Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
18.9.18 09:05

Ahojky, holky poraďte, sháním sadu po postýlky pro malou,ale ty rozměry mě přijdou šíleně velký, 120×90 a nebo 100×135, nemáte náhodou nějaký tip na obchod, kde se dají sehnat ještě? já už prošla snad vše,nic jsem nenašla, tak nevim, hledám blbě nebo jsem uz magor z toho všeho, jinak jsem včera byla vybrat kočárek, konečněěě mám… hotová jsem byla, nakonec jsem ale sehnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
18.9.18 10:23

@KamilaDen To jsou klasický rozměry do postýlky ne? 8o Já mám zatím jen peřinku 100×135 a přijde mi akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
18.9.18 10:27

@moncaHK Naprosto Tě chápu, taky mám teď 90% šatníku nepoužitelného :D přes léto jsem nosila jen šaty, a jak se ochladilo, tak mě úplně vyděsilo, že vlastně skoro nic na sebe nenavleču :D takže minulý týden jsem pelášila pro těhu tričko do lidlu ;) A bříško máš hezký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
18.9.18 10:32

Já si zase říkám, jak mám vcelku hezky velký bříško ( a moje záda to taky pociťují ) a pak přijde kámoška a říká ,,Ty jsi zhubla, vždyť skoro nemáš bříško"a druhá mi zase každý týden říká, jak mám hezky velký bříško :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.18 10:39

@Deniszja já fakt nevím,,mě přijde, že je to na obra :lol: :lol: :lol: tak ja vezmu asi to menší…prostě se nedokážu rozhodnout…abych pak tu malou v té postýlce našla pod tím povlečením :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.18 10:40

@flicek18 to je krásný bříško…taky jsem o malinko povyrostla, jsem 24 tt, záda a nohy snad už ani nemám, bolí a bolí, už nevim,co bych měla dělat, mažu gelem,beru vitamíny a prd platný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
18.9.18 10:40

@KamilaDen Ahojky, já jsem kupovala jak postýlku, tak peřinku větší, postýlku máme 140×70cm a peřinku 135×100cm je to fajn, že už to mají na déle a nemusíš pak shánět větší. Tohle s mimčama poroste :D Jinak většinu jsem vybírala na mujandilek.cz, promrnousky.cz a pak si nechávám šít od paní co jsem našla na fb celou soupravičku do postýlky ( mantinel, nebesa, hnízdečko, povlečení ) Je moc šikovná a cenově ještě levnější, než v obchodech a látku si vybereš sama. A copak máš za kočárek ? Já stále vybírám a nevím :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
18.9.18 10:41

@KamilaDen Si myslím, že se Ti to spíš zdá velké, zase kdyby byli menší, tak by to broučkovi vydrželo jen na chvilku a pak by jsi musela kupovat nové ;) Já mám povlečení a deku slíbenou od známe, a rozměry teda zatím nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.18 10:55

@Kesy2014 byla jsem v babyboo v Plzni, vybrala jsem Jané Crosswalk hnědý, jezdila jsem s ním po prodejně jak blázen, si prodavačka asi musela myslet,že jsem padlá na hlavu, je božskej ale, lehoučkej, korba se nedá jako jediná otočit,ale znbytek je otočnej,odpruženej, lehká konstrukce a já nevim co dalšího, říkala,že je to dobrá volba, je teda asi v té dražší kategorii,ale vzhledem k tomu, že jsem taková procházková a nejen po městě,ale všude možně, tak bylo jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.9.18 11:09

@KamilaDen Ahoj, já nakupovala na www.smolicek.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.18 11:13

Teď koukám na sterilizátor Born free, nemáte ho někdo doma? nějak koukám a nedokážu odhadnout jak velké lahvičky do toho budou pasovat, ať nekoupím nějakou blbost…
Jsou tam 150 ml a nebo 260 ml…
A nebo… koupit tu základní a na sterilizátor se vyprdnout, zatím teda…do porodnice si radši vzít, kdybych se nerozkojila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.9.18 12:53

Se nám tady s těma holčičkama roztrhl pytel.. taky přidám svůj pupek sice teď už tak dva týdny neroste, dneska jsem 23+5.. byla jsem na kontrole a dostala jsem i 3D fotku malé a že to dalo zabrat malá si šudlila ručičky před obličejem a schovávala se úplně dole ale povedlo se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
18.9.18 13:09

@sakasi Gratulace, koukám,že se s holčičkama roztrhl pytel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.18 14:36

@KamilaDen vyprdni se na to a ver tomu, ze budes kojit, to jsou vyhozene penize, akorat ti to bude nekde lezet. A kdybys nekojila, tak to preci můžeš kdykoliv dokoupit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
18.9.18 14:41

@KamilaDen Děkuji, jo fotka je z 23+5. Tak nohy díky bohu, můžu v práci většinu dne mít nahoře, takže to mám vcelku v pohodě, ale záleží jak náročný den mám, jinak to občas stojí taky za to… Nohy mi občas namasíruje přítel když mu řeknu, jinak používám chladivý gel z Manufaktury ;) Ale záda, občas se jen přetočit v posteli je boj, natož se zvednout, si říkám co asi budu dělat za 2 měsíce, to abych se bála si lehnout když budu doma sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí