Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.9.18 13:40

@petulkas prestala jsem jist omegu 3 a je skoro po paleni :D ted se laduju rybama a sepiema, abych vitaminy nahnala odjinud :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
2.9.18 14:24

@petulkas jeee ahoj :-) tak to jsme na tom stejne. Tesi me :-)
Otec nas opustil, kdyz malemu byli necele 2 mesice. Od 3 mesicu ho vychovava pritel nynejsi, uzasny clovek.. :kytka: moc si pral chlapecka a taky to asi treti sulda bude, jeho prvni❤️Byli jsme spolu v cervnu rok :dance: bude po nem Jindrisek. Jsme spolu o 13 let a krasny vztah. Je to na dlouhe vypraveni, kdyz budes mit zajem, mizes pisnout SZ :palec: budu se tesit Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
2.9.18 15:34

@Kačka Pekáčková No vida :mrgreen: vadí i mastné kyseliny :mrgreen: je dobře, že to pomohlo :) @misa1990 určitě napíšu :hug: můj přítel si přeje holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.9.18 16:45
@flicek18 píše:
@moncaHK taky mě to lehce škodolibě potěšilo. Pořád něco je, dneska „řeším“ zvláštní tlak všude možné po břiše a podbřišku. :cert: :D

To beru jak normalní vec uz :lol: je to ale divny :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
3.9.18 18:06

Ahoj holky jak se vám daří?já sem už 21tt rychle to utíká konečně jsem se s manželem dohodli na jméně budeme mít Matěje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.9.18 12:10

@Kesy2014 určitě dám vědět, doufám že bude vsechno v pořádku.. já celou dobu chtěla chlapečka tak si teď na slečnu zvykam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.9.18 18:21

Krasny vecer holky,
tak dnes jsem sla na kontrolu drive nez jsbyla objednana. Uz tri dny me docela dost pichalo v brise a navic trosku trapeni se spodkem.. Dostala jsem magnezium a zelezo, ze pry mimi roste jako z vody a deloha se nestiha rozpinat :D a globule na noc na zavadeni pro zlepseni mikroflory. Jinak se pan doktor opet pokousel poznat pohlavi, ale moje mimi stavkuje :lol: Ma 19 cm a 327 g a pekne si kleci a rucicky na pohlavi, takze pres veskerou snahu niiic :mrgreen: Takze pristi tyden v patek ma druhem screeningu se snad uz zadari. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.9.18 19:57

@Kesy2014 aby to nebyla holčička u těch se říká že se schovavaji ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
5.9.18 00:05

@Ainah no já se těším na Vánoce, jako nikdy, už teď mě bolí záda a to nemám břicho nijak velké, ale mě bolely už předtím. Každý den mě „překvapí“ něco nového. Zkrátka nejsem ten typ ženy, co těhotenství zbožňuje. :lol: ale zase jak se tam hezky v bříšku mele, tak to je hezký, aspoň zatím… Dokud nemá moc síly :lol: @Kesy2014 a už doma nějaké děťátko máš? Máš preference, co bys raději?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 06:22

@Prtulak Nene je to me i partnerovo prvni :dance: Poctive privezene z dovolene :lol:
Chtela jsem vzdycky holcicku, ale uz od te doby co jsem si udelala test citim kluka :mrgreen: Tak uvidime :srdce: Jen pohyby zatim necitim zadne, nebo je zkratka neumim rozpoznat.. Dnes jsem 19+4, ale podle doktora bude na svete pry drive nez v terminu. Tedy kolem 23.1. A ja mam narozky 22.1. Tak budeme dva lednacci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 08:34

@Kesy2014 Ahojky, taky jsem na tom byla stejně, myslela jsem si, že to bude kluk a neníííí, bude to holčička, schovávala se a až na velkém utz krásně ukázala všechno, až jsme se rozesmáli, jak najednou nožičky od sebe a bylo to…ale už před tím mi doktor říkal, že to bude holčička, ale nechtěla se ukázat, máme 25 cm a 400g, je prý trochu větší,asi bude p mužském, ten má skoro 2 metry…obryně z ní bude :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 09:38

@KamilaDen Jééé tak to je supr, taky bych chtěla, aby nám mimi roztáhlo nožičky a já už mohla říkat ty můj maličký/maličká :D :srdce: Na dvou kontrolách a screeningu nic, uvidíme příští pátek na druhém screeningu. Tak budeš mít modelku :* Jinak příští týden mají v LIDLU krásné oblečeníčko a těhu věci, ale já mám smůli, protože vše je buď pro holčičky, nebo pro kluky :zed: Tak alespoň nějaké těhu věci jsem si objednala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 09:51

@Kesy2014 jojo, regitruju,ale vzhledem k tomu, že se nám babičky zbláznily, tak já ani nic nekupuji, protože bych toho měla tolik, že bych jí mohla převlékat snad 10× za den :lol: ,já si koupila taky nějaké to oblečení,ale opravdu málo,jen kalhoty a nějaká trička, páč rodim po Novém roce, teda snad…termín mi vychází na 2.1.2019 až 4.1.2019, potřebuju botky nějaké do kterých jen vlezu…spíš teď řeším kočárek a postýlu a vše kolem, chystám se do Prahy do špuntíku pro ten kočárek, tak snad něco vybereme…je toho všeho strašně moc a popravdě se v tom začínám malinko ztrácet :lol: :D no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
5.9.18 10:43

@KamilaDen Já taky objednala hlavně kojící podprdy a leginy, jinak zatím se vejdu do všeho :mrgreen: Postýlku a přebalovák už máme, ale kočárek tak ten tedy nevím ani já :nevim: Je toho tolik, že čím větší výběr, tím méně vím který … Byla jsem se včera podívat v Sokolově v Děťátku, ale nejsem o nic chytřejší. Snad jen, že jsem byla odrazena od mého favorita NOORDI FJORDI.. Takže procházím na internetu kočárky znovu a hledám. Dej vědět co v Špuntíku, jestli máme taky vyrazit .. Ještě je potom ten Malvík v Hostivicích, ten bych měla blíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.9.18 10:48

@Kesy2014 určitě dám, teď jsem nakoupila nějaké věci pro sebe v lidlu na eshopu, docela se mi to šiklo…leginy mám taky a kalhoty taky,ale zase se mi nechce kupovat haldy, tak nějak s rozumem, postýlku už mám vybranou a přebalovák taky, ten jsem si vzala i s vaničkou, přijde mi to docela praktické, je na kolečkách,takže si sjedu do koupelny a je to…ještě to musim objednat,ale až po malování, ješte chceme stihnout akorát vymalovat, pak vše nakoupim…je to mazec, člověk si ani nedokáže představit, kolik věcí je potřeba…tak sand na nic nezapomenu, budeš kupovat chůvičku,nad tou váhám pořád???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí