontrole u mojí doktorky před dvěma týdny a to měla 350g. Roste jako z vody ale neřekla nic že by to bylo nějak moc :)
Já myslím že každý mimco je jiný a jinak roste a podle tabulek se moc řídit nedá, nebo třeba my máme obříka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.9.18 10:29

@sakasi Každý mimčo je jiný to máš pravdu, třeba my budeme mít prcka a nebo to doženeme kdo ví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.9.18 10:49

@Kesy2014 Já jsem z Varů,nyní teda už konečně plzeňská,ale dokonce jsem tam 12 let pracovala, Ostrov je opravdu bohužel zavřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
6.9.18 12:07

@KamilaDen Já jsem právě ostrovská, takže teď se rozhoduji kam, ale nejspíš Sokolov.. Většina personálu prý šla z Ostrova tam a celkově je mi jejich porodnice milejší. Tak škoda, že jsi v Plzni, mohly jsme vozit spolu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.9.18 12:11

@Kesy2014 to určitě, šla bych do Sokolova, tam to sice moc neznám,ale Vary bych já osobně vynechala…škoda no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.9.18 12:48

No takze my mame taky 2.screening za sebou. doktor protivnej…jediny co rekl bylo: vypada to na holku, vaha normalni, velikost dle tydnu. Srdce a organy v poradku ???? pritel si kvuli tomu bral dovolenou a byli jsme zklamani. Njn fakultni nemocnice. Uz se tesim ke sve lekarve, ktera mi priserku ukaze s vetsim nadsenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.9.18 13:08

@moncaHK asi se blbě vyspal, s tím se prostě musí počítat, já dělala 12 let v nemocnici, takže mě nějaké takovéhle jednání nechává vždycky celkem v klidu, s úsměvem mu poděkuju a odcházím a ať se třeba zblázni, ono je to naštve ještě víc…drobečka určitě uvidíš příště, taky jsem si počkala…i když já mám doktora opravdu úžasného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.9.18 13:13

Ja mam svou taky supr ale na screening me poslala jinam, ze nema takove supr vybaveni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
7.9.18 10:42

@moncaHK tak gratuluji k holčičce :-) no jo hold ne každý doktor je příjemný ale hlavně,že je všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí