Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
11.9.18 16:16

Kamaradka na tu cukrovku nesla a mala se narodila v pohode, druha kamoska zase cukrovku mela ale nedodrzovala dietu a malej vse uplne v poho. Takze jsem taky na rozpacich, ceka mento za dva tydny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
11.9.18 16:23

@Ivule86 Do legin jsem šla taky a ještě do těch punčocháčů, tak uvidíme na zimu budou myslím dobré :D Jinak lepší to dětské objednávat přes eshop, protože to znám jdeš hned ráno ještě před osmou a zbývá posledních pár kousků a ta tahanice tam mě teda nebaví :P Jinak jsem dnes 21+3 a už jsem byla nervozní, že necítím pohyby, ale poslední tři dny si to užívám :srdce: hlavně večer, když už jdeme spát a v klidu ležím. Dnes ráno dokonce i přítel viděl, jak se mi bříško hnulo :lol: Jinak předcházelo tomu to, že jsem si poslední týden myslela, že jsem neskutečně nafouklá a jezdí ve mě bublinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pak najednou kop.
Tak uvidíme jestli se nám potvrdí ten fotbalista :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
11.9.18 17:48

@KamilaDen taky se bojím výsledku, já sladký vždy doslova žrala, ale pak jsme měla problémy s kvasinkama tak jsem se s sladkym omezila na nějaké rozumné množství, teď v tehu mám už po několikáté kvasinky (ať sladké jim nebo ne) a přijde mi že jsem začala strašně moc pít (piju hlavně vodu a caj) ale někdo mi říkal že to bývá příznak té těhu cukrovky tak se trochu bojím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.9.18 18:28

@flicek18 taky mam problem se spodkem :nevim: resila jsem s doktorkou, nic zanetliveho to neni, ze nekdo na to trpi vic, me uz z toho klepne dost na tom jak je to neprijemny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.9.18 18:30

@Kesy2014 ja zatim hadriky nenakupuju do potvrzeni pohlavi (snad uz ted) tak se jen koukam, ale co se divim ve vsech kramech skoro zadna 56 :lol: ..jinak bych objednala na netu taky urcite :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.9.18 18:32

Jinak holky dekuji za podporu, kvuli pohybum zatim nervozni nejsem , treba segra necitila vubec, spis, aby bylo mimco zdrave, navic jak uz ma vetsina za sebou, vite pohlavi , ja vysoky tlak a vim prd :nevim: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
11.9.18 18:52

@Ivule86 Tak koukám že v tom nejsem sama s tím spodkem :roll: Je to otravný a docela dost jsem kvůli tomu omezila sladký tak snad už bude klid aspoň do porodu.. A čtvrtek je za rohem tak už taky budeš určitě vědět co v tom pupíku schovaváš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
11.9.18 19:12

@Ivule86 @Deniszja zjistila jsem že s tím bojuje dost těhotných, mě na to zabírají ty boraxove globule ale za pár dní to je zase zpět :nevim: no snad to bude lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
11.9.18 19:15

@flicek18 Jj taky koukám právě 8o Já měla clotrimazol a musím zaklepat zatím mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
11.9.18 21:07

@flicek18 ja si boraxovy globule beru preventivne po kazdym plavani nebo kdyz se hodne zapotim po ture se psem..tj tak 2× tydne urcite.(Jen to ma tu nevyhodu…ze borax je sladky a lepkavy- vabi hmyz..coz v lete neni nic moc)
Jinak borax je spis prevence nebo pri mirnym svedeni taky Staci.pokud uz to mas rozjety tak clotrimazol je fakt jistejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
11.9.18 21:23

@Ariak jo děkuji za radu, clotrimazol jsem právě nevěděla jestli v tehu můžu. Já to teď naštěstí zachytila asi brzy tak to vypadá že globule zabírají. Mě ještě v lékárně poradila paní jako prevenci gynimun, ten by prý v tehu neměl ničemu vadit a jsou tam ty zdravé bakterie které podporují dobře prostředí. Tak uvidím a snad po těch vedrech už se to zlepší ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
11.9.18 21:31

@flicek18 Mě ten clotrimazol předepsal dr. normálně akorát jsem pak používala bez aplikátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
11.9.18 21:53

@Deniszja super, dobré vědět. Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
12.9.18 09:32

Ahojky, holky nechcete některá těhotenské podprsenky z lidlu, jsou mi malé, koupila jsem si 80D a nezapnu je, musím koupit větší, mám černou a bílou a jsou za těch 249,–, kdyby jste měla některá zájem,jinak holt vrátim no…to jsem ani nečekala, že budu potřebovat takové „padáky“ :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.18 10:51

@KamilaDen Já si taky musela koupit děsný padáky, když jsem to doma otevřela, tak jsem lekla :mrgreen: normálně mám totiž velikost 75B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí