Poradna duly
Jana Čurdová
@Kesy2014 diky
jasně, to je hlavní
moc držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
Ahojky holky, pokud byste měly zájem, v Lidlu je tento týden těhotenská móda. Já už mám nakoupeno.
O víkendu si zase můžete nakoupit se slevami Dny Marianne
Jinak všem co máte už ultrazvuk a je vše v pořádku gratuluji. Mě čeká ve čtvrtek, takže trochu nervozita.
@Prtulak Také jsem nakoupila v Lidlu, objednala jsem přes eshop
Ty kojící podprsenky si kamarádky chválí, tak uvidíme
Jinak držím palce na čtvrtek, my jdeme v pátek, taky trošku nervozita ![]()
Koukám holky, že jsme ten lidl vzaly útokem
já objednávala v neděli. Jsem zvědavá, co mi dorazí. Úplně mě nadchlo to pyžamo
.
Jinak jak to tak sleduji, tak bude asi přeholčičkováno. I moje gynekoložka říkala, že na jednoho kluka přichází tak 20 holek, že neví co se to teď děje ![]()
@moncaHK tak doufam,ze na nas napriste nejaka holcicka taky zbyde.
Jinak ja tedy z Lidlu nemam zatim nic.Co se tyka slev,tak spis vyckavam na listopadu na tyden slev s casopisem Maminka (to mi nepripada takove silenstvi jak na Marianne..tedy aspon v Praze to byva dost sileny,lidi si berou i dovoleny..tak nejak na to nemam nervy se s nikym strkat v obchodech)
@Prtulak take jdu be ctvrtek, nervozni jsem uz 14 dni
navic jak prcka stale necitim (uklidni me trochu
) …cekame ma potvrzeni pohlavi, uvidime jestli vyjde ten kluk ![]()
@Kesy2014 noo ja bych do ty podprdy nemela co dat
mam aspon leginy, tricko a rucnik pro prcka
byla jsem o pul osme a uz temer nic, natoz detska 56
@Ivule86 ja taky furt nic necitim.to jsem dnes 21+3..ale pry se krasne hybe. Doktor rikal;ze mozna muzu mit horsi vnimavost pohybu diky tomu, ze je placenta na predni stene.. (taky jsem z toho nervozni ale na velky utz bylo vse OK)
@Ivule86, @Ariak holky taky jsem nic necítila, minulý týden jsme byli na velkém UTZ a den na to kontrola na gyndě, doktorka se divila že prcka necítím ( taky mám placentu vepredu) nakonec jsem zjistila že to co si myslím, že jsou větry je asi nás broucek takze obcas neco zacitim
ale pořád si tím nejsem úplně jistá
![]()
Ahojky, já mám ultrazvuk dnes za sebou, vše je v pořádku, malá roste jak z vody a čekají mě testy za 10 dní na těhotenskou cukrovku…úplně odvázaná z toho nejsem,ale chápu, že je to potřeba, hlavně mě děsí ty 3 odběry po sobě, nedělá mi to úplně dobře , takže budu muset být statečná holka…ufff, tak snad to dám… ![]()
@KamilaDen naprosto Tě chápu, já jdu teda až za dva týdny, ale už teď při pomyšlení na braní krve se klepu ( vždy jsem před branim krve nervni jak kdyby mě měli operovat
). Obe to urcite dáme, pro naše prcky cokoliv
![]()
A gratuluji k zdravému mimi ![]()
@Kesy2014 podprsenky byly v kamenném obchodě vybrakované, ale nevadí. Ještě je nepotřebuji. @moncaHK za ty prachy…
já byla nadšená, manžel vrtěl hlavou, když jsem to ladovala do košíku
@Ariak ano, obchody jsou v Praze šílené, mám vytipováno pár konkrétních věcí, spíš už dárků na Vánoce. Dny Maminky neznám, podívám, díky za tip
@Ivule86 také nám byl řečen kluk, tak snad mu taky něco „neupadlo“
určitě tě uklidní, někdo to prostě cítí později, méně…
@KamilaDen super, gratulace. Mě nevadí ty odběry, já se bojím toho cukru…že to prostě slušně řečeno neudržím ![]()
@Prtulak @flicek18 no, jak se říká, pro prcka všechno, je fakt, že já tomu sladkému moc nadám, je fakt, že teda piju vodu se šťávou, ale dávám si ji málo, sladké ovoce moc nemusím, zákusky nebo čoko taky ne e, občas ujedu, to je jasný, asi bych nebyla normální, ale snad to bude vše ok…nerada bych zbytek těhotenství proležela ve špitále…chodim i na kontroly se štítnou žlázou, ale tam člověka píchnou jednou a je to a tady 3×, brrrr… no hrozný