Poradna duly
Jana Čurdová
@moncaHK tak my to máme přesně opačně, taky jdeme zítra na druhý a nechceme vědět pohlaví, ale známá mi řekla jak se dá poznat dobře holčička ( má maminku gynekoložku), tak jsem zvědavá jak bude broucek zítra natočený ![]()
@KamilaDen určitě to nic nebude, mám dny jak na houpačce, včera jsem pomalu nevylezla z postele protože jsem byla úplně KO a netušila z čeho a v pondělí i dnes jsem úplně v pohodě
![]()
@Kesy2014 My už teda máme i oblečení ale s tou drogerií taky budu čekat co nejdéle
Ale i tak toho ještě dost schází… Jednu věc škrtnu pak si na něco vzpomenu a zase něco připíšu ![]()
Holky chtela jsem se zeptat, jste nektera z Karlovarskeho kraje ? A uvazujete o porodnici Karlovarske, nebo Sokolovske ? Protoze Ostrov nam bohuzel zavřeli ![]()
@flicek18 já se na mimi těším, ale tohle mě zatím prostě nebere. Já to tak měla i se svatbou. Prostě musí přijít okamžik, pak mi rupne v kouli a budu řádit jak černá ruka… Ale zatím nic…
. Tak držím palce s kontrolou. @KamilaDen odpočívej, bude brzy líp
Tak hlásím že mám 2. Screening za sebou, máme potvrzenou holčičku má už 493g. A podle výsledků je vše v pořádku, jen má delší nosní kůstku 7mm ale to má frňak po rodičích chudinka
jen mě překvapilo že už teď má obvod hlavičky 20cm.
@sakasi Gratuluji k holčičce
Ty jo kolik si tt? Ta je nějaká velká ne? Nemyslím tu hlavičku ale váhu? Nemyslím to špatně jen mě teda řekli v 21tt že malá má 340g tak si teď říkám jestli je to teda v pořádku ![]()
@Deniszja jsem dneska přesně 22+0. Byla jsem na kontrole u mojí doktorky před dvěma týdny a to měla 350g. Roste jako z vody ale neřekla nic že by to bylo nějak moc ![]()
Já myslím že každý mimco je jiný a jinak roste a podle tabulek se moc řídit nedá, nebo třeba my máme obříka ![]()
@sakasi Každý mimčo je jiný to máš pravdu, třeba my budeme mít prcka a nebo to doženeme kdo ví ![]()
@Kesy2014 Já jsem z Varů,nyní teda už konečně plzeňská,ale dokonce jsem tam 12 let pracovala, Ostrov je opravdu bohužel zavřený.
@KamilaDen Já jsem právě ostrovská, takže teď se rozhoduji kam, ale nejspíš Sokolov.. Většina personálu prý šla z Ostrova tam a celkově je mi jejich porodnice milejší. Tak škoda, že jsi v Plzni, mohly jsme vozit spolu ![]()
@Kesy2014 to určitě, šla bych do Sokolova, tam to sice moc neznám,ale Vary bych já osobně vynechala…škoda no…
No takze my mame taky 2.screening za sebou. doktor protivnej…jediny co rekl bylo: vypada to na holku, vaha normalni, velikost dle tydnu. Srdce a organy v poradku ???? pritel si kvuli tomu bral dovolenou a byli jsme zklamani. Njn fakultni nemocnice. Uz se tesim ke sve lekarve, ktera mi priserku ukaze s vetsim nadsenim
@moncaHK asi se blbě vyspal, s tím se prostě musí počítat, já dělala 12 let v nemocnici, takže mě nějaké takovéhle jednání nechává vždycky celkem v klidu, s úsměvem mu poděkuju a odcházím a ať se třeba zblázni, ono je to naštve ještě víc…drobečka určitě uvidíš příště, taky jsem si počkala…i když já mám doktora opravdu úžasného ![]()
Ja mam svou taky supr ale na screening me poslala jinam, ze nema takove supr vybaveni:)
@moncaHK tak gratuluji k holčičce
no jo hold ne každý doktor je příjemný ale hlavně,že je všechno v pořádku