Poradna duly
Jana Čurdová
Kamaradka na tu cukrovku nesla a mala se narodila v pohode, druha kamoska zase cukrovku mela ale nedodrzovala dietu a malej vse uplne v poho. Takze jsem taky na rozpacich, ceka mento za dva tydny ![]()
@Ivule86 Do legin jsem šla taky a ještě do těch punčocháčů, tak uvidíme na zimu budou myslím dobré
Jinak lepší to dětské objednávat přes eshop, protože to znám jdeš hned ráno ještě před osmou a zbývá posledních pár kousků a ta tahanice tam mě teda nebaví
Jinak jsem dnes 21+3 a už jsem byla nervozní, že necítím pohyby, ale poslední tři dny si to užívám
hlavně večer, když už jdeme spát a v klidu ležím. Dnes ráno dokonce i přítel viděl, jak se mi bříško hnulo
Jinak předcházelo tomu to, že jsem si poslední týden myslela, že jsem neskutečně nafouklá a jezdí ve mě bublinky
a pak najednou kop.
Tak uvidíme jestli se nám potvrdí ten fotbalista ![]()
@KamilaDen taky se bojím výsledku, já sladký vždy doslova žrala, ale pak jsme měla problémy s kvasinkama tak jsem se s sladkym omezila na nějaké rozumné množství, teď v tehu mám už po několikáté kvasinky (ať sladké jim nebo ne) a přijde mi že jsem začala strašně moc pít (piju hlavně vodu a caj) ale někdo mi říkal že to bývá příznak té těhu cukrovky tak se trochu bojím ![]()
@flicek18 taky mam problem se spodkem
resila jsem s doktorkou, nic zanetliveho to neni, ze nekdo na to trpi vic, me uz z toho klepne dost na tom jak je to neprijemny ![]()
@Kesy2014 ja zatim hadriky nenakupuju do potvrzeni pohlavi (snad uz ted) tak se jen koukam, ale co se divim ve vsech kramech skoro zadna 56
..jinak bych objednala na netu taky urcite ![]()
Jinak holky dekuji za podporu, kvuli pohybum zatim nervozni nejsem , treba segra necitila vubec, spis, aby bylo mimco zdrave, navic jak uz ma vetsina za sebou, vite pohlavi , ja vysoky tlak a vim prd
![]()
@Ivule86 Tak koukám že v tom nejsem sama s tím spodkem
Je to otravný a docela dost jsem kvůli tomu omezila sladký tak snad už bude klid aspoň do porodu.. A čtvrtek je za rohem tak už taky budeš určitě vědět co v tom pupíku schovaváš ![]()
@Ivule86 @Deniszja zjistila jsem že s tím bojuje dost těhotných, mě na to zabírají ty boraxove globule ale za pár dní to je zase zpět
no snad to bude lepsi ![]()
@flicek18 Jj taky koukám právě
Já měla clotrimazol a musím zaklepat zatím mám klid.
@flicek18 ja si boraxovy globule beru preventivne po kazdym plavani nebo kdyz se hodne zapotim po ture se psem..tj tak 2× tydne urcite.(Jen to ma tu nevyhodu…ze borax je sladky a lepkavy- vabi hmyz..coz v lete neni nic moc)
Jinak borax je spis prevence nebo pri mirnym svedeni taky Staci.pokud uz to mas rozjety tak clotrimazol je fakt jistejsi
@Ariak jo děkuji za radu, clotrimazol jsem právě nevěděla jestli v tehu můžu. Já to teď naštěstí zachytila asi brzy tak to vypadá že globule zabírají. Mě ještě v lékárně poradila paní jako prevenci gynimun, ten by prý v tehu neměl ničemu vadit a jsou tam ty zdravé bakterie které podporují dobře prostředí. Tak uvidím a snad po těch vedrech už se to zlepší ????
@flicek18 Mě ten clotrimazol předepsal dr. normálně akorát jsem pak používala bez aplikátoru.
Ahojky, holky nechcete některá těhotenské podprsenky z lidlu, jsou mi malé, koupila jsem si 80D a nezapnu je, musím koupit větší, mám černou a bílou a jsou za těch 249,–, kdyby jste měla některá zájem,jinak holt vrátim no…to jsem ani nečekala, že budu potřebovat takové „padáky“
![]()
@KamilaDen Já si taky musela koupit děsný padáky, když jsem to doma otevřela, tak jsem lekla
normálně mám totiž velikost 75B